EUROKOS Advento grožio kalendorius 2019 apžvalga


Noriu priminti, kad Eurokos pradėjo leisti savo Advento kalendorius nuo 2018 metų. Tai reiškia, kad šiemet mes turime antrą Eurokos kalendorių. Džiugu, kad kompanijos kuria savo vardinius kalendorius, o man, kaip blogerei, smagu stebėti kaip jie tobulėja. O jei ir tu nori sužinoti ko galima tikėtis iš šių metų kalendoriaus, kviečiu skaityti. 



EUROKOS grožio kalendorius – tai 24 grožio ir staigmenų dienos šv. Kalėdų belaukiant, kad laukimo laikas taptų dar ypatingesnis. Padovanokite jį artimai draugei, bičiulei, mamai, sesei ir būtinai būtinai pasilepinkite šio kalendoriaus staigmenomis pačios.


Tikimės, kad kruopščiai atrinktos grožio staigmenos suteiks Jums viliojančio paslaptingumo ir kartu pašėlusio ekspresyvumo, padės atskleisti moterišką žavesį, apdovanos kosmine charizma bei kerinčia šypsena. O svarbiausia – padovanos Jums ir Jūsų artimiesiems atradimo džiaugsmą bei sukurs stebuklingą šv. Kalėdų laukimo nuotaiką.

Mūsų EUROKOS ADVENTO GROŽIO KALENDORIUJE slepiasi 24 viliojančios grožio priemonės:

MERCEDES-BENZ WOMAN rutulinis parfumuotas vanduo moterims (10 ml)
MERCEDES-BENZ WOMAN tualetinis vanduo moterims (7 ml)
GOSH LUMI LIPS SIMONA NAINĖ #KOSMINĖ lūpų blizgis (6 ml)
COTTAGE LE CARAMEL dušo želė (50 ml)
CAMELEO SILK HAIR plaukų šilkas (55 ml)
CLINIANS veido pienelis (30 ml)
PALMER'S SOFTENS SMOOTHES kūno losjonas (50 ml)
VANDINI SENSITIVE rankų kremas (30 ml)
EO LABORATORIE STRENGHTENING plaukų šampūnas (50 ml)
EO LABORATORIE STRENGHTENING plaukų balzamas (50 ml)
CAFE MIMI GUAVA lūpų balzamas (8 ml)
NATURA SIBERICA VITAMINS dušo želė (50 ml)
WOMEN‘SECRET EAU IT‘S FRESH parfumuota vonios druska (100 g)
VINCE CAMUTO FIORI rutuliniai kvepalai moterims (10 ml)
JONZAC REHYDRATE LIGHT MOISTURIZING drėkinamasis veido kremas (10 ml)
SWISS O-PAR ARGANOL plaukų kaukė (25 ml)
NESTI DANTE SAPONERIA NEST DAL FRANTOIO ARGAN muilas (100 g)
SWEET HOME ORCHIDEA E VANIGLIA patalpų kvėpiklis (15 ml)
DIFEEL PREMIUM NATURAL ARGAN OIL plaukų aliejus (75 ml)
QVS nagų poliruoklis
ELEGANCE makiažo kempinėlė
DRESDNER ESSENZ kvapni tirpi vonios tabletė (70 g)

SO...? BALI BREEZE kūno migla (50 ml) 




Šį kartą viso kalendoriaus turinio jums neparodysiu, kadangi leidėjas man leido parodyti tik kelias dienas neatskleidžiant eiliškumo. Eurokos Advento kalendorius yra knygos tipo (atsidaro bei užsidaro). Tokio dizaino kalendoriai yra žymiai patogesni nei vientiso dizaino. Man labai patiko idėja kiekvienai deinai suteikti po kažkokį palinkėjimą, kurį rasite ant kiekvieno langelio. Šio kalendoriaus top produktais tikrai nominuočiau Gosh lūpų blizgį bei Mercedes parfumuotą vandenį. Taip pat mane labai sužavėjo patalpų kvapiklis vanilės kvapo. Hmm kaip dievinu šį aromatą. :) Kalendoriuje nemažai priemonių plaukams: plaukų šilkas, šampūnas, balzamas, aliejus bei kaukė. Žinoma, kiekviename Advento kalendoriuje privalu įdėti lūpų balzamą, rankų kremą bei veido kremą, kuriuos rasite ir čia. Kūno priežiūrai įdėta dušo želės, kūno losjonas, vonios druska, muilas ir dar daug kitų dalykų, kuriuos atrasite šiame kalendoriuje. Peržvelgus visą Advento kalendoriaus turinį galiu pasakyti tik tiek, kad šių metų variantas yra geresni bei geriau apgalvotas, tad tikiuosi padėjau jums apsispręsti ar šis kalendorius vertas to ,kad atsidurtų jūsų namuose. :) 



Eurokos Advento kalendorių rasite Eurokos parduotuvėse bei el.parduotuvėje - https://www.eurokos.lt/dovanos/jai/eurokos-advento-grozio-kalendorius

Komentarai

Rašyti komentarą