L'ORÉAL Smooth Sugars Veido šveitikliai



Turbūt pastebėjote, kad kiek apleidau Blogą bei daugiau laiko praleidžiu instagram. Visgi vasara, tikrai nesinori jos praleisti prie kompiuterio , tačiau, yra labai gerų naujienų apie kurias tikrai jums noriu papasakoti, juolab , kad buvau užmačiusi itin geras nuolaidas šiems cukraus šveitikliams.



Kol nebuvau išbandžiusi šių šveitiklių, varvinau seilę žiūrėdama į nuotraukas internete, kurios atrodė taaaiiippp skaniai. Ir iš tiesų, gavusi siuntinuką, įsitikinau, kad šie šveitikliai ne tik be proto skaniai kvepia, bet ir puikiai šveičia odą. 





Mano favoritu vienareikšmiškai tapo - L’OREAL PARIS SMOOTH SUGARS “CLEAR” SKAISTINAMASIS ŠVEITIKLIS SU CUKRUMI. Žalias, gaivus, ilgai nepabostantis aromatas nuteikia žvaliai dienai. Švelnus šveitiklis veidui ir lūpoms su 100 % natūraliu cukrumi ir kivių sėklomis – akimirksniu švaresnei, gaivesnei ir švelnesnei odai. 3 rūšių cukrus (rudasis, rusvasis, baltasis) giliai, bet švelniai nušveičia odą. KIVIŲ SĖKLOS lygina odą, kad pastebimai sumažintų inkštirų ir išvalytų poras. Šioje vietoje negalėčiau pasakyti , kad šveitiklis padaro kokius nors stebuklus, tačiau inkštirų apmažėja. Eterinis pipirmėčių aliejus mažina spuogelis ir dėmeles, skaistina odą. Iš visų trijų šveitiklių šis turi stambiausias granules, todėl šveičia geriausiai. Būtent dėl šios priežasties, man jis patiko labiausiai. Nemanau, kad produktas tiks sausiaodėms, tačiau šiam odos tipui puikiai tinka kitas smooth sugars šveitiklis. 

L’OREAL PARIS SMOOTH SUGARS “NOURISH” SKAISTINAMASIS ŠVEITIKLIS SU CUKRUMI tikras atradimas sausiaodėms. Jo granulės itin smulkios, galima sakyti beveik nejuntamos. Sudėtyje esantis maitinantis kakavos sviestas su riebalų rūgštimis padeda nuraminti sausą odą, kokosų aliejus apsaugo odos barjerą, kakavos pupelės padeda pašalinti negyvas odos ląsteles ir sušvelninti odą. Po šio šveitiklio oda itin gerai pamaitinta bei švelni. Man jis per riebus, tačiau žiemai manau tiks kuo puikiausiai. Šį variantą labai rekomenduoju rinktis jei jūsų odai stinga maitinimo, o oda yra itin sausa. 

L’OREAL PARIS SMOOTH SUGARS “GLOW” ŠVYTĖJIMO SUTEIKIANTIS ŠVEITIKLIS SU CUKRUMI yra universaliausias sprendimas nežinančioms kurį rinktis. Sudėtyje esantis vynuogių kauliukų aliejus akimirksniu išryškina odos skaistumą, lygumą ir švelnumą. Vynuogių kauliukų aliejus su vitaminu E suteikia veidui švytėjimo, taičio gardenijų aliejus apsaugo odą nuo blausumo, aliejinių kopūstpalmių uogos padeda švelniai išlyginti odos paviršių. Būtent jis yra nei  per grubus, nei per švelnus, todėl puikiai tiks visiems odos tipams.

Visus minėtus šveitiklius galima naudoti ir lūpoms šveisti, tik būkite atidžios, nesikėsinkite suvalgyti šių šveitiklių, nes pagundų tikrai kyla. ;) Vertinant bendrai, šveitikliai verti dėmesio. Jei laukiate stebuklo, jo nesulauksite, tačiau lygų, švelnų, pamaitintą bei nušveistą veiduką aš jums garantuoju. :) Bent jau man, šveisti veidą su šiais šveitikliais daug smagiau , nes didelę duoklę atiduodu kvapams, kurie iš tiesų yra superiniai. ;)



Komentarai