Artistry Signature Select Personalizuotas veido serumas


„Artistry Signature Select“ – tai unikalus serumas, kuris dėl savo inovatyvios formulės sprendžia iki trijų skirtingų odos problemų vienu metu. Šis produktas suteikia galimybę sukurti vieną serumo mišinį, kurį sudaro serumo bazė ir papildomai pasirinktos priemonės, kurios sumaišomos kartu. Produktą sudaro serumo bazė ir pasirinktinai 5 stiprinančios priemonės, iš kurių viso galima sukurti 25 skirtingas serumų variacijas. Sudominau? :) Iš tiesų, tai labai inovatyvi priemonė, kurią mėgstu, naudoju ir rekomenduoju.





Serumas padeda spręsti problemas įsiskverbdamas giliau į odą. Šis produktas yra esminė priemonė kovojant su odos senėjimo požymiais, o jo veiksmingumas įrodytas klinikiniais tyrimais. Serumas yra veido priežiūros priemonė su itin didele veikliųjų medžiagų, tokių kaip antioksidantai, rūgštis ir vitaminai, koncentracija. Naujausia „Artistry Signature Select“ serumų kolekcija ir yra sukurta tam, kad efektyviai spręstų dažniausiai pasitaikančias odos problemas: sausėjimą, stangrumo praradimą, pigmentaciją, odos papilkėjimą ir priešlaikinį raukšlių atsiradimą.

Kadangi serumą galima sukomponuoti pagal jūsų odos poreikius, jis labai sudomina moteris bei sukurstė jų smalsumą. Aš iš pradžių norėjau pabandyti naudoti serumo bazę bei drėkinančią kapsulę, kurią suleidau į serumą. Efektas man patiko, tačiau tada pamėginau sumaišyti dar dvi skirtingas kapsules skirtas anti - aging bei odos skaistinimui ir efektas buvo žymiai stipresnis. Nors į serumą galima įmaišyti neribotą kiekį skirtingų kapsulių, aš rekomenduočiau naudoti maximum tris, tačiau geriausia rinktis dvi. Pats serumas man labai pasiteisino. Turiu nuo senų laikų tokį veido aparačiuką su kuriuo įsivedu į gilesnius odos sluoksnius priemonę, todėl efektas būna žymiai stipresnis. Kiek mačiau ir Artistry prekiauja panašiu aparatu, todėl jei galite sau leisti paišlaidauti, tikrai rekomenduoju jį nusipirkti. Tai bus labai geras pirkinys, kadangi jį galėsite naudoti su visais serumais, kurie yra vandens pagrindu. Pats serumas gerai susigeria į odą, man patinka jo gana neutralus kvapas, o svarbiausia, po jo oda atrodo geriau, vadinasi jis veikia tinkamai. Naudosiu ir toliau, kol kas norėčiau kartoti ir antrą kartą. :)


Komentarai