L'oreal Naujienos: Infaillible More Than Concealer bei Unbelieva Brow Long Lasting Brow Gel apžvalga


Aš labai retai vartoju žodį tobulas, tačiau šį kartą aš jo nepabijosiu ir pasakysiu , kad L'oreal naujienos yra tobulos. Be galo laukiau šių naujienų, kad galėčiau išbandyti bei papasakoti jums plačiau. Tad pirmyn, kviečiu skaityti apie kiekvieną iš jų detaliau.



"L’Oréal Paris Infaillible More Than Concealer – bet kurioje situacijoje praverčiantį gelbėtoją, gerokai pranokstantį įprasto maskuoklio galimybių ribas. Ši makiažo priemonė, pasižyminti neįprastai dideliu aplikatoriumi ir elastinga formule, suteikia 24 valandų maskuojamąjį padengimą, kuris visuomet atrodo ypač natūraliai ir niekados kaip odą apsunkinanti kaukė. Be to, jis ne tik paslepia tamsius paakius ir smulkius odos netobulumus, tačiau gali būti naudojamas ir visai veido odai padengti. Maksi maskuoklis arba mini makiažo pagrindas – Jūsų pasirinkimas. Galima rinktis iš 6 tobulai prie odos prisitaikančių atspalvių. Ko daugiau galima norėti? Dvigubai didesnis buteliukas, kad maskuoklio užtektų dar ilgiau. Keturiskart didesnis, neribotų galimybių suteikiantis aplikatorius. Ir visa tai – kišeninėje pakuotėje, kad visuomet po ranka turėtumėte universalų ir laiką taupantį grožio ginklą. Nuo šiol įvairiausių makiažo gudrybių imkitės lyg tikra profesionalė – pakaks vos vienintelės priemonės. Užmaskuokite. Pakoreguokite. Pašviesinkite. Arba padenkite visą veido odą ir taip akimirksniu atgaivinkite makiažą."


Apie šį maskuoklį jau spėjau prisiklausyti įvairių legendų. Pirmosios išgirstos kalbos bylojo, kad Infaillible maskuoklis yra Tarte Shape Tape maskuoklio atitikmuo. Iš tiesų, jis ir man labai priminė minėtąjį maskuoklį, tačiau jis turi pranašumą mažesnėje kainoje. L'oreal maskuoklis be galo gerai maskuoja patamsėjusius paakius ir visus veido trūkumus, yra ganėtinai tirštas, gražiai sklaidosi bei dengiasi. Iš viso yra 6 galimi atspalviai iš kurių aš išbandžiau keturis, ir galiu pasakyti, kad mano favoritu, kuris labiausiai man tiko tapo numeriukas 327. Šio maskuoklio išskirtinumas yra tame, kad jį galima naudoti ir kaip pudrą, ir kaip maskuoklį, dėl gana didelio jo šepetėlio, tačiau aš naudosiu jį kaip maskuoklį, nes , mano nuomone, tam jis yra tinkamiausias. Labai svarbu gerai užtvirtinti maskuoklį, nes gerai neužtvirtinus gali subėgti į raukšles. 




"Antakiai išgyvena tikrą šlovės laikotarpį. Kadaise telaikyti bruožu, įrėminančiu veidą, dabar jie patys tapo tikru meno kūriniu. Vis dėlto, nepriklausomai nuo to, ar siekiate išraiškingo „Instagram“ įvaizdžio, ar ko nors subtilesnio, ilgai išliekančio šedevro kūryba reikalauja laiko. Iki šiol. Atraskite Unbelieva’Brow – naują pažangų būdą per 90 sekundžių sukurti dvi dienas išliekantį tobulų antakių įvaizdį ir pabrėžti savo išskirtinį stilių. Su greitai džiūstančia formule ir nuo klaidų apsaugančiomis priemonėmis savo nuostabius antakių linkius suformuosite trimis paprastais žingsneliais, tereikės tik šio stilingo buteliuko. 
Pešiojame ir dažome, formuojame ir šukuojame, o kitą dieną – vėl viskas iš pradžių. Įsivaizduokite, kad antakių makiažu nereikėtų rūpintis kiekvieną mielą dieną. O prireikus, tobulai pabrėžti savo antakius būtų kur kas paprasčiau su inovatyvių, suklysti neleidžiančių priemonių trio.

Unbelieva’Brow’s ypač greitai džiūstanti formulė pasižymi lengva geline tekstūra, kuri be jokių korekcijų išlieka kelias dienas. Ši netepli, nenusitrinanti ir vandeniui atspari priemonė gali atlaikyti bet kuriuos Jums gyvenimo siunčiamus išbandymus. Posėdžių salėje ar bokso treniruotėje – būkite tikra, kad bent Jūsų antakiai tikrai atrodo #onfleek – nepriekaištingai. Išties, įspūdingas potėpis garantuoja įspūdingus, gyvenimiškiems išmėginimams atsparius antakius."



Kol neišbandžiau šios priemonės, aš kiek abejojau šio produkto veiksmingumu bei patogumu. Pirmiausia mane sugluminio priemonės aplikatorius, kuris primena lūpų blizgesio aplikatorių. Neįsivaizdavau, kaip galima su juo gražiai padengti produktą bei sukurti idealią formą, tačiau vos tik pradėjau eksperimentuoti supratau, kad čia nėra nieko sudėtingo. Rinkinyje rasite kirstą šepetėlį bei antakių šukytes. Jei turite plačius antakius, galite produktą dengti iš karto su aplikatoriumi, tačiau jei turite plonus antakius, naudokite kirstą šepetėlį. Pats gelis labai pigmentuotas, suteikia tikrai intensyvią spalvą, o išlieka iš ties ilgai. Iš viso yra galimi 3 atspalviai, iš kurių aš išbandžiau du. Man labiausiai tiko ir patiko Dark Brunette 108, Chatain 104 yra labiau šalto tono bei šviesesnis. 

Taigi, visomis šiomis naujienomis esu beprotiškai patenkinta. Jūs privalote jas išbandyti, nes jos tikrai tobulos. 

Komentarai