Zoopark.lt Vilnius apžvalga


Sveikos, mielosios, šį kartą ne apie kosmetiką, o apie smagų laiką, kurį praleidome su šeima zooparke. Turbūt girdėjote, kad visai neseniai Vilniuje Ogmios miestelyje atvėre duris naujas zooparkas , kurį jau spėjome aplankyti ir mes. Jei dar svarstai ar verta jį aplankyti ar ne, kviečiu skaityti mano apžvalgą bei sužinoti mūsų įspūdžius.


Iš tiesų, vasaros sezonu netenka sukti galvos, kur smagiai praleisti laiką su šeima. Visa situacija pasikeičia tada, kai prasideda šaltasis sezonas ir orai pradeda diktuoti visas taisykles. Nepasakyčiau, kad Vilniuje yra labai daug vietų, kuriose būtų įdomu ne tik vaikams , bet ir suaugusiems, todėl vos tik išgirdusi apie naujai atsidariusį zooparką iš karto žinojau, kad būtinai ten apsilankysime. Mano vaikiukui šiuo metu yra metukai ir du mėnesiai, jis visai neseniai pradėjo vaikščioti. Šiuo laikotarpiu labai svarbu, kad vaikas kuo daugiau kontaktuotų su aplinka, atrastų naujus garsus bei gyvūnus. Keliavo į zooparką su trupučiu baimės, kadangi spėliojome koks gi scenarijus mūsų laukia. :) Ar ašarų pakalnės (taip būna, kai vaikui yra per daug įspūdžių, naujų garsų ir tt) , ar juokas ir smagus laikas. Džiugu, kad blogiausias scenarijus nepasitvirtino, nes vaikas visą laiką juokėsi, jam buvo ant tiek įdomu, kad į mamą jis beveik nekreipė dėmesio. :) 



Zooparke yra virš 60 gyvūnų rūšių, apie kurias galima sužinoti daug įdomių faktų, o su gyvūnais susipažinti iš arčiau. Didžiausio dėmesio , žinoma, susilaukia, lemūrai, auksagalvės liūtbezdžionės, pentinuotasis vėžlys, surikatos bei daugiaspalvės loriketos papūgos. Martynukui be galo patiko apsilankyti bei arčiau susipažinti su papūgomis (norint jas pamaitinti teks susimokėti  1 euriuką). Visa atmosfera labai jauki, matosi , kad gyvūnėliams čia gera. Taip pat noriu pastebėti, tvarką, gerą personalą bei super šiltą atmosferą. Viduje labai šilta, todėl neprirenkite vaikų žieminiais rūbais. :) Labai smagu, kad būvimo laikas nėra ribojamas, galima ramiai pasivaikščioti bei niekur neskubėti, o ir vaikams iki 2 metų apsilankymas nemokamas, tad teks susimokėti tik suaugusiam (7 arba  eurus). Daugiau informacijos apie kainas rasite čia : https://www.zoopark.lt/vilnius/kainos/




Mums labai patiko. Mielai apsilankysime dar kartą kai truputį paaugsime. :)

Komentarai