Instagram: viktorija_andriukaitiene

2017 m. gruodžio 11 d., pirmadienis

Kringle Candle - Ginger Snow Angel žvakė


Įnoringas, o kartu ir nuostabiai jaukus. Užburiančiai džiaugsmingame šakninių kvapų derinyje dominuoja imbiero, gvazdikų, rudojo cukraus, cinamono ir muskato riešuto natos. Tobula žvakė, suteikianti namams kvapnumo, kepinių aromatingumo bei tikros šventinės nuotaikos.


Kokios šventės be imbierinių sausainių ar meduolių? Man jie būtini, kaip ir Kalėdinė eglutė bei jos puošimas. Imbieriniai sausainiai savo populiarumo neprarado nuo viduramžių laikų, šiandien reta šeima įsivaizduoja savo Kalėdas be šių žavuolių. Viduramžiais Anglijoje gingerbread (imbieriniais meduoliais) buvo vadinamas konservuotas imbieras ir tuo metu apie jokius saldžius kepinius, kurie pagaminti iš imbiero ir medaus, dar tikrai niekas negalvojo iki pat XV a. Pasak profesionalios sodininkės ir kulinarinių knygų autorės Rhondos Massingham Hart, pirmasis imbierinių sausainių receptas atkeliavo iš Graikijos 2400 m. pr. Kr., tad imbierinių sausainių istorija skaičiuoja jau daugiau nei 4000 metų. Man be galo patinka ne tik imbierinių sausainių skonis, bet ir kvapas, todėl jei norite, kad jūsų namai dažniau kvepėtų šiais skanumynais, rekomenduoju Kringle Candle - Ginger Snow Angel žvakę. :) 


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą