Sesderma Hidraderm Hyal Liposominis serumas bei Veido kremas + Reziumuojame rezultatus naudojant C-Vit priemones



Kadangi pirmoji pažintis su Sesderma kosmetika buvo labai vykusi, pasipildžiau veido odos priežiūros krepšelį dar keliais produktais. Labai mėgstu bandyti universalius produktus, kurie tiktų kiekvienam odos tipui bei amžiaus grupei (nes skaitytojų ratas labai platus, o norisi patarti visoms), būtent tokie yra odą drėkinantys produktai. Tokio tipo priemones naudoju nuolat, nes būtent jos geba greičiau atstatyti odos drėgmės lygį, kas automatiškai reiškia stangresnę, putlesnę, lygesnę bei jaunesnę odą. Tad šiandien pasikalbėsime apie drėkinančius produktus bei trumpam grįšime prie C-Vit produktų.



Labai dažnai naudodama drėkinančius serumus jaučiu, kad efektas nėra toks stiprus koks norėtųsi, todėl oda reikalauja papildomai naudoti ir veido kremą. Šį kartą esu be galo nustebusi išmėginusi naują, anksčiau nebandytą produktą, - Stipraus poveikio drėkinantį ir senėjimo požymius stabdantį Hidraderm Hyal serumą. Šis produktas skirtas kasdien drėkinti dehidratavusią odą dėl dermatologinių procedūrų (gydymas kortikosteroidais, retinoidais ir pan.) ir (arba) vėžio gydymo (chemoterapija ir spindulinis gydymas). Turbūt jūs įsivaizduojate, kaip gerai turėtų drėkinti serumas, jei jis gali būti naudojamas net po chemoterapijos, kai oda tampa tarsi Sacharos dykuma. Hialurono rūgštis, keramidai, nepakeičiamosios riebalų rūgštys, fitosfingozinas, retinolis ir nedidelė retinaldehido liposomose koncentracija, užtikrina gerą toleravimą ir sudaro galimybę naudoti produktą ištisus metus. Nors mano odos būklė yra tikrai gera, po šios serumo ji absoliučiai atsigavo, tarsi gavusi naują kvėpavimą. Tokia sos priemonė reikalingai kiekvienam odos tipui. Būtent ji geba reanimuoti odą jau po pirmo naudojimo bei suteikti jai ilgalaikį drėkinimą. Savo odos priežiūrai jo nenaudoju kiekvieną dieną, renkuosi tada, kada matau, kad reikia arba naudoju kas antrą dieną. 



Sekantis produktas, kuris jums patiks - HIDRADERM HYAL – inovatyvus kremas tobulam veido odos drėkinimui. Jo sudėtyje yra 3-jų tipų hialurono rūgšties molekulės: didelės, mažos bei labai mažos molekulinės masės. Hialurono rūgštis patalpinta į nano dydžio liposomas, todėl užtikrinamas gilus, skirtingų odos sluoksnių drėkinimas. Rekomenduojamas sausos, drėgmę praradusios odos, taip pat itin jautrios odos priežiūrai bei senėjimo požymių priežiūrai. Tinka ir dėl estetinės kosmetologijos (pilingas, lazerio procedūros, mikrodermabrazija) arba dermatologinių (kortikosteroidai, retinoidai ir kt.) procedūrų išsausėjusios odos priežiūrai. Šis kremas yra ganėtinai lengvas, man primenantis losjono konsistenciją. Jis daug lengvesnis nei serumas, tačiau poveikiu neatsiliekantis. Jį labai malonu naudoti, nes, vos užsitepus, labai greitai susigeria bei suteikia pakankamą drėkinimą. Ir koks geras, lengvas kvapas, kuris neerzina, tačiau maloniai kvepia. Šį kremą naudoju maždaug tris kartus per savaitę po serumo. 



Reziumuojant mano naudojamų produktų iš C-Vit serijos rezultatus, mano absoliučiu atradimu lieka- sesderema C-Vit Intensyvaus serumo ampulės. C-VIT intensyvaus serumo ampulės su stabiliausia liposomose patalpinta vitamino C forma pasižymi pilnaverčiu, prieš senėjimą nukreiptu veikimu: dalyvauja odos kolageno sintezės ir atkūrimo procesuose, padeda regeneruoti tarpląstelinę medžiagą, stangrina odą bei daro ją lygesne ir elastingesne, apsaugo odą nuo laisvųjų radikalų žalos ir kenksmingo UV spinduliuotės poveikio (eritema, paraudimas). Oda įgauna tolygesnę spalvą, nes vitaminas C turi įtakos melanino gamybai. Kadangi mano odos būklė yra tikrai gera, ampulę naudoju vieną kartą į savaitę prieš miegą, jei matau, kad oda atrodo gerai ir rečiau. Jei turite daug žaizdelių ar spuogų, serumas gali kiek pagraužti, nes sudėtyje yra 12 % gryno vitamino C. Aš sakyčiau, kad šis produktas yra tikras grožio eleksyras, nes atsibudus ryte po  ampulės panaudojimo ji atrodo tarsi naujai gimusi. Jei norite pradėti savo pažintį su C-Vit produktais, labai rekomenduoti pradėti nuo ampulių, kadangi jų poveikis labai stiprus bei matomas jau po pirmo karto.


Sekantis produktas - Drėkinamasis veido kremas C-VIT. Sudėtyje yra naujos formos stabilizuoto vitamino C, kuris yra stabilesnis ir veikia žymiai ilgiau, nei įprastas vitaminas C ir kiti jo dariniai. Stabilios formos vitaminas C skatina kolageno gamybą, mažina raukšles, didina odos stangrumą, glotnumą ir elastingumą. Dėl savo antioksidacinio veikimo, jis saugo odą nuo žalingo laisvųjų radikalų poveikio ir stabdo odos senėjimo procesus. Išvengiama nepageidaujamos pigmentacijos (slopina melanino sintezę ir mažina esamus melanino kiekius), odos spalva tampa vientisesnė. C-VIT drėkinamasis veido kremas suteikia veidui švytėjimo, grąžina skaistumą ir spindesį. Kiekvieną dieną jūsų oda bus stangresnė, lygesnė, sudrėkinta ir švytinti. Nauja C-VIT formulė suvienodina odos atspalvį, sumažina dėmeles. Nuostabus kremas, kuris yra ganėtinai lengvas, dieviško apelsino kvapo bei nerealios tekstūros. Labai mėgstu juo palepinti odą.




Net aš žinodama, kad paakių odai reikalinga speciali priežiūra, kartais apie tai užmirštu. Tačiau tokio tipo kremai labai reikalingi, todėl užsisakiau C-Vit Paakių kontūro kremą. Kremas su liposominiu vitaminu C bei antioksidantų kompleksu drėkina bei apsaugo odą. Padeda kovoti su raukšlelėmis, varnos kojelėmis, maišeliais po akimis bei pajuodusiais paakiais, sausumu bei nuovargio ženklais. Su metais pastebiu, kad paakių odai reikia vis didesnės priežiūros, todėl šis kremas man puikiai padės susitvarkyti su smulkiomis raukšlelėmis bei nuovargio žymėmis.

Na ir pabaigai, Sesderma produkciją atradau dėka kosmetologės, kurią seku instagrame. Ji be galo gyrė šį prekės ženklą bei stengėsi parodyti kokius gerus rezultatus galime pasiekti naudodama iš tiesų profesionalią bei stipraus poveikio kosmetiką. Esu be galo sužavėta tuo, ką jau teko išbandyti, ir labai tikiuosi, kad ir jūs, išbandžiusios šiuos produktus, galėsite pasakyti tą patį. :) 

Su kodu - BLOGGERLIFE10 gausite 10 % nuolaidą produktams.

Visus minėtus produktus rasite čia:

https://medexy.lt/

Apžvalgoje minėti Drėkinantys produktai:


Komentarai

Rašyti komentarą