Lietuvos Paštas "Mano Siuntos" apžvalga


Ar ir Jūs negalite pakęsti ilgų eilių pašte? Turiu Jums džiugių naujienų. Daugiau nebeteks ilgai  lūkuriuoti eilėse ir gaišti savo brangų laiką! Rudenį Lietuvos paštas pasitinka su nauja e-savitarnos sistema. Nuo šiol paruošti savo siuntą, suvesti visus duomenis, susimokėti už siuntimą, galėsite tiesiog namuose arba bet kurioje kitoje vietoje kur tik Jums patogu ir yra internetas. Paruoštą siuntinį nunešate į artimiausią pašto skyrių ir paliekate tam skirtoje vietoje. Labai greita ir patogu, o svarbiausia, išvengiate itin ilgų eilių ir sutaupote laiko, kurio ir taip mums visiems nuolat trūksta. Viskas detaliai nuo A iki Z mano naujame įraše.



Pats pirmas dalykas, kurį jūs turite padaryti tai užsiregistruoti - https://manosiuntos.post.lt sistemoje, suvesti visus reikalingus duomenis bei tapti registruotu vartotoju. Skiltyje "Pridėti Siuntas" paspauskite "Pridėti siuntą". Atlikus šiuos veiksmus, galite keliauti prie pristatymo būdų. Jei norite išsiųsti siuntą iš pasirinkto pašto skyriaus bei nelaukti eilėje, pasirinkite opcija "Iš: Paštas" ir "Į : Gavėjo adresu". Tuomet teks pažymėti siuntos svorį bei jos dydį. Suvedus gavėjo informaciją ir kitus kontaktinius duomenis, pažymėkite norimus papildomus siuntimo pasirinkimus ir spauskite "Tęsti". Viskas. :) Telieka atlikti apmokėjimą bei atsispausdinti siuntos informaciją bei užlipdyti ją ant siuntos. Dabar galite drąsiai žygiuoti į artimiausią Lietuvos pašto skyrių , palikti siuntą pažymėtoje vietoje ir negaišti nei minutės laiko laukiant eilėje. Štai tokia paprasta ir patogi Lietuvos pašto E-savitarnos sistema - dabar mano siuntos tikrai keliaus būtent ja. :)




Komentarai

  1. Kad jau išbandei tai turiu klausimų. Kaip atrodo vieta, kurioje reikia palikti siuntas (savo pašte tokios nemačiau taip paprastai užmetus akį), ar reikia kažkaip pažymėt, kad kažką atnešei ar tiesiog padedi, apsisuki ir eini namo?

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą