Velym dantų pastos - baltidantys.lt


Įrašai apie dantų pastas tikrai nėra populiarūs, tačiau jei kalba eina apie Velym dantų pastas, čia susidomėjimas iš karto išauga. Savo ruožtu, rinkdamasi dantų pastas niekuomet neturėjau labai didelių reikalavimų, svarbu geras valomasis poveikis, tačiau su laiku supratau, kad galima iš tinkamos dantų pastos išspausti ir daugiau naudos. Mano sesė naudoja tik Velym dantų pastą ir tuo užkrėtė ir mane, nes jos dantys tapo akivaizdžiai baltesni. Labai noriu su jumis pasidalinti šia rekomendacija bei savo mažais triukais.

Pradėsiu nuo to, kad nemažai žmonių Velym dantų pastų kaina atrodo didoka, palyginus su kitomis dantų pastomis. Savo ruožtu, šias pastas perku tik tuomet, kai joms galioja akcija (dantų pastas rasite vaistinėse). Tačiau, pastebėjau tokį dalyką, kad jų oficialioje svetainėje - http://baltidantys.lt/, kainos nuolat būna mažiausios (dantų pastos kaina 4,84 eur) , todėl galima nelaukti   ir nuolaidų. Vienas niuansas - užsakymo vertė turi siekti ~ 24 eur. 



Dauguma balinančių pastų jautrina dantis bei dantenas, tačiau Velym priemonės iš ties valo švelniai, bet efektyviai, taipogi mažina dantenų jautrumą. Savo dantukų priežiūrai naudoju visą Velym priežiūros sitemą. Ryte dantis valausi su Velym kremu bei naudoju skalavimo skystį, vakare renkuosi Velym Mineral bei skalavimo skystį. 

Jei Velym kremas labai gerai nuvalo apnašas (tai galioja ir tiems , kas esate pasidarę estetinį plombavimą beje labai rekomenduoju, nes po šios pastos dantys tarsi nupoliruoti), tai Velym Mineral labai padeda kraujuojančioms dantenoms, jas sustiprina bei mažina uždegimą, atkuria pažeistą emalį. Būtent todėl aš jas kaitalioju, kad pasiekčiau maksimalų poveikį bei apsaugą. Abi pastos labai gaivios, jaučiasi ypatinga švara, o dantys spindi. Tai pastos, kurios labai švelniai balina, tačiau naudojant ilgą laiką, kaip mano sesė, jūs matysi akivaizdžius rezultatus be jokios žalos jūsų dantims ir tikrai nenorėsite naudoti jokios kitos dantų pastos. 


Apart dantų pastų, išbandžiau ir Lux Effect balinantį kremą, kuris suteikia momentinį poveikį. Šis produktas yra kiek stipresnis nei dantų pastos, labiau putoja bei yra mėlynos spalvos. Jį daviau išmėginti savo vyrui, kuris buvo patenkintas jo poveikiu, tačiau noriu pabrėžti , kad poveikis yra laikinas, todėl šią priemonę rekomenduočiau turėti ekstra atvejams, kai reikia momentaliai pagerinti dantų būklę. 

Reziumuojant, esu labai patenkinta dantų pastomis, nesiruošiu jų keisti į jokias kitas. :) 




Komentarai