MAYBELLINE Dream Matte BB kremas | Anti - Age Eraser maskuokliai



Kaip ir pas kiekvieną merginą, būna tokių dienų, kai pasibaigia visos mėgstamiausios pudros bei bb kremai. Maybelline, kaip nujausdamas, atsiuntė naujienų, kurios man be galo prilipo, ir , kaip supratote, kitų pirkti neteko! Taigi, kuo gi šios naujienos tokios geros? Viską bėgam skaityti bloge!



Jūs neįsivaizduojate, kaip man sunku rasti gerą bb kremą. Man labai svarbu, kad produktas neapsunkintų odos, neparyškintų odos trūkumų ar pasausėjimų,  neblogai maskuotų, tačiau būtų ganėtinai lengvas. Dream Matte BB kremas tobulina veido išvaizdą bei suteikia matinį rezultatą. Man labai patiko kaip kremas išlygina odos spalvą, lengvai maskuoja bei neatrodo kaip kaukė, turi SPF 15. Vienintelis minusas, oda gan greitai pradėjo blizgėti, tad nereikėtų tikėtis labai ilgo ir gero išsilaikymo. Nepaisant to, labai myliu šį produktą ir tikrai rekomenduoju išmėginti.


Anti-Age Eraser maskuoklius labai mėgstu ir naudojus kiekvieną dieną. Šį kartą mes gavome naujus atspalvius, kurie yra  žymiai geresni nei anksčiau turėtieji.  06 Neutralizer turi labai gerą gelsvą toną, kuris puikiai neutralizuoja melsvą atspalvį. Idealiai tinkamas maskuoti paakiams. 00 Ivory  gerai iššviesina kadangi yra šalto šviesaus atspalvio. Maskuokliai pasižymi itin švelnia kempinėle, kuria iš tiesų patogu aplikuoti produktą nepaliekant jokių dryžių (padengus produktą kempinėle viską išsklaidau beautyblenderiu).  Kalbant apie maskavimą, jis yra labiau lengvas/vidutinis. Konsistencija labai lengva, todėl nesubėga į raukšlytes. Vis dėl to , jei tinkamai neužfiksuosite produkto ar jo padauginsite, į raukšlytes produktas visgi subėgs. Šis maskuoklis yra idealus variantas jei nenorite savo odos užkrauti sunkiais produktais, atrodo natūraliai bei beveik nesijaučia ant odos. 

Komentarai