ARTISTRY YOUTH XTEND Apsauginis bei Pagerintas losjonas


Savo instagram paskyroje labai išgyriau Youth Xtend veido priežiūros liniją. Iš tiesų, ji nereali. Kadangi šios linijos produktai nėra labai pigūs, pasilepinkite save bent per šventes ir leiskite sau šią prabangą. Būtent šią liniją iš Artistry nominuoju numeriu 1 ir tikiuosi, kad ši kompanija dar sukurs kažką tokio nuostabaus kaip šioji.



Labai noriu jums papasakoti apie kelis produktus, kurie yra verti jūsų dėmesio. Pirmiausia aptarkime du skirtingus losjonus veidui.

ARTISTRY YOUTH XTEND apsauginis losjonas yra ideali drėkinamoji priemonė, kurią galite naudoti kartu su įprastais kasdieniniais nuo senėjimo odą apsaugančiais odos priežiūros produktais. Jis ne tik išlaiko odos drėgnumą per visą dieną, bet ir užtikrina papildomą apsaugą nuo odai kenkiančio aplinkos poveikio. Su nuo saulės spindulių poveikio apsaugančiais ingredientais, todėl saugo nuo pavojingų ultravioletinių spindulių ir lėtina odos senėjimą. Oda taip pat praturtinama natūraliomis maitinamosiomis medžiagomis. Natūralūs antioksidantai padeda kovoti su laisvaisiais radikalais ir sulėtina odos senėjimo požymius.

Jei jūsų oda riebi arba mišri, ARTISTRY YOUTH XTEND pagerintas losjonas ją puikiai drėkins visą naktį. Odos natūralius atkūrimo ir apsaugos mechanizmus palaikantis ir ją maitinantis losjonas nuo raukšlių padeda atkurti per dieną pažeistas odos ląsteles. Dėl galingų nuo senėjimo odą saugančių ingredientų, mažinančių raukšles ir smulkias raukšleles, oda atrodys jaunatviška. Naudodami kartu su ARTISTRY YOUTH XTEND „Power System“, vos per savaitę įsitikinsite akivaizdžiu poveikiu.

Kaip matote, abu serumai gan panašūs, tad šioje vietoje reikėtų pabrėžti odos tipą pagal kurį ir reiktų išsirinkti jums tinkamiausią. Dažniausiai serumai būna ganėtinai skysti, tačiau šie du turi labai malonią pienelio tekstūrą. Savo favoritu nominuočiau pagerintą losjoną, nes jis yra mažiau riebus, po jo oda būna fantastinė.


ARTISTRY YOUTH XTEND Reprogramuojanti Kaukė yra nauja, patogi visų priemonių, stabdančių senėjimą, forma, kurią Jums siūlo ARTISTRY YOUTH XTEND linija. 2 dalių, ergonomiško dizaino kaukė leidžia medžiagoms geriau prasiskverbti į odą. Viduržemio LifeSirt ekstraktas, Afrikos Babobabo vaisių ekstraktas ir Micro-X6 Peptidas - visos šios jauninančios medžiagos švelniai prasiskverbia į Jūsų odą, palikdamos matomus rezultatus. Ši kaukė yra mano mamos favoritė. Taip ir yra dėl to, kad ši kaukė geba palaikyti odą tonuse, itin gerai pamaitinti bei suteikti komfortą odai. Po šių kaukių kurso naudojimo matėsi akivaizdūs rezultatai, mamai negalėjo atsidžiaugti. Mano amžiui šios kaukės net per stiprios, tačiau būna, kad kartais pasilepinu ir aš, kai reikia odą reanimuoti per labai trumpą laiką. Be to negaliu pamišti ir kvapo, kuris yra labai subtilus bei prabangus.



Pabuskite su minkštesne, tvirtesne, jaunatviškesne oda, naudokite ARTISTRY YOUTH XTEND pagerintą kremą. Naktinis drėkinamasis kremas, su kuriuo oda per naktį natūraliai atstatoma ir ryte atrodo jaunatviškesnė. Ją intensyviai drėkina putonio sėklų aliejus bei vakarinių raktažolių aliejus. Bet tai dar ne viskas. ARTISTRY YOUTH XTEND pagerintas kremas atlieka daugiau nei vien drėkina. „LifeSirt“ komponentas paskatina baltymų gamybą, todėl jūsų oda iš tiesų sustiprinama. Taip pat pastebėsite, kad dėl mikro-X6 peptidų suintensyvėjus kolageno gamybai, ant veido sumažėjo raukšlių ir smulkių raukšlelių. Pagerintas kremas man patiko labiau nei apsauginis, gal dėl to, kad apsauginio tekstūra riebesnė nei šio, todėl jis susigeria kiek sunkiau. Tuo tarpu po šio kremo ryte pabundu su šilkine oda, ji daug minkštesnė bei lygesnė. Ši visa linija, mano nuomone, yra pati verčiausia norint išbandyti kažką iš šio prekės ženklo. Taip, nėra pigu, tačiau man padarė tokį gerą įspūdį, kad wow, neturiu žodžių. 

Atgaukite jaunatvišką odos skaistumą akių srityje su ARTISTRY YOUTH XTEND maitinamuoju paakių kremu. Neatskiriama kasdieninės odos priežiūros ir apsaugos nuo senėjimo procedūros dalis – apsauginis kremas nuo odos senėjimo, į kurio sudėtį įeina specialios medžiagos, užtikrinančios tinkamą akių srities priežiūrą. Pastebėsite, kad oda tapo lygesnė, kontūrai ryškesni, o raukšlių ir smulkių raukšlelių aplink akis taps kur kas mažiau. Be to, reguliariai naudojant kremą, ne tik atstatysite esamus pažeidimus, bet ir apsaugosite odą nuo pažeidimų ateityje, kad oda sentų lėčiau. Šis paakių kremas yra absoliutus atradimas. Man jis be galo padėjo pagerinti paakių odos būklę, ypatingai sumažinti smulkias raukšles. Jo tekstūra primena kremą, labai gerai maitina bei drėkina. Iš tiesų labai jaučiasi, kai produkto kaina yra aukštesnė, nes tiek poveikis, tiek pats pojūtis tepantis visai kitoks. Jei reikėtų atspėti kur yra pigus paakių kremas bei brangus,  tai galėčiau padaryti vien iš pojūčio tepantis produktą bei tekstūros. 

https://www.amway-lithuania.com/musu-prekiniai-zenklai/artistry/youth-xtend

Komentarai