ELVITAL 3 in 1 LOW SHAMPOO ŠAMPŪNAS + KONDICIONIERIUS + KAUKĖ


Merginos, šį kartą noriu jums papasakoti apie nerealias priemones iš L'oreal, kurias be galo rekomenduoju išbandyti. Elvital – sukūrė inovatyvią priemonę su Low Poo technologija, kuri leidžia plauti galvą be putų ir sulfatų, nepakenkiant jau ir taip išsausėjusiems ir pažeistiems plaukams. Iš pradžių netikėjau šių produktų nauda bei abejojau , kad toks plovimas bus efektyvus, tačiau po visų testavimų, galiu drąsiai sakyti, kad šie šampūnai bus vieni mėgiamiausių mūsų šeimoje. 

Sausi plaukai yra šiurkštūs ir sunkiai išpainiojami. UV spinduliai, vanduo ir trintis gali sukelti dažytų plaukų jautrumą ir išblukinti spalvą. Pažeisti plaukai yra jautresni išorės dirgikliams ir trinčiai. Neturite laiko kaskart maudydamiesi duše naudoti ne tik šampūną, bet ir kondicionierių bei kaukę? Jums reikia švelnios, bet veiksmingos priemonės su formule „trys viename“!

Labiausiai pamėgtas plaukų prekių ženklas Lietuvoje – Elvital – sukūrė inovatyvią priemonę, puikiai tinkančią dažytiems, pažeistiems, jautriems ir sausiems plaukams. Low Poo metodas jau spėjo išpopuliarėti visame pasaulyje. Pamažu jis atrandamas ir Baltijos šalyse. Low Poo koncepcija – plauti plaukus kuo rūpestingiau ir švelniau. Tai alternatyva įprastiems šampūnams.

Low Poo leidžia plauti galvą be putų ir sulfatų, nepakenkiant jau ir taip išsausėjusiems ir pažeistiems plaukams. Elvital šampūną Low su formule „trys viename“ jau pamėgo daugybė žmonių visame pasaulyje. Atėjo metas ir lietuviams prisijungti prie Low revoliucijos!


Kai pasirodė pranešimas spaudai apie šias naujienas, sukau galvą, kaip produktas atliekantis kondicionieriaus bei kaukės savybes gali gerai išplauti galvos odą bei plaukus. Buvau 100 procentų įsitikinusi, kad produktas labai riebins bei tinkamai neišplaus nešvarumus, tačiau pradėkime nuo pradžių. Gavau tris skirtingus šampūnus:  

  • Elvital Color-Vive Low Shampoo dažytiems, nusilpusiems plaukams. Po šio šampūno plaukai labiau žvilga, spalva atrodo sodresnė bei ilgiau išliekanti.  
  • Elvital Extraordinary Oil Low Shampoo sausiems, nusilpusiems plaukams. Šampūnas gerai drėkina plaukus, jie tampa žymiai glotnesni, švelnesni, labiau suvaldomi.
  • Elvital Total Repair 5 Low Shampoo pažeistiems, sausiems plaukams. Šis šampūnas atkuria plaukus, jie atrodo sveikesni bei stipresni.

Iš karto noriu pabrėžti, kad produktai nėra skirti ploniems, riebiems plaukams, tik sausiems, pažeistiems, besipučiantiems, storiems plaukams. Tai yra itin svarbu, todėl paisykite rekomendacijas ir nemėtykite pinigų veltui jei jūsų plaukai priskiriami prie plonų, o galvos oda linkusi greitai riebaluotis, nes produktai juos dar labiau suriebins bei apsunkins. Man patiko absoliučiai visi šampūnai, kadangi kiekvienas iš jų gerai išplauna galvos odą, plaukai tampa minkštučiai, švelnučiai, kaip po gero kondicionieriaus. Visų šampūnų konsistencija primena kondicionierių, tačiau, kaip bebūtų keista, plaukai lieka ne tik švarūs, bet ir spindintys, atrodantys daug sveikiau. Priemonių naudojimas labai paprastas. Sudrėkinkite plaukus įprastai ,išspauskite šampūno, tolygiai paskirstykite šampūną nuo galvos odos iki plaukų galiukų, švelniai įmasažuokite bei palikite 3 minutėms. Paskui kruopščiai skalaukite, kol bėgs visiškai švarus vanduo. Produktai skaniai kvepia, buteliukai itin patogūs naudojimui. Labai nemėgstu atsukamų kamštelių, kadangi jie mėgsta nukristi bei apsimesti, todėl pats optimaliausias ir geriausias įpakavimas yra jums prieš akis. :) Iš tiesų, produktai pranoko patys save, galiu pasakyti tik wow, nes tikrai nesitikėjau , kad šios naujienos bus tokios geros. :) Vyras taip pat įvertino šias naujienas, todėl galiu rekomenduoti net ir vyrams. :)

P.S jei neklystu kaina nėra labai aukšta ~ 8 eurai. :) 

Komentarai