MATH Apžvalga "Deep Cleansing Gel Wash" Giliai poras valantis aktyvusis prausiklis bei "Hydra Gene" Drėkinantis serumas

 



Šiandien pakalbėkime apie mano odos priežiūrą. Kas mane seka instagrame, žino, kad naudoju nemažai rūgštinių produktų. Ruduo ir žiema yra puikus metas įtraukti rūgštinius produktus į savo veido odos priežiūros rutiną, kadangi saulės gauname žymiai mažiau, todėl galime saugiau naudotis rūgščių privalumais. Apie MATH kosmetiką sužinojau pati tiesiog ieškodama gerai drėkinančio veido serumo bei rūgštinio prausiklio. Patikėkite, jei šį brandą įtraukiau į savo kasdienę odos priežiūrą, reiškia jis iš ties labai geras, kitu atveju, tiesiog panaudočiau ir pereičiau prie kitų produktų. Įsidėmėkite "MATH" jis tikrai padarys perversmą ir jūsų odos priežiūroje. 


Per visą tą laiką , kai testuoju įvairią kosmetiką supratau tik vieną, kad rasti tobulą priemonę yra misija neįmanoma. Bent jau taip maniau iki tol, kol atradau "MATH". Krūvos įvairių buteliukų vonios kambaryje, ir nei vieno to vienintelio, kurį su malonumu kartotum ir vėl. Nežinau kaip jūs, bet mane ta bereikalinga gausa vargina...Atrodo turi tiek daug kremų, prausiklių, bet vis kažkas ne taip. Todėl, įsivaizduokite mano nuostabą panaudojus MATH priemones, kai atrodo, kad viskas tinka ir patinka. 

MATH produktai kuriami sertifikuotoje fizinių ir inovacijų mokslų centro laboratorijoje. Joje dirba efektyvių veido priežiūros produktų kūrimo patirtį turintys chemikai. MATH veido priežiūros kosmetikoje naudojamų komponentų deriniai padeda sukurti sąlygas, kurių dėka jūsų oda atsiduria savo biologinio komforto zonoje. Būtent todėl, kiekviena ląstelė sėkmingai atsinaujina nepatirdama streso. Oda atrodo gaivi, lygesnė, gyvybinga, jaunatviška. 


Savybės, kuriomis išsiskiria MATH:

- Koncentruota, išgryninta produktų sudėtis, sukurta maksimaliam efektui pasiekti

- Pritaikyti naujausi Vilniaus Universiteto mokslininkų atradimai

- Dėmesys į odos lastelių DNR ir jų atsinaujinimo ciklų palaikymą yra formulių kūrimo pagrindas

- Produktų gamyboje naudojame tik mokslinei veiklai skirtą dejonizuotą vandenį

- Itin švelnūs ir natūralūs konservantai sukurti bioprocesų pagaba apsaugo jūsų odą nuo toksiškumo

- Kosmetika palaiko antibakterinę terpę ir skatina odos biologinius regeneracinius procesus

- Visi produktai praturtinti itin intensyviai odą drėkinančiomis veikliosiomis medžiagomis

- Naudojamos tik sertifikuotos bei patentuotos medžiagos




Per visą tą laiką, kai bandžiau įvairią kosmetiką, man sunkiai sekėsi rasti idealiai drėkinantį serumą. Dauguma serumų neblogai drėkindavo, tačiau perdėtai riebindavo odą. Žinot tą nemalonų plėvelės jausmą? Atrodė, kad yra beviltiška rasti tai ko man reikia, tačiau , kai mažiausiai tikiesi, visada nutinka kas nors gero. SOS drėkinantis serumas su 3D HYDRA kompleksu "HYDRA GENE" gana tirštas, po jo oda iš karto tampa "plump", gauna maksimalią hidrataciją akimirksniu, švyti bei atrodo sveika. Jei jūsų oda yra ištroškusi gilaus ir veiksmingo drėkinimo, rinkitės šį serumą. Geresnio nei jis tiesiog nesu radusi.  Serume esantis 3D hydra kompleksas jau per pirmas 30 minučių padidina odos drėgmę 37%. Sudėtyje esanti hialurono rūgštis yra humektantas, natūraliai sutinkamas įvairiuose kūno audiniuose, padeda odai pritraukti vandens molekules ir palaikyti elastingumą bei stangrumą. Bekvapis. 


Sekantis labai reikalingas bei naudingas produktas, kurį turi turėti visos moterys - Gel wash giliai poras valantis aktyvusis prausiklis. Jei jūsų oda greitai užsiteršia, turite problemų su spuogais, jis tikrai taps jūsų geriausiu draugu. „DEEP CLEANSING GEL WASH“ prausiklis su glikolio (AHA) ir salicilo (BHA) rūgštimis, švelniai eksfolijuoja negyvas odos ląsteles, giliai išvalo poras, subalansuoja sebumo išsiskyrimą ir paruošia odą, kad ji geriau įsisavintų kitus produktus. Labiausiai pastebėjau teigiamą poveikį spuogams, kuriuos šis prausiklis padeda labiau suvaldyti bei kontroliuoti. Dar viena gera žinia - prausiklį galimą naudoti kaip kaukę, būtent taip dažniausiai ir naudoju šią priemonę. Maždaug kartą per savaitę užtepu ploną prausiklio sluoksnį ant švarios odos, palaikau 10 min ir gerai nuplaunu. Naudojant tokią kaukę jaučiasi dilgčiojimas, kas yra natūralu, nes priemonė turi 5% glikolio bei 1,5% salicilo rūgšties, todėl puikiai išvalo odą.


Kol kas išbandžiau šiuo du produktus, labai norėčiau išmėginti dar kelis serumus, kad galėčiau palyginti jų poveikį bei pamatyti jų skirtumus. Kol kas tiek. :)) Tikiuosi jums buvo įdomu sužinoti apie MATH, tad iki kitų kartų. :)  


https://www.instagram.com/viktorija_and/

Komentarai

Populiarūs įrašai