Drėkiname odą kartu su Artistry Hydra V priemonėmis



Kiek anksčiau jums esu pasakojusi apie Artistry Intensive Skincare veido odos priežiūros priemones, kurios yra gan stiprios bei rekomenduotinos toms, kurios nori atjaunėti, pristabdyti laiką ar jau kovoti su esamomis problemomis. Artistry Hydra V linija absoliučiai kitokia. Ji neskirta kovoti su raukšlėmis, pigmentinėmis dėmėmis ar kitomis odos problemomis, jos paskirtis - geras bei stiprus odos drėkinimas. 



Vis dažniau merginos ieško tiesiog gerai drėkinančių produktų, ypatingai jaunesnės kartos atstovės. Rinka plati, pasirinkimų įvairovė taip pat, todėl gerai drėkinančius produktus atrasti tikrai galima. Iš Artistry drėkinančios linijos įsimylėjau toniką,kuris tinka visiems odos tipams (taip pat jautriai odai), yra be alkoholio, minkština ir paruošia odą. Tonizavimas yra esminė bet kokio odos priežiūros režimo dalis – padeda nuraminti, pamaitinti ir sudrėkinti odą ir kartu išlaikyti tolygią veido spalvą. Žinau, kad didžioji dalis merginų praleidžia šį itin svarbų žingsnį, manydamos, kad kažkoks vandenukas yra absoliučiia nereikalingas. Tai yra klaida, todėl jei turite problemų su dehidratuota oda, pirmiausia turėtumėte pirkti drėkinantį toniką. Gaivus tonikas yra dar naudingesnis – oda atsinaujina ir pagyvėja, o dėl raminančių ingredientų ir švelnios formulės be alkoholio – atsipalaiduoja, tampa nuraminta ir lygi. Beje, jei norite sutaupyti produkto, naudokite toniką tiesiai į delnus, o ne ant vatos diskelio. Vatos diskeliai sugeria labai daug produkto, todėl taupumo sumetimais, visada naudoju jį tiesiai ant delnų.


Taip pat išbandžiau Maitinamąjį gelio pavidalo kremą, kuris tikrai geriau drėkina nei maitina. Man maitinimo pritrūko, tačiau sudrėkina odą pakankamai. Šis gelio pavidalo kremas gerai išlaiko drėgmę odoje. Gali jaustis šiokia tokia plėvelė, tačiau iš esmės ji jaučiama tik tuomet, kaip priemonės užsitepate per daug. 

Na ir pabaigai, Atkuriamasis drėkinamasis kremas, kuris yra standartinė drėkinanti priemonė kremo pavidale. Sodrus ir riebus, bet gaivus ir lengvas “ARTISTRY” “HYDRA-V” atkuriamasis drėkinamasis kremas yra puikus vaistas įsitempusiai, išsausėjusiai odai. Idealiai tinkantis normalios ir sausos odos tipams, greitai įsigeria, padidina hidratacijos lygį ir visą dieną užtikrina gilų drėkinimą ir hidrataciją. Dar vienas geras dalykas - kremą galima naudoti vakare. Iš tiesų būtent vakare jį ir naudoju, nes dienos metui man per sunkus, o nakčiai pats tas.

Komentarai