Collistar Unico Youth Essence Foundation Skystas makiažo pagrindas bei Veido serumas iš Douglas


Sveikos, mielosios. Šiandien jums paruošiau keik įdomesnę apžvalgą apie du Collistar produktus, kurios išrakinėjau iš arčiau ir žvilgtelėjau į sudėtį. Kaip manote, ar garsūs gamintojo žodžiai apie itin veiksmingus ingredientus bei išskirtines formules pasitvirtino? Visus atsakymus rasite perskaitę apžvalgą.


Pirmasis specialaus poveikio COLLISTAR makiažo pagrindas, kuris energizuoja odą, pažadina jos jaunatvišką grožį ir užtikrina visapusį senėjimą atitolinantį poveikį! Šios priemonės poveikis apima visus su odos senėjimu susijusius veiksnius, tokius kaip odos aprūpinimas drėgme, raukšlės ir kiti odos senėjimo požymiai, odos tonusas ir tankumas, odos glotnumas ir nelygumai, energija bei skaistumas.

Siero Unico Universal Youth Essence Serum - odos jaunystę išsauganti esencija–serumas. Originali, itin veiksminga koncentruota esencija, kuri pažadins kiekvienos moters odos jaunatvišką grožį. Šis itin veiksmingas ir unikalus serumas yra tarsi nepakeičiamas papildas odai, aprūpinantis ją visa reikalinga energija, kuri yra būtina atkuriant ir suaktyvinant odos ląstelių atsinaujinimo procesus. Jis ne tik kovoja su senėjimo požymiais, bet ir užkerta kelią senėjimo procesams, išsaugodamas odos jaunatviškumą.



Labai norėčiau pradėti pasakojimą nuo to, kuo gi ypatingi yra šie produktai. Abiejuose produktuose yra itin vertingų ingredientų, kurie iš teisų geba pagerinti odos būklę. Pirmiausia, Migdomoji Vitanija arba kitaip Indiškas ženšenis. Jis padeda atstatyti drėgmės kiekį odoje, taip pat gerina odos išvaizdą ir tonusą, išvalydamas iš organizmo toksinus, aktyvindamas kraujotaką odoje ir aprūpindamas jos ląsteles deguonimi. Didžiausią populiarumą kosmetologijoje ženšenis pelnė dėl savo savybių kovoti su odos senėjimu. Jis užtikrina stiprų energizuojantį poveikį ir apsaugo odos ląsteles nuo tokių kenksmingų išorės veiksnių, kaip mėlynos šviesos spinduliai, neutralizuodami jų neigiamą poveikį. Dar vienas ingredientas, Kinrožės ekstraktas. Šis ekstraktas gerina odos gebėjimą atsikurti, užtikrina visapusį senėjimo procesus atitolinantį poveikį, apsaugo nuo kenksmingo aplinkos bei laisvųjų radikalų poveikio. Abiejuose produktuose šių ingredientų yra, tačiau daugiausia naudos gausime naudojant serumą, mat jame šių ingredientų daugiausia. 


Kad oda būtų tinkamai maitinama ir drėkinama, užkertamas kelias jos dehidratacijai, skatinamas ląstelių atsinaujinimas, oda stangrinama ir mažinamos raukšlelės, rinkitės priemones kaip šios su ženšenio ekstraktu. Pati esu įsitikinusi šio ingrediento veiksmingumo, todėl iš karto , kai pamačiau, kad jo yra šiose priemonėse, supratau, kad priemonės man patiks.




Collistar Siero Unico Universal Youth Essence Serumas yra labai skalsus bei bekvapis.  Sudėtyje nėra silikono, kvapiklių, alkoholio, tinkamas visiems odos tipams. Serumas gerina odos tekstūrą, suteikia odai daugiau energijos bei švytėjimo, mažina mimikos raukšles ir padeda epidermiui palaikyti jaunai odai būdingą ląstelių gyvybingumą. Aktyviųjų sudedamųjų dalių koncentracija atrodo kaip švelnus šilkinis serumas, malonus liesti ir turintis didelę drėkinimo jėgą. Vitamino E mikrosferos, pasižyminčios antioksidaciniu ir regeneruojančiu veikimu, gali būti matomos ir juntamos suspensijoje. Puikus serumas, galiu tai tik patvirtinti. Labai puikus dalykas yra tas, kad nėra būtina pirkti pačio didžiausio įpakavimo norint išbandyti produktą. Gamintojas siūlo tris dydžius : 15ml, 30 ml bei 50 ml, tad galėsite pasirinkti koks dydis jums yra priimtiniausias. 





Collistar Unico Youth Essence Foundation Skystas makiažo pagrindas pranoko mano lūkesčius. Kai ėmiau produktus testavimui, man paminėjo, kad kreminė pudra labai lengva. Aš taip nepasakyčiau. Taip ji neapkrauna odos, labai natūraliai atrodo, o oda jos dėka atrodo daug sveikesnė, tačiau ji ir geba puikiai pamaskuoti minimalius trūkumus. Galvojau, kad priemonė bus perdėtai skystos konsistencijos ir absoliučiai nieko nemaskuos bei paryškins trūkumus, tačiau jos konsistencija ideali, bent jau man primenanti šilkinę tekstūrą. Priemonė turi UVB FILTRUS su SPF 15 apsauga. Douglas puslapyje radau šešis galimus atspalvius iš kurių maniškis yra 3R Rose beige. Makiažo pagrindą vertinu labai gerai, naudosiu kiekvieną dieną be jokios abejonės.

Produktus galite įsigyti Douglas parduotuvėse. 

https://www.douglas.lt/katalogas/collistar-unico-youth-essence-foundation/

https://www.douglas.lt/katalogas/collistar-siero-unico-universal-youth-essence/

Komentarai