BEAUTYDRUGS BLACK & GOLDY – HYDROGELIO PLEISTRIUKAI


Merginos, jau senokai jums nieko įspūdingo nerekomendavau, todėl dabar sukluskite bei skirkite laiko perskaityti šią apžvalgą, nes noriu jums papasakoti apie savo šių metų atradimą - BEAUTYDRUGS BLACK & GOLDY – HYDROGELIO PLEISTRIUKUS. Jūs žinote, kad aš nesimėtau tokiomis rekomendacijomis, kadangi dauguma produktų yra pakankamai geri , tačiau iki metų atradimo vis nedatraukia. Apie šiuos pleistrus paakiams sužinojau iš youtube pasaulio. Juos naudoja žymiausios manekenės, pasaulinio lygio žvaigždės, o juokingiausia tai, kad produktas yra pakankamai pigus lyginant kiekio bei poveikio santyki, todėl likite su manimi ir aš jums atskleisiu visus šio produkto teikiamus pliusus.



Esu pastebėjusi tokią tendenciją, kad užsienyje dauguma moterų mėgsta rytais palepinti savo paakių odą hydrogelio pleistriukais. Šis malonumas man atrodydavo ganėtinai brangus, kadangi vos už kelis pleistriukus neretai prašoma 4,5,6 ir daugiau eurų. Smalsumo vedama, pradėjau ieškoti internete pigesnės alternatyvos ir taip, visai netyčia, aptikau BEAUTYDRUGS produkciją. Apie šiuos pleistrus internete atsiliepiama labai gerai, žinoma, yra ir tokių , kuriems jie nepadarė didelio įspūdžio, tačiau tai visgi mažoji dalis. Tuomet pradėjau ieškoti kur galima būtų įsigyti šį stebuklą ir, mano nuostabai, Lietuvoje radau tik vieną internetinę parduotuvę, kurioje buvo jais prekiaujama - http://starsdrugs.lt/ . Taigi, pirmiausia kodėl apsimoka pirkti šiuos pleistrus. Indelyje yra net 60 vnt pleistriukų, kitaip tariant, 30 porų. Viso indelio kaina - 25 eurai. Pirkti tokį kiekį be galo apsimoka. Vienintelis dalykas, kurio bijojau, kad atidarius pakuotę, pleistrai praras drėgmę bei jie išdžius, tačiau nieko panašaus neįvyks, kadangi indelis sandariai užsidaro, be to, visas indelis pripildytas skysčio. Unikali formulė, kurios pagrindas koloidinis auksas bei juodųjų perlų pudra, giliai drėkina ir šviesina jautrią paakių odą, mažina paburkimą ir oda tampa sveika, pailsėjusi ir spindinti. Į sudėtį taip pat įeina tokie super herojai kaip hialurono rūgštis, alantoinas bei alijošiaus ekstraktas, kurie kovoja jau su pirmosiomis raukšlelėmis. Aplikuojant pleistriukus patarčiau iš pradžių atsigulti, pagulėti kelias minutes, tuomet galite laisvai judėti. Tai patariu dėl to, kad pleistrai labai slidūs ir reikia kelių minučių, kad gerai priliptų prie odos. Aš laikau juos tol, kol jaučiu , kad nebėra drėgmės, o pleistriukai yra sausi. Dar vienas dalykas, išskiriantis Black & Goldy pleistriukus, yra jų daugiafunkciškumas. Juos patogu naudoti ne tik paakių zonoje, bet ir ten, kur formuojasi mimikos raukšlės. Pavyzdžiui, aplink lūpas, ant kaktos ar tarp antakių. Po šių pleistrų, paakių oda fantastiška, mimikos raukšlės žymiai mažesnės. Tiesiog įsimylėjau šiuos pleistrus ir tikrai be galo juos rekomenduoju. 



Pleistrus rasite čia: http://starsdrugs.lt/produktas/beautydrugs-black-goldy-hydrogelio-pleistriukai/


P.S išbandžiau ir BEAUTYDRUGS LIP SCRUB – LŪPŲ ŠVEITIKLĮ , kuris kosmiškai kvepia braškėmis. Produktas apjungia kelis svarbius ir naudingus ingredientus – natūralų vašką ir kakavos sviestą, kurie skatina kraujo mikrocirkuliaciją ir odos regeneraciją. Oda tampa minkšta, lygi, o lūpos – natūraliai putlios ir gaiviai rausvos, tad pabandykit. ;)

Komentarai