Ultragarsinis veido valymo aparatas bei jo pranašumai prieš Vakuuminį veido odos valymo prietaisą

 

Na, ar pasiilgote atsiliepmų apie veido odos valymo prietaisus? :) Šį kartą nusprendžiau palyginti visiems puikiai žinomus Vakuuminius veido odos valymo prietaisus skirtus naudoti namuose bei nauja mada tapusį Ultragarsinį veido valymo prietaisą Ana Maria. Jei esi pasiruošęs mano ilgai litanijai, kviečiu skaityti. :) 

Turbūt nesumeluosiu jei pasakysiu, kad Ana Maria Ultragarsinis prietaisas  užvaldė socialinius tinklus. Išbandžiusiųjų atsiliepimai labai teigiami, nors ir tų kur mėgsta visur matyti tik reklamą ir netikėti niekuo ką žmonės giria, o ne peikia, taip pat yra. Aplamai veido odos priežiūros prietaisų tema sukelia nemažai diskusijų ypatingai kosmetologų tarpe bei tų žmonių, kurie turi išankstinius įsitikinimus apie prekę net jos nepabandę, tačiau pradėkime viską nuo pradžių , gal būt ir jūsų skeptiška nuomonė apie šį įrenginį pasikeis į gerąją pusę. 




Didžiausia problema renkantis veido odos priežiūros prietaisus yra tą, kad dauguma netiki tuo jog žymiai mažiau kainuojantis prietaisas gali būti ne tik naudingas, bet ir veiksmingas. Ir aš ne išimtis. Ana Maria prietaiso reklamos kampanijas stebėjau iš šalies , rašiau merginoms privačiai žinutes ir konsultavausi dėl prietaiso realios naudos, todėl neturėjau pagrindo jomis abejoti, be to pardavėjai patikino, kad liksiu tikrai patenkinta, na ir kaina su nuolaidos kodu grozis40 tikrai prieinama (apie 60 eur).  Renkantis prietaisus pritaikytus naudotis namuose labai svarbu atkreipti dėmesį į prietaisų galingumą bei visą jo charakteristiką. Įvertinus visus parametrus supratau, kad prietaisas turėtų mane tenkinti, todėl leidausi į naują avantiūrą. 


Vertinant Vakuuminio prietaiso veikimo principą bei Ultragarsinio prietaiso veikimo principą, ultragarsinis prietaisas yra be galo saugus naudotis, juo itin sudėtinga sužeisti ar traumuoti odą, todėl patarčiau atsisakyti vakuuminio veido valymo įrenginių, visų tų valymo šepečių, kurie gali dar labiau sudirginti bei išnešioti infekciją po visą veidą, ypač kai yra daug spuogų bei uždegimų, geriau rinkitės  daug saugesnį ir efektyvesnį būdą odai valyti. Jei Vakuuminio veido valymo metu dėl netinkamos techniko buvo labai didelė mėlynių grėsmė, kapiliarų pažeidimai ir tt, Ultragarsinio veido valymo metu galite nesijaudinti dėl šių padarinių. 




Ultragarsinis veido valymas yra saugus ir veiksmingas odos valymas, šalinantis nešvarumus bei negyvas odos ląsteles ar riebalų likučius. Kas yra labai gerai, kad  Ultragarsinį valymą galima taikyti veido, kaklo, krūtinės, nugaros sritims ar net rankoms. Tikrai žinau, kad problematiška oda būna ne tik ant veido , labai dažnai nugaro srityje reikalingas gilesnis odos valymas, todėl šis prietaisas puikiai pasitarnaus jums ir ten. Didžiausias ultragarsinio prietaiso privalumas yra šalinimas negyvų odos ląstelių, ko pasekoje odos paviršius dengiasi sveikomis, jaunomis epidermio ląstelėmis, tačiau jis taip pat valo poras, mažina spuogų formavimąsį bei inkštirus, normalizuoja riebalinių liaukų veiklą, maitina, drėkina, stimuliuoja odą, skatina kolageno ir elastino gamybą, didina odos elastingumą bei gerina veido tonusą. 




