Letique kosmetika - Šaltas bei Karštas kūno įvyniojimas


Apie Letique produktų efektyvumą teko girdėti nemažai, todėl išbandyti privalėjau ir aš. Apie kūno įvyniojimo naudą žino visi, tačiau ne visos gali sau leisti tokias prabangias procedūras grožio kabinetuose, tad, būtent Letique, siūlo moterims tokią procedūra pasidaryti namuose už labai prieinamą kainą. Kaip man sekėsi naudoti priemones sužinosite perskaitę apžvalgą.



Nugalėkite kovą prieš celiulitą! Jums padės karštas arba šaltas anticeliulitinis kompleksas. 
Karštas anticeliulitinis kompleksas:
Praplečia kraujagysles, suaktyvina kraujotaką, panaikina pabrinkimus.
Per atsivėrusias poras vyksta dviguba apykaita – mikroelementai, vitaminai, aktyviosios medžiagos ir mineralai giliai prasiskverbia į odą, o per atsivėrusias poras į paviršių pašalinami šlakai ir toksinai.
Skatinamas lipolizės procesas, normalizuojama medžiagų apykaita.
Šilumos efektas sukuriamas suaktyvinant kraujotaką. Kovoja su celiulitu, atkuria odos stangrumą (oda tampa lygi), valo organizmą ląstelių lygmenyje, praturtina ją vitaminais ir mineralais.
❌Negalima naudoti sergant varikoziniu venų išsiplėtimu.

Šaltas anticeliulitinis kompleksas:
Skatina kapiliarų ir kraujagyslių susitraukimą, normalizuoja kraujotaką, panaikina pabrinkimus, gerina limfinės sistemos veiklą.
Didina odos tonusą ir padeda deginti poodinius riebalus.
Tinka ir sergant varikoziniu venų išsiplėtimu.
Sergant varikoze, šaltas įvyniojimas netgi naudingas, nes stiprina kraujagysles.
Nėščiosios gali naudoti tik šaltą įvyniojimą antrajame ir trečiajame trimestre (negalima įvyniojimų atlikti pirmajame trimestre ir paskutinį nėštumo mėnesį).
Maitinančioms mamoms galima naudoti šaltą įvyniojimą.

Kaip naudoti?

Ant klubų, sėdmenų ir pilvo odos plonu sluoksniu užtepkite įvyniojimo priemonės. Apvyniokite maistine plėvele ir palikite 30–50 minučių. 

Mano pojūčiai. Išbandžiau abu variantus, tiek karštą bei šaltą įvyniojimą. Pradėsiu nuo to, kad priemonės labai skaniai kvepia, dengiasi skalsiai be jokių problemų. Iš pradžių išbandžiau karštą įvyniojimą. Galvojau tai bus eilinė priemonė, kuri truputį pašildys ir viskas, tačiau nepraėjo nei kelių minučių, o aš jaučiau kaip dega mano kūnas. Tikrai, galvojau sudegsiu. :D Tokios stiprios priemonės dar neesu bandžiusi, man prireikė kantrybės bei ištvermės, kad ištverti tas 30 minučių po kurių odą buvo paraudusi, tačiau paraudimas bei deginimas greitai praėjo. Man ši priemonė yra labai ekstremali, jei jūs esate jautri ir labai sunkiai pernešate bet kokį skausmą, deginimą, tuomet ši priemonė ne jums. Labai rekomenduoju išbandyti šaltą įvyniojimą. Jis yra kiek švelnesnis , tačiau šaldo ohoho kaip stipriai. Čia jau jūsų reikalas ką pasirinksite, sudegti ar sušalti. :D Dabar apie rezultatus. Jei jūs turite ypatingai įsisenėjusį celiulitą, naivu manyti, kad vienos priemonės dėka jis staiga dings, tačiau jei jūs pastebėjote pirmus jo požymius, ši priemonė jums tikrai padės. Aplamai tokias priemones reikia naudoti tada, kai jūs sportuojate, sveikai maitinatės, tuomet ir rezultatas ateis greičiau. Visgi, priemonės geros, tačiau apart jų reikalingas ir sportas. Taigi, šie produktai prisideda prie celiulito mažinimo naudojant jas kompleksiškai.


Beje, man patiko jų kūno šveitikliais. Kiek mačiau jie turi įvairius jų pasrinkimus, tačiau kiekvienas iš jų gerai paruošia odą įvyniojimams bei gerai šveičia, stangrina bei taip pat prisideda prie celiulito naikinimo.

Komentarai