L'occitane Jurgitos Jurkutės grožio dėžutė


Kas kart pasirodžius naujai L'occitane grožio dėžutei, įsitikinu, kad ši kompanija turi labai gerą skonį moterims renkantis naują ambasadorę. Šį kartą, tai nuostabioji Jurgita Jurkutė , nepaprastai žavi bei charizmatiška, energinga bei veikli, skleidžianti natūralų grožį bei vertinanti provanso gėrybes, kurios atsiskleidžia kiekviename L'occitane produkte. Vos pasirodžius šiai dėžutei, buvau įsitikinusi, kad jos turinys bus nepriekaištingas , tad kviečiu ir jus kartu atrasti šios dėžutės gėrybes. 





Didžiausio tūrio (75ml) produktas šioje dėžutėje yra - MIGDOLŲ DUŠO ALIEJUS. Turbūt pastebėjote, jog šį aliejų galite rasti kone visose L'occitane grožio dėžutėse bei rinkiniuose. Paslaptis slypi tame, kad būtent šis produktas nominuojamas kone geriausiu L'occitane kompanijos produktu, kurį privalo išbandyti kiekvienas. Šis dušo aliejus, susiliejęs su vandeniu, virsta subtiliomis putomis, švelniai prausiančiomis jūsų odą. Papildytas vynuogių kauliukų , migdolų aliejumi, saugo hidrolipidinį sluoksnį ir pakvėpina gardžiu šviežių migdolų aromatu. 


Šios dėžutės žvaigždė - NAKTINIS SERUMAS „OVERNIGHT RESET“ . Aš jau spėjau išbandyti pilno dydžio pakuotę ir galiu drąsiai pasakyti, jog tai geriausias kada nors išleistas serumas veidui iš L'occitane. Kiekvieną dieną odą išvargina daugybė faktorių, tokių kaip , užterštumas, netinkama mityba, stresas, nuovargis ir tt. L'occitane serumas padeda odai per naktį atsistatyti bei ryte atrodyti žymiai geriau. Itin koncentruotas, gerai susigeriantis produktas sugeba per naktį suteikti drėgmės, spindesio, kad ryte oda atrodytų pailsėjusi, žvali bei pilna energijos.


Itin nustebino netikėtai rastas - GRYNAS TAUKMEDŽIŲ SVIESTAS. Tai ideali priemonė sausos, jautrios ar dehidratuotos odos priežiūrai ir ypač kūno vietoms, kuriose oda ypatingai sausa (keliai, alkūnės, pėdos...). Tai 100% natūralus produktas, be kvapo, dermatologiškai patikrintas, todėl galima naudoti net jautrios kūdikių odos priežiūrai. Taukmedžių sviestas puikiai apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio: saulės, vėjo ar šalčio. 


Produktas, kuris idealiai tiks artėjantiems šaltesniems orams - ŠLAMUČIŲ ALIEJINIS VEIDO PRAUSIKLIS. Šilkinis aliejus švelniai, tačiau labai efektyviai nuvalo net ir vandeniui atsparų makiažą, pašalina dienos metu ant odos susidariusius nešvarumus. Kadangi šaltu sezonu orai reikia didesnio maitinimo , šis aliejinis veido prausiklis ne tik nesausins, bet ir tinkamai pasirūpins jūsų odos būkle. Valomasis aliejus yra praturtintas abrikosų ir organiškų šlamučių eteriniais aliejais, kurie ne tik nuvalo odą, bet ir stabdo jos senėjimą, oda atrodo lygesnė, švelnesnė ir išlieka neprilygstamai gaivi.


Na ir pabaigai, ne ką mažiau svarbus produktus skirtas mūsų rankų priežiūrai - LEVANDŲ RANKŲ KREMAS. Nėra labiau raminančio aromato nei levandų. Glotnios ir itin lengvos konsistencijos kremas papildytas taukmedžių sviestu ir P. D. O. levandų eteriniu aliejumi maitina rankas bei subtiliai jas pakvėpina. 

Tokio tipo dėžutes visuomet verta išbandyti, kadangi jose rasite mini dydžio produktus, kuriuos ne tik galėsite nešioti su savimi, bet ir atrasti sau dar nežinomas naujienas. Nereali grožio dėžutė, kurios turinys tobuliau nei tobulas. :)

https://lt.loccitane.com/jurgitos-grozio-dezute

Komentarai