Swiss Perfection Vitaminais papildytas kremas CELLULAR bei SWISS PERFECTION Drėgmę atstatantis kremas CELLULAR Apžvalga


Į „Swiss Perfection“ pirmą kartą atkreipiau dėmesį, kai sužinojau, kad tai yra pirmasis prekės ženklas, kosmetikoje pritaikęs augalinių ląstelių išgavimo technologiją. Ląstelių technologijos naudojimas leidžia išlaikyti ląsteles nepažeistas ir aktyvias, pasižymi ypač stipria galia ir atjauninančiu poveikiu. Kadangi Šveicarijoje kuriama kosmetika yra itin aukštos kokybės, natūralu, kad neišbandyti tokio produkto tiesiog negalėjau. Didelio smalsumo vedama norėjau pajausti ir pamatyti, ką gali kremas už daugiau nei 200 eurų, todėl jei įdomu kviečiu skaityti.


Ląstelių technologijos naudojimas leido išlaikyti ląsteles nepažeistas ir aktyvias bei išsaugoti visus vilkdalgio šaknų ląstelių pranašumus. Pirmame unikalaus proceso etape visos ir nepažeistos šaknų ląstelės yra izoliuojamos. Po to, jos yra mikronizuojamos tam, kad būtų užtikrintas jų pagrindinių veikliųjų medžiagų įsisavinimas odoje. Tolesni šio išskirtinio metodo veiksmai leidžia jas stabilizuoti ir vėliau apsaugoti bei išsaugoti „Cellular Active IRISA®“. Galiausiai „Cellular Active IRISA®“ aktyvioji būsena integruojama į „Swiss Perfection“ kosmetiką. „Cellular Active IRISA®“, turintis daug fermentų ir baltymų, pagreitina odos ląstelių regeneraciją, padidina deguonies prisotinimą porose, suteikia optimalų odos drėkinimą, pagerina dermio ir epidermio metabolizmą, o jo unikalios senėjimą -stabdančios savybės akivaizdžiai atjaunina odą. Nepažeistos aktyvios ląstelės, kurių energetinės ir atgaivinančios savybės yra suaktyvinamos susilietus su oda, regeneruoja odos struktūrą ir tokiu būdu atnaujina odos audinį, pasiekdamos tiesioginį matomą rezultatą, taip pat suteikdamos išskirtinę ilgalaikę naudą.



„Cellular Active IRISA“ pasižymi geromis antioksidantinėmis savybėmis. Todėl jis turi didžiulį potencialą apsaugoti ląsteles nuo laisvųjų radikalų daromos žalos. Ląstelės yra apsaugotos nuo priešlaikinio senėjimo. „Cellular Active IRISA®“ pasiekia matomus rezultatus ant brandžios odos, bendrai kovojant su senėjimo požymiais. Naudojamas ant jaunesnės odos apsaugo ir atitolina laiko požymius. Dieną po dienos veido oda pradeda vis labiau švytėti, oda atjaunėja ir atrodo kaip niekada sveikesnė.

Aš išbandžiau du kremus, kurie iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti gan panašūs, tačiau iš esmės, skiriasi kardinaliai. 



