Maybelline Puma kolekcija


Jau esu minėjusi, kad be galo žaviuosi Maybelline, nes jie itin dažnai bendradarbiauja su garsiais prekių ženklais bei sukuria tikrai įdomias bei vis kitokio stiliaus bei koncepcijos kolekcijas. Šį kartą Maybelline kartu su Puma sukūrė laisvalaikiui pritaikytą kolekciją, kurios rezultatą matote nuotraukoje. Siūlau iš arčiau pasižiūrėti kiekvieną produktą bei sužinoti verčiausių produktų pavadinimus.



"Puma, karščiausias sportinių drabužių prekių ženklas, žengiantis madingiausių sezono tendencijų priešakyje, ir Maybelline New York, pasaulyje pirmaujantis makiažo priemonių lyderis, suvienijo jėgas ir sukūrė makiažo kolekciją, jungiančią grožį, madą ir sportą. Makiažo kolekciją, kuri spinduliuoja drąsa, pasitikėjimu ir neieško jokių pasiteisinimų. Tokią, kaip ir Tu.

Aktyviam laisvalaikiui skirto makiažo kolekciją sudaro priemonės, leidžiančios sukurti visapusį, neįpareigojantį ir žavų įvaizdį be jokių pastangų. Matte + Metallic Eye Duo pieštukai ir tepimuisi atsparus blakstienų tušas išraiškingoms akims, Color + Gloss Face Duo pieštukas ir Master Chrome švytėjimo suteikianti priemonė dėmesį prikaustantiems skruostams ir riboto kiekio Superstay Matte Ink lūpų dažų atspalviai amžinai sodrioms lūpoms."






Jau senokai neteko matyti sportui pritaikytos kolekcijos, tad labai smagu matyti naujoves ir šioje sferoje. Pati kolekcija nėra labai didelė, atspalvių pasirinkimas yra ribotas, tačiau to pilnai pakanka norint išsirinkti prieinamesnius atspalvius ar produktus. Mano nuomone, šios kolekcijos žvaigžde išlieka Ilgai išliejantys lūpų dažai. Iš karto patvirtinu, kad išsilaikymas itin geras. Atspalvius gamintojas šį kartą pasiūlė nuo šviesesnių itin itin tamsių. Mano mėgstamiausias bei pats gražiausias atspalvis iš visos kolekcijos nr 10, kurį tikrai naudosiu , kad ir kiekvienai dienai. Ryškumo suteikiantis tušas suteikia blakstienos natūralią išvaizdą, jas paryškina bei neapkrauna. Negaliu pasakyti, kad šis tušas ryškiausias tušas ever, tačiau man labai patiko jo šepetėlis bei natūraliai atrodantis efektas. Produktas, kuris man pasirodė nelabai reikalingas - Dvipusis pieštukas kontūravimui. Tikrai galima apsieiti ir be, tiesiog  man jis neprilipo. Visai kitas reikalas, kalbant apie dvipusius akių šešėlius bei Švytėjimo suteikiančią pudrą. Šešėliai pigmentuoti, gražiai sklaidosi, o švytėjimo suteikianti pudra priduoda šviesoje gražų chameleono efektą. Pirmas įspūdis apie kolekciją iš ties geras. Jei reikėtų rinktis, tikrai dar kartą pirkčiau būtent juos. :)





Komentarai