ARIANA GRANDE Sweet Like Candy Parfumuotas vanduo


Kalbėti apie kvepalus bei kažką rekomenduoti iš šios sferos yra itin sudėtinga, tačiau, jei ir jūs esate saldžių kvapų fanatikė kaip ir aš, jums artimi kvapai tokie kaip Viva La Juicy, Britney Spears Fantasy ir kiti saldesnių natų aromatai, labai rekomenduoju pauostinėti ir šį parfumuotą vandenį. O jau buteliuko grožis ir mielumas...Žodžiu...ĮSIMYLĖJAU!

Saldus kaip saldainis ir sukeliantis priklausomybę kaip cukrus - toks yra naujasis ARIANA GRANDE aromatas moterims Sweet Like Candy.

Karamelizuotos gervuogės, sultingos Italijos bergamotės, kreminės kašmyro ir medienos natos bei subtilūs gėlių niuansai - Jūs liksite pavergtos šio aromato kompozicijos... Pagrindines natas sudaro aksominiai Creme de Cassis (juodųjų serbentų skonio likeris), dangiškai purūs zefyrų ir gundantys vanilės akordai. Skiriamasis kvepalų buteliuko bruožas - rausvas matinis paviršius ir baletą primenantis švelnus pukų kamuoliukas. Tai tarsi papuošalas, kuris sužadina jausmus savo gundančia moteriška išvaizda.

Viršutinės natos: gervuogės, Italijos bergamotės ir kriaušės;

Vidurinės natos: Arabijos jazminai, Frangipani ir sausmedis;

Pagrindinės natos: Creme de Cassis, zefyrai, kašmyro ir vanilės akordai.


Man labai patinka Ariana Grande, o tiksliau jos balsas bei meilumas. Ji tokia saldi, tokia barbiška, tačiau kartu ir itin stiprų balsą turinti dainininkė. Kai prekyboje pasirodė šie kvepalai įsivaizdavau, kad jie turėtų kvepėti saldžiai , kaip saldainis. Iš tiesų, visiškai neapsirikau. :) Būtų keista, jei Ariana išleistų aštrius bei moteriškesnius kvepalus, kadangi ji pati trykšta jaunyste , o jos didžioji dalis auditorijos - paaugliai. Kaip ir minėjau, kvapas - saldus, vaisinis, cukrinis bei zefyrinis. Buteliukas išsiskiria matiniu paviršiumi bei super mielu pūkučiu, kurį galima nusegti. Jei aš kolekcionuočiau gražius buteliukus, tikrai nusipirkčiau vien dėl išvaizdos, kuri nepatikti, tiesiog negali. Douglas mums siūlo tris talpos variantus: 30 ml kaina ~29,95 eur, 50 ml ~ 39,95 eur bei 100 ml ~ 49,95 eur. Mano talpa yra 30 ml ir manau , kad toks dydis universaliausias bei patogiausias. ARIANA GRANDE Sweet Like Candy Parfumuotas vanduo tobulai išsilaiko apie 6 valandas, neerzina bei maloniai atsiskleidžia dienos eigoje. Šiuo metu esu priklausoma nuo šio aromato. :)))


Komentarai