L'OREAL INFAILLIBLE Primer's | Foundation Stick's


Šį kartą apie L'oreal naujienas dauguma blogerių atsiliepė labai skirtingai. Vienos gyrė, kitos peikė, ir tai yra labai gerai, juk visos mes esam kaip diena ir naktis, su skirtingais poreikiais bei lūkesčiais. Negaliu pasakyti, kad naujienos mane sužavėjo, tačiau kiekvienas produktas tikrai ras savo vartotoją, todėl dalinuosi savo pastebėjimais bei rekomendacijomis. 


Pradėkime nuo to, kad mano odos tipas yra mišrus, oda linkusi į dehidrataciją, todėl nuolat naudoju drėkinančias kaukes, serumus bei kremus. Kremines pudras renkuosi itin atidžiai, kadangi dauguma mėgsta išryškinti sausumus ar šerpetojimus, o stick'ams nededu didelių vilčių. Tokio tipo produktai neretai būna ganėtinai sunkūs bei pastebimi ant veido, bet to, yra linkę subėgti į raukšles. Infaillible pudra visiškai nėra tinkama mišrios bei riebios odos savininkėms, todėl net nežiūrėkite į šią naujieną, teks nusivilti. Priemonė turėtų tikti normalios odos savininkėms, labai gerai sklaidosi, gerai maskuoja, tačiau neatrodo itin natūraliai. Šiaip esu nustebusi, kad pudros yra iš drėgnesnių, gerai slysta odos paviršiumi bei yra patogios naudoti. 


Poras mažinanti makiažo bazė man patiko labiausiai. Nors su porom didelių problemų neturiu, ši bazė labai gražiai sulygino odos toną, jos konsistencija nėra riebi, o spalva švelniai rožinė. Po bazės oda tapo lygesnė, švelnesnė, skystos pudros dengėsi gražiau. 

Švytėjimo suteikianti bazė yra labai labai labai riebi. Ji taip pat netiks riebiaodėms bei mišriaodėms, todėl jos rekomenduoti taip pat negaliu. Produktas savaip geras jį naudojant tam tikrose zonose, pavyzdžiui ties skruostais vietoj highlighterio. Bazė itin blizgi, todėl naudokite ją protingai, kitaip veidas atrodys ne pirmo šviežumo. Puikus variantas sausos bei normalios odos savininkėms. 

Tai tiek, merginos, tikiuosi , bent kiek taps lengviau renkantis produktą, nes jūs mane užbombinot klausimais apie šias naujienas. :) 

Komentarai