Garnier Botanic Therapy Coco Milk and Macadamia Plaukų priežiūros priemonės


Kokoso ir makadamijų kvapo mylėtojoms turiu labai gerų žinių. Garnier turiu neapsakomai kvapnią plaukų priežiūros liniją su kokosais, kuri ne tik be proto kvepia, bet ir atstato sausus bei šiukščius plaukus. 



Makadamijos aliejus turi svarbių vitaminų ir mineralų plaukų sveikatai. Jis lengvai susigeria į plaukų folikulus, yra lengvas ir neriebus, todėl puikiai tinka plaukų priežiūrai, ypač gydant sausus plaukus. Jis skatina plaukų augimą, juos drėkina, mažina pleiskanų kiekį ir suteikia plaukams gražų blizgesį.


Makadamijų aliejuje gausu nepakeičiamųjų riebiųjų rūgščių. Panašius aliejus gamina mūsų galvos odos liaukos, kad sukurtų natūralią apsaugą nuo žalingo aplinkos poveikio. Kai šių medžiagų plaukuose trūksta, jie išsausėja, tampa pažeidžiami, netenka žvilgesio. Plaukai absorbuoja makadamijos aliejų labai greitai ir giliai, nes jis pakeičia natūralias medžiagas, kurių plaukai yra netekę dėl įvairių priežasčių.


Garnier Botanical Therapy linija idealus pasirinkimas toms, kurios turi itin šiukščius plaukus. Dėka minėtų ingredientų, plaukai labiau blizga, tampa glotnūs bei švelnūs. Plaukus daug lengviau iššukuoti, jie nesivelia bei yra labai slidūs. Man didžiausias pliusas yra priemonių kvapas, kuris yra tobulas. Bent jau man nėra geresnio kvapo nei kokoso bei makadamijų aliejaus mišinys, na nebent dar vanilė. Šampūnas bei kondicionierius, kaip ir kitų gamintojų naudojamas standartiškai, o vat kaukę galima naudoti trimis būdais: kaip nuplaunamą kaukę, kaip nenuplaunamą kaukę drėgnų plaukų iššukavimui bei kaip kremą sausiems plaukams, suteikiant jiems glotnumo bei paklusnumo.

Komentarai