Prieš Ultragarsiniį veido valymą svarbu tinkamai paruošti veido odą. Veidas turi būti išplautas prausikliu (aš naudoju Medik8 prausiklį su AHA/BHA rūgštimis jis man padeda mažiau užteršti odą) , rankos dezinfekuotos. Kad galėtumėte išvalyti nešvarumus porose, jas turime atverti. Joks prietaisas jums jų neišvalys jei poros bus uždarytos, jokia kaukė ar pleistriukai jų neištrauks. Pats populiariausias būdas, kurį tikrai žinote, tai yra odos garinimas virš karštų garų. Šio būdo aš nesirenku ir nepatariu rinktis jei turite išsiplėtusius kapiliarus, nes yra daug paprastesnis bei saugesnis būdas, kuris tikrai veikia. Nemažai kosmetologių renkasi veido brinkinimą šaltuoju būdu naudodamos Anna Lotan brinkinančią priemonę, kuri vadinasi Clear Hydrator Intensive Quenching Mask arba Plumping Mask (ji parduodama tik kosmetologėms) bei kitos brinkinimo priemonės. Tik tada, kai oda yra išbrinkyta, mes galime ją tinkamai išvalyti. Jei nenaudojate priemonių odos brinkinimui, valykite odą po vonios. Ultragarsinio veido odos valymo procedūra bus labai efektinga, jei jūsų veidas bus nuolat labai drėgnas. Šiam dalykui nusipirkau buteliuką su purkštuku ir naudoju tokiu principu - papurškiu - valau, papurškiu - valau. Oda jokiais būdais negali būti sausa ar šiek tiek drėgna. Man nepatiko kaikurių merginų paaiškinimas, kad oda turi būti sudrėkinta. Ne. Ji turi būti šlapia, tiesiogine ta žodžio prasme. Vanduo turi tekėti nuo veido. Kuo daugiau vandens, tuo stipresnė srovė, tuo efektyvesnis valymas. Visuomet braukiame prietaisą tik į viršų, nuo smakro keliaujame link ausų. Visi paviršiniai inkštirai kuo  puikiausiai išsivalo, ant mentelės matosi suragėjusios odos likučiai ir nešvarumai. Nesitikėjau, kad bus taip paprasta. :)  Tikrai. :) 




Po to, kai veidas jau yra išvalytas, nuprausiu su vandeniu, nuvalau toniku sudrėkintu tamponėliu. Dabar yra labai svarbu sutraukti veido poras tam galite naudoti poras sutraukiančias veido kaukes, o paskui serumus. Mes būtinai turime uždaryti poras,  jei to nepadarysime, nešvarumai labai greitai susikaups, poros taps dar didesnės, todėl neignoruokite šio žingsnio. Įjungiu Ultragarsinio prietaiso Moisturizing arba Lifting funkciją, gausiai patepu poras sutraukiančiu ar jūsų mėgstamu veido serumu bei atlieku procedūrą. Po visų ampulių bei serumų galite naudoti kremą, jei jaučiate tam poreikį, tačiau venkite sunkių bei riebių priemonių. Tą dieną, kai atliekate Ultragarsinį veido valymą patariu gerti daugiau vandens, nenaudoti labai sunkaus makiažo , o geriau palikti švarų veiduką su serumais bei kremais atlikti savo darbą. :) 


Iš visų turėtų veido valymo prietaisų tai vienareikšmiškai saugiausias bei geriausias variantas, kuriuo raginu neabejoti. Džiaugiuosi, kad nepasidaviau spėlionėms ir abejonėms, kad prietaisas gali būti per silpnas, dabar du kartus į savaitę turiu puikią veido valymo rutiną, pas kosmetologę galiu apsilankyti kartą per keturis mėnesius kombinuotam ar rūgštiniam valymui.


https://www.anamaria.shop/


Galiojantis 40 % nuolaidos kodas grozis40

Komentarai