Sesderma Fillderma + Glicare | NANO LŪPAS PUTLINANČIŲ BALZAMŲ RINKINYS bei PATAMSĖJUSIŲ PAAKIŲ PRIEŽIŪROS RINKINYS


Kaip manote, koks amžius yra tinkamas pradėti rūpintis paakių bei lūpų oda? Mano nuomone, amžius yra ne rodiklis. Net ir jauna , 20 metų mergina,  jau gali turėti rimtų problemų su paakių oda bei raukšlėmis. Visa tai lemia ne tik genetika, bet ir netinkama odos priežiūra. Labai svarbu laiku susigriebti bei nepraleisti to tarpsnio, kai problema tik prasideda. Laiku pamačius problemą bei parinkus tinkamas priemones, galima išvengti bei atitolinti senėjimo požymius. Mano didžiausias baubas yra paakių zona. Taip jau lėmė genetika, kad mano oda yra ganėtinai plona, todėl matosi patamsėję paakiai bei kapiliarai, kuriais reikia rūpintis. Turbūt žinote, kad plonos bei sausos odos savininkėms greičiau atsiranda raukšlės, tad labai svarbu prevenciškai naudoti tam tikrus produktus. Šiandien su jumis pasidalinsiu keliais produktais iš Sesderma, kuriuos išbandžiau būtent siekdama pagerinti paakių bei lūpų būklę.






PATAMSĖJUSIŲ PAAKIŲ PRIEŽIŪROS RINKINYS (GLICARE + ANGIOSES). 

Neriebus, lengvai ir greitai susigeriantis produktas, skirtas tamsiems ratilams akių srityje mažinti ir vengti jų susidarymo, tuo pat metu padedant šalinti raukšles ir stiprinti odos elastingumą. Organinio silicio ir hialuronato drėkinamasis ir restruktūrizuojamasis poveikis ištrina nuovargio požymius ir mažina odos suglebimą.

Rinkinį sudaro:
1. Angioses patamsėjusių paakių kremas. Veikliosios medžiagos: laktoferin-laktoperoksidazės sistema, vitaminas C, superoksido dismutazė, retinolis, priešuždegiminis kompleksas, patalpinti liposomose.

2. Glicare akių ir lūpų konturų gelis – apsauga ir profilaktika nuo nuovargio požymių akių ir lūpų srityje (pajuodę paakiai, “akių maišeliai“, pabrinkę paakiai, raukšlės ir t.t.).

Veikliosios medžiagos: Organinis silicis, hialuronorūgštis, laktoferin-laktoperoksidazės sistema, vitaminas C, superoksido dismutazė, retinolis, priešuždegiminis kompleksas, patalpinti liposomose.

Perkant paakių kremus iš jų labai daug nesitikiu. Turbūt kiekvienas jų suskurtas taip, kad gerai padrėkintų, tačiau man reikia stipresnio poveikio. Vien tik drėkinamasis efektas manęs netenkina. Kadangi Sesderma manęs dar nei karto nenuvylė, nutariau išbandyti ir šį rinkinuką paakiams. Iš pradžių gundžiausi paimti patamsėjusių paakių serumą, tačiau paskutinę sekundę persigalvojau ir pasiėmiau šį. Žinokit, tikrai nesigailiu. Nežinau kaip būtų buvę su serumu, tačiau šis rinkinys yra kažkas nuostabaus. Pirmu numeriuku pažymėtą produktą naudoju ryte, antru numeriu vakare. Abu produktai turi labai gerą konsistencija, kuri dengiasi plonai, tačiau pojūtis toks lyg dengtum standesnį gelį. Abi medžiagos puikiai užpildo raukšles, akimirksniu išlygina jas bei nerealiai gerai drėkina. Didžiausias šių produktų pliusas - itin greitas suglebimo mažinimas, kuris yra labai aktualus vyresnio amžiaus moterims. Pastebėjau, kad paakiai pašviesėjo, tačiau didžiausia poveikį jaučių pačiai paakių odos būklei. Ji atrodo užpildyta drėgme, yra lygi bei itin stangri. 


FILLDERMA NANO LŪPAS PUTLINANČIŲ BALZAMŲ RINKINYS.

Kosmetinė lūpų priežiūros priemonė su liposomomis. Didina lūpų apimtį, aprūpina drėgme, mažina lūpų kontūro raukšles ir jį paryškina. Lūpos tampa stangresnės, putlesnės, lygesnės ir įgyja aiškesnį kontūrą. FILLDERMA NANO lūpų apimtį didinančių balzamų rinkinys drėkina, minkština ir apsaugo lūpas nuo kenksmingų išorės veiksnių.

Speciali dviejų žingsnių lūpų priežiūra:

1 žingsnis – lūpų užpildas,

2 žingsnis – regeneruojamasis produktas.


Produktai pasižymi sinerginiu veikimu. Maksimalus veikliųjų medžiagų įsiskverbimas ir pasklidimas. Veikliosios medžiagos pernešamos nano liposomose.

Veikliosios medžiagos Gotu kola (Centella asiatica), Hialurono rūgštis, Kolagenas, Niacinamidas (vitaminas B3), Šlapalas.

Kalbant apie lūpas putlinančius produktus, esame pripratę prie itin stipraus dilgčiojančio bei šaldančio efekto, ko pasekoje lūpų oda parausta bei paputlėja. Sesderma rinkinys absoliučiai neprimena tų produktų, kurių poveikį ką tik paminėjau. Visų pirma, lūpų užpildas primena gerą lūpų balzamą, su švelniu, saldžiu aromatu. Šis balzamas gerai užpildo lūpų raukšles, gerai padrėkina bei pamaitina. Po šio balzamo reikia tepti regeneruojančiu produktu, kuriuo patepus jaučiasi kad kažkas vyksta, tačiau tai nėra dilgčiojimas ar šaldantis efektas. Šio rinkinio stipriausios savybės yra lūpų odos būklės gerinimas, raukšlių užpildymas, drėkinimas bei maitinimas. Su šiuo rinkiniu jūs tikrai nepasiputlinsite lūpas dvigubai, jis tik suteiks joms trūkstamos drėgmės, todėl vizualiai jos atrodys labiau sudrėkintos, lygesnės bei standžios. 


Tikiuosi apžvalga jums patiko ir buvo naudinga. :) 

Su kodu - BLOGGERLIFE10 gausite 10 % nuolaidą produktams.

Visus minėtus produktus rasite čia:


https://medexy.lt/

Apžvalgoje minėti produktai:

https://medexy.lt/priemones/pagal-odos-poreiki/paakiu-oda/patamsejusiu-paakiu-prieziuros-rinkinys-glicare-angioses/


https://medexy.lt/priemones/pagal-naudojimo-sriti/lupu-prieziuros-priemones/fillderma-nano-lupu-apimti-didinanciu-balzamu-rinkinys-2x10-ml/


Komentarai