ORIFLAME „NovAge Ecollagen Wrinkle Power“ rinkinys


Sveikos mano mielos, moterytės. Anti Age produktai visuomet yra vieni perkamiausių rinkoje, nes mes, moterys, nuolat stengiamės kovoti su raukšlėmis bei pirmaisiais senėjimo požymiais. Žinoma, kai tiek daug opcijų renkantis produktus, norisi rasti iš ties veiksnius bei rezultatus duodančius variantus. Oriflame pristatė visišką naujieną - NovAge Ecollagen Wrinkle Power liniją, kuri , kaip teigia pats gamintojas, sumažina raukšles 49 % iš karto. Šiandien jums papasakosiu apie kiekvieną šios linijos produktą, naudojimo eiliškumą bei pirmą įspūdį.


VEIKSMINGI INGREDIENTAI
„NovAge Ecollagen Wrinkle Power“ gaminių serija sustiprinta unikaliomis ir efektyviomis formulėmis, į kurių sudėtį įeina patentuota Tri-Peptidų technologija, mažos molekulinės masės hialurono rūgštis ir edelveiso augalų kamieninių ląstelių ekstraktas. 


Patentuota Tri-Peptidų technologija
Ši, geriausia savo klasėje, patentuota raukšles mažinanti technologija sujungia peptidus išgautus iš ryžių, kviečių ir mielių. Tri-Peptidų technologija sustiprina kolageno gamybą kur kas veiksmingiau nei trys atskiri peptidai.


Mažos molekulinės masės hialurono rūgštis
Pritraukia ir išlaiko iki 1000 kartų didesnį drėgmės svorį. Drėgmė efektyviau absorbuojasi į odą, išlygina raukšles ir pagerina bendrą odos išvaizdą ir pojūtį.


Edelveiso augalų kamieninių ląstelių ekstraktas
Šis augalų kamieninių ląstelių ekstraktas pasirinktas dėl gebėjimo apsaugoti kolageną ir hialurono rūgštį nuo degradacijos. Jis padeda palaikyti Tri-Peptidų technologijos ir mažos molekulinės masės hialurono rūgšties veikimą, kad padėtų sulėtinti senėjimo procesą.


• 49 % MAŽIAU RAUKŠLIŲ IŠ KARTO

• ILGALAIKIS RAUKŠLIŲ MAŽINIMAS

• BENT 7 KARTUS GRAŽESNĖ ODA VADOVUJANTIS REŽIMU*

*Klinikiniais tyrimais įrodyti rezultatai, naudojant visas rinkinio priemones ir besivadovaujant odos priežiūros režimu lyginant su neprižiūrima oda arba besilaikant paprasto „NovAge True Perfection“, „Time Restore“, „Ecollagen“ ir „Ultimate Lift“ režimo.



Taigi, „NovAge Ecollagen Wrinkle Power“ rinkinį sudaro viskas, ko reikia, norint turėti glotnią, spindinčią, sveikai atrodančią odą – valiklis, paakių kremas, serumas bei dieninis ir naktinis kremai.



Jei norite sumažinti raukšles, jums reikės 4 žingsnių programos:

1. PARUOŠIMAS. Valomoji želė sukurta, kad padėtų paruošti odą puikiam serumo ir drėkiklių įsigėrimui. Švelniai valo nesuardydama apsauginio odos barjero ir drėkina, kad oda būtų švari, tonizuota, švelni, glotni ir patogiai jaustųsi. 

2. PAAKIAI. Paakių kremas yra lengvos tekstūros ir specialiai sukurtas tam, kad patenkintų specialius paakių odos poreikius. T.y   sumažintų smulkias raukšles, paburkimą bei tamsius paakius.

3. GILUS POVEIKIS. Lengvas ir greitai susigeriantis drėkinamasis serumas, kad oda būtų glotni, spindinti ir sveikai atrodytų. Koreguoja raukšles ir stiprina odą. Būtent serumai sustiprina visų produktų poveikį ir yra naudojami prieš užtepant kremą. Šis serumas išsiskiria tuo, kad yra sukurtas su tripeptidų technologija, o dėka mažos molekulinės masės hialurono rūgšties, serumas įsiskverbia giliau, todėl poveikis odai yra didesnis.

4. GLOTNINA. Dieninis ir naktinis kremai yra paskutinis sluoksnis su aktyviais ingredientais, kurie drėkina odą. Dieninis kremas yra sukurtas, kad padėtų drėkinti ir apsaugoti odą, o naktinis kremas sukurtas, kad atkurtų ir atgaivintų odą, kol jūs miegate. Efektyvus keleriopos paskirties dieninis bei naktinis kremas drėkina, koreguoja raukšles ir padeda lėtinti odos senėjimą. Iš karto oda tampa švelni, glotni ir spindinti. Su patentuota tripeptidų technologija, edelveisų augalų kamieninių ląstelių ekstraktu, SPF 30, UVA apsauga ir nuo užterštumo apsaugančia technologija. 



Ši linija paliko labai gerą įspūdį jau po pirmo naudojimo. Kremai nėra riebūs, labai gerai atlieka savo funkcijas, veido serumas odai suteikia nepaprasto lygumo jausmą bei puikiai tinka naudoti prieš atliekant makiažą. Pirmą kartą testuoju tokios nepaprastai švelnios ir purios konsistencijos naktinį kremą, kuris tiesiog tirpsta rankose. Veido prausiklis bei paakių kremas taip pat labai švelnūs, bet veiksmingi produktai, todėl labai tikiuosi , kad po mėnesio naudojimo odos būklė ne tik pagerės, bet ir atsikratys smulkių raukšlyčių. 

Rinkinį galite įsigyti čia:

Komentarai