Prancūziškas gelinis lakavimas namuose su E.MiLac priemonėmis


Nuoširdžiai, labai nemėgstu paprastų nagų lakų, kadangi, koks bebūtų geras nagų lakas, vis vien po kelių dienų nagai pradeda lupinėtis, o jų išvaizda  tampa vis mažiau patrauklesnė. Gelinis lakavimas yra ideali išeitis norint kuo ilgiau išlaikyti gražų manikiūrą, o apie korekciją pamiršti bent dviem savaitėm. Vertinant dabartinę situaciją, pats laikas išmokti pasidaryti gelinį lakavimą namuose, juolab, kad tai yra tikrai nesunku. Gerą išsilaikymą lemia, žinoma, geros priemonės, todėl nuoširdžiai raginu šiuo klausimu netaupyti, nes po įvairių bandymų ir pažinčių su pigesnėmis priemonėmis, vis vien grįžtu prie E.MiLac. Kaip sakoma, skūpus moka du kartus, todėl kviečiu paskaityti įrašą apie tai , kaip aš namų sąlygomis atlieku prancūzišką lakavimą.


Pirmiausia pradedame nuo E.MiLac Nail Prep Aid, kuris visiškai pašalina drėgmės perteklių ir nuriebalina, užtikrina puikų sukibimą su nago paviršiumi. Veikia tik nago viršutinius sluoksnius, išlaiko natūralią nago struktūrą ir storį. 

Antifungal - nail growth stimulator priemonė du viename: Dėl specialių komponentų Antifungal tinkamas kaip gydomoji ir profolaktinė priemonė prieš nagų grybelį. Stiprūs, sveiki nagai. Stimuliuoja nago plokštelės augimą atkuria nago struktūrą ir stiprina juos. Dėl skysčio konsistencijos priemonė labai ekonomiška, galima tepti prieš gelinį lakavimą ant jau lakavimui paruošto nago, leisti nudžiūti ir tuomet tęsti lakavimo procedūrą. Profilaktikai namuose rekomenduojama tepti po nagu. Labai rekomenduoju išbandyti šią priemonę jei turite problematiškus nagus ar itin pažeistus.


E.MiLac Sculpt-Medium Base Gel vidutinio tirštumo bazė. Puikios modeliavimo savybės: atstato nago plokštelės audinius, nagai tampa stipresni. Su šia baze galite ~2mm prailginti nagą formų pagalba, ekonomiška, nago plokštelės modeliavimą galima padaryti vos vienu lašeliu. Ilgina gelinio lako laikymą iki 3-4sav. Šią bazę mėgstu labiausiai, kadangi ji yra tirštesnė, su ja itin paprasta dirbti, be to tik su ja išgaunu norimo storio nagus.


E.MiLac Base Gel Light CreamKieta, gerai laiko formą ir atspari skilimams, tinka modeliavimui, vidutinio tirštumo - neteka. Maskuoja nago plokštelę ir suteikia atspalvį. Ši spalva yra mano atradimas. Ji idealiai tiks vestuvėms ar tiesiog klasikos mylėtojoms. Atrodo tobulai, labai mėgstu tokius milky atspalvius. 


E.MiLac White Lotus piešiame prancūzą. Aš naudoju tam kirstą šepetėlį, kuriuo daug paprasčiau nupiešti linijas bei linkius. 

E.MiLac Top Gel Tackless elastingas gelinio lako viršutinis sluoksnis (Top Gel) puikiai tinka naudojant gelį laką – nesutrūkinėja, suteikia tobulą veidrodinį spindesį iki kitos korekcijos, nereikia valyti lipnumo. 


Štai ir viskas. :) Nors neesu baigusi jokių kursų, be didelio vargo pasidariau sau namų sąlygomis visai neblogą prancūzą. :) Galiausiai pasitepame rankų kremu ir džiaugiamės tvarkingomis rankomis. :) Tikiuosi įrašas jums patiko. Sekantį kartą darysime lakavimą su rudais atspalviais bei lipdukais. :)


Visas minėtas priemones rasite: https://www.salonpro.lt/

Komentarai