L'occitane NAKTINIS SERUMAS „OVERNIGHT RESET“



Ar norėtum per vieną naktį atgaivinti savo odą, pašalinti streso ir nuovargio požymius, ir kiekvieną rytą pasitikti spindinčia oda? Neabejoju, kad taip. Visos mes norime atrasti tą vieną vienintelį stebuklingą produktą, kuris akimirksniu grąžintų mums jaunystę bei skaisčią odą, tačiau vargu ar tokių stebuklų būna. Visgi, dėka L'occitane en Provence, aš atradau serumą, kuris geba atkurti odą bei , žingsnis po žingsnio, grąžinti jai sveikesnę išvaizdą.



Overnight Reset serumą testuoju jau senokai, tačiau man jis patiko jau po pirmos mūsų draugystės. Kiekvieną dieną odą išvargina daugybė faktorių, tokių kaip , užterštumas, netinkama mityba, stresas, nuovargis ir tt. L'occitane serumas padeda odai per naktį atsistatyti bei ryte atrodyti žymiai geriau. 


Visų pirma, serumas yra itin koncentruotas. Tai reiškia, kad jo poveikis daug stipresnis nei įprasto naktinio kremo, be to, serumai geba pasiekti gilesnius odos sluoksnius, todėl rezultatas matomas daug greičiau.  Pažvelgus į serumo sudėtį, jame rasime gailučių ekstraktą, kuris dar vadinamas natūralia botokso alternatyva, gerai atpalaiduoja veido raumenis ir sumažina streso, nuovargio požymius odoje. Ne ką mažiau svarbų vaidmenį atlieka šlamučių eterinis aliejus bei mairūno ekstraktas. Šlamučių eterinis aliejus gerai žinomas dėl savo jauninamojo poveikio. Jis veikia kaip natūralus antioksidantas, suteikia odai stangrumo. Na, o mairūnų ekstraktas suaktyvina naktį odoje vykstančius regeneracinius procesus bei veikia antiseptiškai. Pats serumas yra labai skalsus, pakanka vos kelių paspaudimų. Puikiai susigeria , oda jaučiasi komfortiškai visos nakties metu. Naudojant šį serumą, mano odos būklė ženkliai pagerėjo, nes atrodau lyg būčiau labai gerai išsimiegojusi bei pailsėjusi. Didžiausios rekomendacijos iš mano pusės, bent jau man, tai geriausias kada nors išleistas L'occitane veido serumas. 


Komentarai