URIAGE Hyseac Apžvalga. Išsigelbėjimas kombinuotos bei riebios odos savininkėms.

 


Oh, kaip pavydžiu normalios odos savininkėms, kurių riebalinės liaukos nedirba taip aktyviai , kaip riebios odos. Mišriaodės bei riebiaodės nuolat susiduria su itin stipriu odos sebumo išsiskyrimu, išsiplėtusiomis poromis, spuogais bei nelygiu odos reljefu, todėl priemones, kurias šiandien apžvelgsiu, tikiuosi jums patiks taip pat, kaip ir man, bei padės susitvarkyti su anksčiau minėtomis problemomis.



Iš penkių bandytų Hyseac linijos priemonių man labiausiai patiko bei stipriausiai veikė dvi priemonės - Hyseac 3 Regular kremas bei Hyseac SOS pasta nuo spuogų. 



Hyseac 3 Regular produktą vadinčiau - "Viskas viename". Jis ne tik skatina odos trūkumų (spuogų, dėmių, inkštirų) mažinimą, odai suteikia matiškumo bei skaistumo. Šis kremas mažina odos nešvarumus, raudonas dėmes bei inkštirus, gerina veido struktūrą, mažina poras, riboja riebalų perteklių, naujų dėmių atsiradimą. Labai dažnai naudojant kokį nors kremą mes vis pasigendame geresnio efekto, tačiau šis kremas mane tiesiog sužavėjo, nes jau po pirmo naudojimo  paraudimai apmažėjo, uždegiminiai procesai taip pat. Toks efektas yra išgaunamas dėl sudėtyje esančių rūgščių, tokių kaip glikolio, buteno dirūgšties, pieno rūgšties bei salicilo rūgšties (gali paperštėti), tiesa, nepamirškite naudoti SPF. Šią priemonę nominuočiau geriausiu produktu iš Uriage mišriai odai.



Sekantis produktas, kuris ne ką mažiau mane sužavėjo yra Hyseac SOS pasta. Ji labai gerai susidoroja su giluminiais spuogais, greičiau padeda jiems išnykti. Pasta yra  tirštos konsistencijos, sudėtyje yra arbatmedžio aliejaus, žaliojo molio, Uriage treminio vandens bei cinko oksido, tad ji puikiai džiovina ir naikina spuogus, kartu neišsausindama odos. Tik pastebėjus raudoną spuogą, užtepkite ant jo pastos ir palikite nakčiai, ryte nuplaukite vandeniu. Jeigu būtina, procedūrą pakartokite. labai gera priemonė, kruią rekomenduoju turėti kiekvienai. 



HYSÉAC Mat’ matinė emulsija - gelis mažina odos blizgėjimą bei drėkina odą, suteikdamas jai matinį aksominį atspalvį, sutraukia išsiplėtusias poras, oda tampa stangrenė. Ši priemonė visai neblogai pasitarnavo, kaip priemonė prieš makiažą. Su ja odos poros atrodo kiek mažesnės, todėl makiažo pagrindas dengiasi gražiau. Hyseac Mat yra lengvesnė priemonė nei 3-Regular, kadangi ji neturi tiek daug rūgščių, mažiau dirgina odą.   


URIAGE valomoji kaukė HYSEAC PEEL-OFF skirta riebiai odai, esant spuogams ir dėl jų atsiradusioms liekamosioms žymėms. Sutraukia poras, suteikia matinį efektą. Užtepkite ploną kaukės sluoksnį ant švarios, sausos veido odos (netepkite aplink akis ir ant plaukų sruogų);  palaukite 15 min., kol kaukė visiškai išdžius, ir švelniai nulupkite kaukę nuo veido. Iš šios kaukės galbūt tikėjausi šiek tiek stipresnio poveikio, tačiau iš esmės kažko blogo pasakyti neglaliu. Kadangi ji yra nulupamoji, tikėjausi, kad labai skaudės ją nulupant, tačiau kaukė absoliučiai lengvai nusilupa. Negaliu pasakyti, kad ji valytų inkštirus, nes ne tam skirta, tačiau matinį efektą tikrai suteikia ir palieka veidą lygesnį. 


Viską apibendrinant, antra kartą tikrai pirkčiau Hyseac 3-Regular bei SOS pastą.  Šiuos du produktus privalote turėti. :) 


 https://www.uriage.com/LT/lt


Komentarai