Selvert Thermal Beauty Surprises Advento kalendorius 2019 apžvalga


Merginos, tai kokio gerumo Advento kalendorių atradau veido ampulių mylėtojoms! Tikrai žinau, kad yra nemaža dalis moterų, kurios tiesiog eina iš proto dėl tokių veido priežiūros ritualų su koncentratais. Būtent tokios moterys nuolat skundžiasi, kad grožio kalendoriuose būna itin mažai veido ampulių, tad jei jūs esate viena iš jų, ir nenorite pirkti Advento kalendorių, kuriose bus jums absoliučiai nereikalingi produktai, Selvert kalendorius puikus pasirinkimas.





Kad šv. Kalėdų laukimas neprailgtų, nudžiuginkite save arba savo artimuosius nuostabiais SELVERT THERMAL Advento kalendoriais! 24-ios dienos, ir kiekvieną dieną Jūsų laukia siurprizas! Advento kalendoriaus rinkinyje yra 23 vnt. koncentratų ampulių ir 24k d'Or kremas su auksu!




Advento kalendoriuje rasite:

Anti-Ageing Concentrate 2vnt. po 2ml: stangrina odą ir lygina raukšles, suteikia odai spindesio.

Regenerating Concentrate 2 vnt. po 2ml: greito veikimo regeneruojamasis koncentratas, suteikia odai elastingumo ir stangrumo.

Oxygenating and Pollution protector Concentrate 2 vnt. po 2ml: apsauga odai nuo išorinių žalingų faktorių, užtikrina geresnį ląstelių aprūpinimą deguonimi.

Day & Night DNA Repairer Concentrate 3vnt. po 2ml: skatina ląstelių atsinaujinimą ir saugo odą nuo ankstyvo senėjimo, suteikia odai stangrumo.

Firming Flash Concentrate 2 vnt. po 2ml: akimirksniu suteikia odai stangrumo ir patempimo efektą, mažina raukšles, suteikia odai lygumo.

White Perfection 2 vnt. po 2ml: padeda sumažinti esamas pigmentines dėmes, lygina odos toną ir suteikia odai skaistumo.

Moisturising Concentrate 2 vnt. po 2ml: užtikrina greitą odos drėgmės atstatymą, kuris išlieka ilgą laiką, oda tampa švelnesnė, stangresnė ir spindinti visą dieną.

Hyaluronique Ligne Tenseur-flash Antirides 3 vnt po 1,5ml: greito liftingo efekto koncentratas, mažinantis raukšles ir kovojantis su odos senėjimu, poveikis pagrįstas hialurono rūgšties veikimu.

Hydroaction Collagen Complex 2 vnt. po 3ml: padeda stimuliuoti kolageno sintezę, mažina odos stangrumo trūkumą.

Peptide Lift Tenseur Flash 2 vnt. po 1,5ml: greito stangrinomo efekto koncentratas, mažina odos senėjimo žymes, suteikia odai lygumo.

Soin d'Or Cream 24k 5ml: išskirtinis gilaus regeneruojamojo poveikio remas su gryno aukso dalelėmis, suteikia odai skaistumo, spindesio ir regeneruojamąji poveikį.



Šį kartą turime tikslinį Advento kalendorių, kuris yra skirtas konkrečiai ampulių mėgėjoms. Iš tiesų idėja labai gera, vienoje vietoje pateikti visą platų spektrą skirtingų ampulių. Tokiu būdu, vartotojas gali susipažinti su gamintojo produkcija bei įvairiomis rūšimis. Pats kalendorius yra koncentruotas į vyresnio amžiaus moteris (sakyčiau nuo 30 metų) kadangi jame gausu anti - aging ampulių, kurios pasižymi stangrinančiu, raukšles lyginančiu poveikiu stangrumą, elastingumą praradusiai odai. Man taip pat patiko, kad prie tokios gausybės ampulių gamintojas pridėjo ir veido kremą, ir ne bet kokį veido kremą, o su aukso dalelėmis. Wow, man jis be galo patiko, labai norėčiau pilnos pakuotės. Dabar trumpai apie naudojimą. Prieš naudojimą reikia stipriai suplakti ampulę, uždėti apsauginę tūbelę. Tuomet nulaužkite ampulę ir visą kiekį koncentrato įmasažuokite veido, kaklo ir iškirptės srityse. Ampulės skirtos išoriniam naudojimui, jokiu būdu neinjekuojamos. Kremas d'Or 24k naudojamas ryte ir vakare. 

Tikiuosi jums patiko šis įrašas, o jei ir jūs norite tokio kalendoriaus, jį įsigyti galite čia: https://aestheta.lt/produktai/dovanos/selvert-thermal-beauty-surprises-advento-kalendorius

Komentarai