Medik8 Balance Moisturiser – Matinį atspalvį suteikiantis drėkiklis spuoguotai ir riebiai odai bei Medik8 Surface Radiance Cleanse – prausiklis giliam porų valymui riebiai ir mišriai veido odai

 


Pastaruoju metu Instagram labai dažnai jums rodau PR siuntų unboxing'us, naujienas bei pasidalinu trumpais review. Senokai nerodžiau savo odos priežiūros rutinos, tad jei tavo oda mišri (rekomendacijos tiks riebiai, mišriai į aknę likusiai odai), tau įdomu sužinoti apie GLIKOLIO rūgštį, NIACINAMIDĄ, Probiotikus ir tt, pamatyti tris produktus, kuriuos labai rekomenduoju mišriai ir riebiai odai (jų dar neesu rodžiusi), pasidarykite arbatos ir likite su manimi. 


Savo odos priežiūrai renkuosi produktus, kurie turi minėtas rūgštis. Kadangi mano oda yra mišri man svarbu subalansuoti odos sebumo išsiskyrimą, gerai ją išvalyti, nes ypač kemšasi poros nosies srityje, tačiau neišsausinti. Rūgštys mano odai padeda neužsiteršti, palaiko jos lygumą bei mažina spuogus. Toliau plačiau apie produktus, kuriuos rekomenduoju pabandyti bei aišku papasakosiu kuo jie ypatingi. 



Matinį atspalvį suteikiantį drėkiklį rinkausi dėl kelių priežasčių: Jo pagrindą sudaro PROBIOTIKAI, NIACINAMIDAS, BETA GLUKANAS, taip pat yra cinamono ekstrakto, lauro rūgšties ir tt.. + yra pridėtas atskiras buteliukas su 10% GLIKOLIO RŪGŠTIES.

Sudėtyje esantys probiotikai atstato odos florą
Niacinamidas šviesina pigmentines dėmes, veikia priešuždegimiškai, drėkina, stiprina odą
Beta Glukanas padeda apsaugoti odą nuo infekcijų
Lauro rūgštis veikia priešuždegimiškai

Labai patiko, kad priemonė nėra riebi, labai gerai drėkina bei kontroliuoja odos sebumo kiekį. Be to, priemonė labai skaniai kvepia citrina! Patepus ryte labai gaiviai nuteikia visai dienai.



Glikolio rūgštis stipriai drėkina odą, ją minkština, pagražėja odos spalva, padeda sumažinti randelius ir įvairius odos pažeidimus. Rūgštis išvalo poras, stipriai drėkina odą iš vidaus, skatina odos regeneracijos procesus, taip pat skatina firoblastų aktyvumą. Firoblastai yra atsakingi už kolageno ir elastino gamybą, kurie padeda išsaugoti odą jaunesnę, skaistesnę ir elastingą. Paprasčiau tariant, ji ne taip greitai suglemba. 

Veido odos valymas glikolio rūgštimi padeda odai atjaunėti. Pastebimai išlyginamos smulkios raukšlelės, taip pat sustorėja dermos sluoksnis. Šią rūgštį naudoju du kartus per savaitę. 

Man labai patinka, kad Medik8 sukūrė tokį rinkinyje, kuriame yra ir drėkiklis ir glikolio rūgštis. Labai apgalvotas sprendimas norint pasiekti geresnių rezultatų, nes abu produktai stiprina vienas kito veikimą.



Gelinis prausiklis yra su MIGDOLŲ, SALICILO, PIENO rūgštimis. Mes kiekvieną dieną prausime savo veidą, tačiau ne visi prausikliai ne tik valo, bet ir gydo. Aš renkuosi odą gydančius produktu, todėl šis prausiklis tikrai yra vertas kiekvieno cento.

Migdolų rūgštis (3%) –  pasižymi eksfolijuojančiomis savybėmis, nesukelia gėlimo ir odos sudirgimo. Taip pat veikia antibakteriškai.
Salicilo rūgštis atveria poras.
L-pieno rūgštis drėkina ir eksfolijuoja. Mažina raukšles ir pigmentaciją.

Prausiklis labai gerai valo odą ji lieka labai švari. Toks ypatingas švaros jausmas, dievinu jį. Kai pradėjau naudoti šį prausiklį iš karto pastebėjau, kad ji mažiau teršiasi, pamažėjo poros ir bendra odos išvaizda tapo daug geresnė. Aišku, įtakos turėjo visas kompleksiškas minėtų priemonių naudojimas, tačiau prausiklis tikrai palengvino odos priežiūrą. 

Šios priemonės labai gerai saugo odą nuo užterštumo bei ją valo. Pastebimai sumažėja poros, odos paviršius išsilygina, apmažėja pigmentinių dėmių, spuogai žymiai greičiu gyja. Labai rekomenduoju rudenį pradėti naudoti priemones su rūgštimi, kad vasarą galėtumėte džiaugtis akivaizdžiais odos pokyčiais. :) 

Priemones įsigyti galite čia : http://odosestetikosklinika.lt/





Komentarai