L'OCCITANE VYŠNIŲ ŽIEDŲ TUALETINIS VANDUO „CERISIER EAU FRESH“



Ar pasiilgote pavasario kvapo, kai aplinkui tvyro žydinčių vyšnių aromatas? L‘OCCITANE pristatė žalumos bei šviežio oro gaiva, pavasario gėlių natomis alsuojantį „Cerisier Eau Fresh“ aromatą, kuris papildytas vyšnių žiedų vandeniu ir vyšnių ekstraktu iš Luberono. Tikras pavasaris ant jūsų kosmetinio staliuko.


Pavasarį rausvai žydinčios vyšnios sukuria užburiantį Provanso kraštovaizdį. L'OCCITANE populiariausia gėlių kvepalų linija pirmosiomis pavasario dienomis pagerbia vyšnių žydėjimo ir tobulą jų trapių žiedų grožį. Trapaus grožio vyšnių medžiai jau daugybę metų įkvepia menininkus: jų tyras baltumas pavasarį, ryškus raudonis vasarą ir švelni žaluma rudenėjant. Luberono regione augančių vyšnių ekstraktai įkvėpė šią jausmingą L'OCCITANE kolekciją, kurią sudaro ne tik romantiški aromatai, bet ir odą puoselėjantys kūno priežiūros produktai.


Kvapas be galo pavasariškas bei gaivus. Tualetinio vandens viršutines natas sudaro - vyšnių žiedai, citrina bei žaluma. Užuodžiu jazminą, bijūną tai pat santalą, baltą muskusą bei šiek tiek kedro. Pats kvapas priskiriamas - "floral, grenn", todėl visos tokių aromatų mylėtojos turėtų būtinai pauostyti, kadangi jis iš ties puikus. Aromatas tiek ant kūno, tiek ant rūbų, išsilaiko itin ilgai. Na ir galiausiai, itin pavasariškas buteliukas, kuris nėra apkrautas nereikalingomis detalėmis, lengvas bei romantiškas, taip ir laukiantis pavasario. 

P.S Nepamirškite, kad su kodu - BEAUTYBLOG , visą vasario mėnesį taikoma 20 % nuolaida. 


Komentarai