„Swiss Cellular Hydra Recovery Cream“ yra ilgalaikis odos drėgmės gerintojas. Jame yra specifinių aktyviųjų sudėtinių medžiagų iš gamtos, parinktų atsižvelgiant į jų aukščiausią drėkinamąjį, raminamąjį ir maitinamąjį poveikį. Jie padeda atkurti optimalų drėgmės lygį viršutiniuose odos sluoksniuose ir padeda išvengti išsausėjimo, efektyviai apsaugo odą nuo kasdienio streso, ramina uždegimus, kuriuos gali sukelti žalingi aplinkos veiksniai. Žvelgiant į sudėtį čia rasite stearino rūgšties, kuris nelabai rekomenduotinas itin riebiai odai, nes kimš poras, dėl to šį kremą rekomenduočiau rinktis normalios, sausos, dehidratuotos odos savininkėms, nelinkusioms i aknę ar didelį odos užterštumą. Kremas džiugina vitaminu E, kuris yra puikus antioksidantas bei drėkiklis, avokadų aliejumi, kuris pasižymi regeneracinėmis savybėmis, yra puikus drėkiklis. Taip pat noriu pabrėžti, kad į kremo sudėtį įeina Retinyl palmitate, kuris yra silpnesnio poveikio Retinolio forma. Kaip žinote, priemones su retinoliu negalima naudoti nėščiosioms, tad tiesiog primenu. Toliau matome labai svarbų ingredientą Iris Germanica, kuris atkuria jaunos odos savybes, stimuliuoja ląstelių metabolizmą, skatina ląstelių atsinaujinimą, padidina deguonies kiekį audiniuose ir subalansuoja odos pH, o tai apsaugo odą nuo potencialiai kenksmingų išorinės aplinkos veiksnių. Bisabololis natūrali botaninės kilmės veiklioji medžiaga pasižyminti priešuždegiminėmis ir antimikrobinėmis savybės. Sumažina UV sukeltą eritemą, apsaugo odą nuo kasdienio streso padarinių ir pagreitina odos gijimo procesą. Pats kremas malonios tekstūros, nėra per daug riebus, tačiau kaip ir minėjau, riebiai odai netiks. Šis kremas tobulai tik sausiaodėms bei normalios odos savininkėms. Mano oda yra mišri, vasarą linkusi blizgėti, žiemą sausėti, tad šaltuoju sezonu šį kremą galiu naudoti, tačiau ne kiekvieną dieną. Labiausiai pastebėjau panaudojus priemonę, kad odos reljefas tapo daug lygesnis, oda švelnesnė ir labiau spindinti. Aplamai, kremo poveikis tikrai labai geras, jis iš tiesų tobulina odos išvaizdą, oda tarsi atsigauna. Esu tikra, kad sausesnės odos savininkės įvertins šį kremą labiau, kadangi jis labiau pasižymi odą maitinančiomis savybėmis.





Nepaisant visų pagyrų drėkinančiam kremui, man žymiai labiau patiko "Swiss Cellular Essential Vitamin kremas". Nors tekstūra jo sunkesnė bei ne tokia skalsi kaip drėkinančio kremo, poveikis odai yra stipresnis bei kremo nauda yra didesnė. Essential Vitamin kremas yra labai koncentruotas, pastebimai kovoja su kolageno praradimu, išlaikant odos tvirtumą ir elastingumą. Jis taip pat padeda išlaikyti odos audiniuose drėgmę, padarydamas odą aksomine ir sustabdydamas senėjimo procesus, išlyginant raukšles, smulkias raukšleles bei randus. Šio kremo sudėtis itin gausi. Vitaminas C skatina kolageno sintezę, pasižymi antioksidacinėmis ir raminančiomis savybėmis, suteikia odai švytėjimą. Vitaminas E turi taip pat antioksidacinių savybių , gerai drėkina odą. Vitaminas A padeda pagerinti odos struktūrą, stangrumą ir suteikia glotnumo bei neleidžia odai išsausėti. Vitaminas B3 padidina atsparumą kolageno nykimui, apsaugo nuo išplitusio paraudimo. Vitaminas B5 turi priešuždegiminį poveikį, apsaugo ir drėkina, atkuria ir palaiko natūralią odos drėgmę. Sviestmedžių aliejus itin gerai maitina ląsteles bei jas regeneruoja, minkština, drėkina ir maitina odą. Natrio hialuronatas - pagrindinė drėgmę surišanti medžiaga odoje, išsaugo švelnumą, šviežumą ir švytėjimą. Karageninas pasižymi raminančiomis, drėkinančiomis ir restruktūrizuojančiomis savybės, o Asūklio ekstraktas palankiai veikia odos elastingumą, šviežumą ir stangrumą. Žinoma čia rasime ir Cellular Active IRISA, kurio savybes aprašiau jau anksčiau. Taigi ,mane iš tiesų sužavėjo kremai, tačiau reikia labai gerai įvertinti ko jūs tikitės iš jų, pagalvoti apie savo odos tipą bei jūsų finansines galimybes. Aš siūlyčiau naudoti juos sausos odos savininkėms, riebiaodės galėtų rinktis juos naudoti vakare, tačiau tikrai ne kiekvieną dieną, kadangi kremai nors ir turi labai gerus ingredientus, kurie odai yra iš ties naudingi, dar labiau riebins bei kimš odą. Vitamin kremas labai reikalingas toms, kurios jaučia , kad oda atrodo pavargusi ar tiesiog po dažno makiažų priemonių naudojimo nori palepinti odą vitamintais bei greičiau ją atstatyti. 



Swiss Perfection priemones galite įsigyti čia: https://www.eurovaistine.lt/paieska/rezultatai?q=swiss+perfection


Komentarai