Instagram: viktorija_andriukaitiene

2015 m. rugpjūčio 13 d., ketvirtadienis

Aloe Vera gelis su jojobos aliejumi





Šis Aloe Vera gelis su jojobos aliejumis pas mane atsirado visai atsitiktinai. Aš žinau, kad alijošius savo savybėmis yra labai turtingas augalas, todėl susigundžiau šiuo įdomiu produktu.

Pakuotė iš tikrųjų ne iš įspūdingųjų, tačiau viduje slepiasi puikus produktas, kuris jau spėjo mane sužavėti.


Alijošiaus pavadinimas kilo iš arabiško žodžio „kartus“, nes nupjovus alijošiaus lapą, išsiskiria karčios sultys. Alijošių taip pat vadina „dykumų lelija“, „nemirtingumo augalu“, „medicininiu augalu“.

Daugelis senovės šaltinių, įskaitant ir Bibliją, mini alijošių ir jo panaudojimą gydymo tikslais. Sakoma, kad alijošius buvo ir Kleopatros grožio paslaptis (68-30 m. pr. Kr.). Pasak šaltinių, Kleopatra alijošiaus želė tepdavo odą, norėdama apsaugoti ją nuo aktyvių saulės spindulių ir tikėdama, kad alijošiaus želė išsaugos jos jaunystę.




Alijošių rekomenduojama naudoti, norint:

nuraminti sudirgusią, pažeistą, nudegusią odą;
natūraliai drėkinti, sušvelninti odą;
pagreitinti žaizdelių, nudegimų, aknės gijimą;
sumažinti odos patinimus, niežėjimą;
apsaugoti odą nuo bakterijų ir grybelio;
sustiprinti apsaugą nuo saulės;
padidinti odos elastingumą;
sumažinti psoriazės simptomus;


Alijošiaus želė – natūralus išsigelbėjimas riebią odą turintiems žmonėms, nes puikiai drėkina odą ir sutraukia poras, tačiau nepalieka riebumo jausmo. Alijošiaus želė gali būti naudojamas ir sausai odai.


Alavijas tiesiog prisotintas biologiškai veikliomis medžiagomis, tarp kurių yra polisacharidų, salicilo rūgšties, nepakeičiamų aminorūgščių. Augalas pasižymi priešuždegiminiu, antivirusiniu, antigrybeliniu poveikiu, kitaip tariant, yra gamtinis antibiotikas.



Savo sudėtimi simondsijų (arba jojobos) aliejus yra panašus į mūsų odos lipidus ir tai daro jį nepakeičiama kosmetikos sudėtine dalimi. Jis optimizuoja lipidų apykaitą, atkuria barjerines odos funkcijas, minkština ją, pašalina įtampos ir sudirginimo jausmą. Savo gydomosiomis savybėmis simondsijų aliejus lenkia daugelį augalinės ir gyvulinės kilmės aliejų. Šis aliejus gerai susigeria, drėkina ir maitina sausą odą giliai iš vidaus, normalizuoja odos riebumą, mažina raukšles, odos pigmentines dėmes, randus ir strijas.


Priemonė naudojasi taupiai, jos yra 50 ml, konsistencija želės - gelio pavidalo. Kvapas toks savotiškas alavijo. Užtepus veidą jis iškart pasidaro lygus tarsi gelis įsiskverbia į odos nelygumus ir išlygina odą. Kaina apie 12 eur. Produktas tikrai išsiskiria iš kitų , yra įdomus savo sudėtimi. Kam patinka alavijas bei jo poveikis, siūlau išbandyti ir šį gelį.:)




Naudojimas: tepti nedidelį kiekį ant pažeistos, sausos, saulės ar vėjo nugairintos ar kitaip pažeistos odos.

Daugiau informacijos rasite čia:

Primename, kad šiame puslapyje reiškiama tik subjektyvi nuomonė ir dalinamasi asmeniškai patikusių produktų rekomendacijomis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą