Bioderma Atoderm priemonės


Labai svarbu namuose turėti tokias priemones, kurios tiktų ne tik mažiausiems, bet ir suagusiems.  O kai kalba eina apie tų priemonių saugumą bei kokybiškumą, vienintelis variantas šaunantis į galvą yra prekės ženklas Bioderma. Su Bioderma mūsų šeima jau draugauja eilę metų. Būtent Bioderma padėjo išgydyti dermatito požymius mūsų mažyliui, apsaugoti odelę nuo aplinkinių veiksnių todėl kas kart vis grįžti prie Atoderm priemonių vėl. Šiandien kalbame apie kelias labai puikias priemones, apie kurias turite žinoti ir jūs.



Atoderm linija suteikia originalius sprendimus labai sausai ir atopiškai odai. Dėl dermo-patentuotų formulių, Atoderm biologiškai ir ilgam atkuria apsauginį odos sluoksnį ir užtikrina komfortą kiekvieną dieną.


Maitinamasis kremas emolientas sausai odai intensyviai drėkina, suteikia odai švelnumo ir minkštumo. Greitai įsigerianti ir lengva tekstūra. Patentuotas „Écodéfensine“ kompleksas palaiko saprofitinės floros, reikalingos epidermio apsaugai, pusiausvyrą. Naudojant šį produktą, oda tampa atspari išoriniams aplinkos veiksniams. „Atoderm PP Baume“ sudėtyje yra aktyvių raminamųjų medžiagų, kurios greitai veikia prieš nemalonius odos pojūčius. Vitaminas PP ir drėkinamieji aktyvūs ingredientai skatina lipidų, būtinų odos apsauginės barjerinės funkcijos atstatymui, gamybą. Patentuotas D.A.F.* kompleksas padidina odos tolerancijos laipsnį. „Atoderm PP Baume“ suteikia odai komforto jausmą. Priemonė lengvai pasiskirsto ant odos, greitai įsigeria ir nepalieka riebių dėmių ant jos. Be pridėtinių kvapiųjų medžiagų. 
Tai , turbūt, pats universaliausias produktas visai šeimai. Kalbant apie universalumą, man labai svarbu paminėti faktą, kad šios priemonės sudėtis yra nuostabi. Jei ji nebūtų ideali, aš jos tikrai nesirinkčiau ir nesiūlyčiau naudoti vaikams, tačiau, šiuo atveju, galiu tik paploti rankomis, nes viskas su šia priemone yra puiku. Šis kremas labai greitai nuima odos sudirgimą, sausumą, niežėjimą ar bet kokį kitą diskomfortą. Viskas dėl puikios sudėties, kurioje gausu drėkiklių bei priešuždegiminių komponentų. Tai itin retas atvejis, kadangi dauguma gamintojų manipuliuoja pirkėjais garsiomis reklamomis, tačiau pažvelgus į sudėtį dauguma sudedamųjų dalių bado akis. Atoderm PP Baume Maitinamasis kremas labai gerai drėkina, maitina bei minkština odą. Jis yra absoliutus favoritas sausos odos priežiūrai.


Intensyviai maitinantis dušo aliejus normaliai, sausai, labai sausai ir sudirgusiai jautriai odai, kasdieniam naudojimui. Šilkinė aliejinė konsistencija ir subtilus kvapas užtikrina malonius pojūčius maudynių metu. Unikali formulė – sudėtyje net 33 proc. odos drėgmę atkuriančių ir maitinančių ingredientų, dėl kurių iš karto pašalinamas odos tempimo pojūtis ir sugrąžinamas komfortas. Ypač švelnus kvapas atitinka net ir jautriausios odos poreikius.
Bioderma Atoderm Huile De Douche dušo aliejų naudoju jau trečią kartą ir vis sakau, kad sekantį kartą reikia nusipirkti didesnį įpakavimą. Viskas dėl to, kad priemonė ganėtinai greitai susinaudoja. Patikėkite manimi, jei jau pirksite imkite iš karto didelės talpos. Pats dušo aliejus labai malonus, turi gerą kvapą bei švelniai putoja. Nesitikėkite, kad bus labai daug putų, jis veikia visai kitaip. Bent jau man po maudynių visgi norisi pasitepti kūną kremu, tačiau aš aplamai turiu tokį įprotį. Nepaisant to, oda jaučiasi komfortiškai, jos netempia, todėl pati priemonė iš ties gera.


Intensyviai maitinantis ir atkuriantis balzamas sausoms, suskirdusioms lūpoms. Drėkinamosios ir maitinamosios sudėtinės medžiagos iš karto sugrąžina lūpoms komforto jausmą. Lūpos lieka švelnios ir minkštos. Hipoalerginis, be kvapo ir prabenų. 
Bioderma Atoderm Levres lūpų balzamas gali pagelbėti jei turite suskeldėjusias lūpas. Puikiai atlieka savo darbą, yra bekvapis, neturi jokio erzinančio aromato, todėl neturėtų atsibosti bei įkyrėti. Man patinka, kas su juo lūpos jaučiasi itin komfortiškai, todėl pabandykit, gal ir jums patiks.:)

Daugiau apie Bioderma produktus rasite čia:

Komentarai