Oriflame nauji aromatai: „Eclat Mademoiselle“ ir „Lui“


Vartydama Oriflame katalogus, visuomet atkreipiu dėmesį į kvepalus (žinote tą smagiąją dalį, kai galima patrinti kvepiančias žurnalo vietas? :)) ). Itin dažnai jie būna be galo gardūs, o kainos nesikandžioja. Testavimui gavau "Eclat" kolekcijos naujienas, kurios vertos ir jūsų dėmesio. Vyriškas kvapas itin gaivus, samaninis, o moteriškas - subtiliai vaisinis su švelniomis gėlių natomis.


Kolekcijos vardas „Eclat“ išvertus iš prancūzų kalbos reiškia „spindesys“ ir tai susiję su Paryžiumi – šviesų miestu. Dabar „Oriflame“ papildo „Eclat“ šeimą dviem naujais viliojančiais ir įsimintinais aromatais. Jai – gėlių, moteriškas „Mademoiselle“; jam – dinamiškas ir elegantiškas aromatas „Lui“. Kartu jie puikiai išreiškia tobulą klasikos ir modernumo derinį. Daugybę metų „Eclat“ išliko populiariausia moterų ir vyrų aromatų kolekcija. Nesvarbu, koks laikas ar proga, „Oriflame“ siūlo puikų aromatą, kuris paliks ilgai išliekantį įspūdį. 




Vyriškas aromatas „Eclat Lui“ 
Modernus, dinamiškas ir rafinuotas. Tai kvapas drąsiam jaunam vyrui, kuris pasiruošęs ištyrinėti kunkuliuojantį Paryžiaus gyvenimą. Aromatingas samaninis kvapas prabyla gaiviais, vaisiniais greipfrutų ir obuolių akordais, kurie pereina į gaivų, energijos kupiną vėsumos akordą. Aromato širdyje suskamba levandų, rozmarinų ir pikantiškos kardamonų natos, suteikdamos kvapui dinamiškumo. Galingos medienos kvapiojo auksabarzdžio natos persipina su jausmingomis ambros ir elegantiškomis bei rafinuotomis cordovan odos natomis ir palieka nepamirštamą modernumo įspūdį. Kaina - 24,90€

Kaip ir minėjau, kvapas labai gaivus bei toks tipiškai vyriškas. Net sakyčiau, kad labai universalus, nes tokio tipo aromatai patinka daugumai. Kvapas išsilaiko itin ilgai. Jei mano vyras jais pasipurškia ryte prieš išeinant į darbą, tai , jam grįžus vakare, aš vis dar jį jaučiu.  Aromatas nėra per daug aitrus ar atsibostantis. Nors gaiva jaučiasi itin aiškiai, ji susipina su mediena, levanda bei kardamonu, kas suteikia aromatui harmoniją bei lengvą šleifą.



Moteriškas aromatas "Eclat Mademoiselle“.
Gėlių, vaisių, žalumos aromatas, kuris išreiškia švelnų, egzotišką ir didingą moteriškumą. Šis aromatas – tai gražių troškimų ir jaunatviško džiaugsmo esmė. „Eclat Mademoiselle“ prabyla ypatingai gaiviu kriaušių mišiniu, kuris susimaišo su traškiais saldžiaisiais obuoliais ir švelniais, gėliniais frezijų prisilietimais, kurie pažadina gyvenimo ramybės pojūtį. Aromato širdyje skleidžiasi švelnios ir gundančios baltųjų kinrožių ir rožių žiedlapių natos, kurias papildo subtilūs jazminų arbatos lapelių ir pakalnučių prisilietimai. Pabaigoje nuskamba rafinuotas ir jaunatviškas gintaro, raudonmedžio medienos ir muskuso akordas, paliekantis aromato pėdsaką. Baltosios kinrožės – „Mademoiselle“ pagrindas. Tai gėlių ir subtilios vandens natos. Ši gėlė įkūnija klasikinį, romantišką rafinuotumą. Ji puiki jaunos paryžietės palydovė. Kaina - 24,90€


Nereikėjo net uostyti, kad suprasti kuriame buteliuke slepiasi moteriškas kvapas. :) Buteliukas mažas, dailus bei elegantiškas. Tokios talpos kvepalus itin patogu nešioti su savimi rankinėje, kadangi jie užima tikrai mažai vietos. Nors ir esu saldžių kvapų mylėtoja, šis kvapas man pasirodė itin savas. Visų pirma, dievinu frezijas. Šių gėlių kvapas man be galo patinka, todėl patiko ir pats aromatas. Ne gana to, apart šios nuostabios gėlės užuosime ir pakalnutes, rožes bei jazminus. Viskas dera puikiai, o gintaras, mediena bei muskusas priduoda kvapui išskirtinumo bei lengvo prieskonio.  "Eclat" kolekcijos aromatai itin lengvi bei primenantys apie artėjantį pavasarį. Tikiuosi saulutės bei gerų orų ilgai laukti neteks. :))

https://lt.oriflame.com/

Komentarai