New Nordic Natural Magic™ Anti-Ageing Cream, Pigment Clear™ Cream bei Intense Marine™ Mask apžvalga

 


Nuo pat įkūrimo 1990 metais „New Nordic“ diegia naujoves ir kuria inovatyvius augalinius produktus, naudoja natūralias augalines medžiagas ir kuria produktus gerai savijautai ir grožiui.  „New Nordic“ produktus  jungia vienas elementas – sidabrinis medelis, „New Nordic“ logotipas, simbolizuojantis natūralumą, gyvybingumą ir vystymąsi. Sidabrinis medelis – tai lyg antspaudas, bylojantis apie produktų kokybę, saugumą ir efektyvumą, kuriuo pasitiki milijonai žmonių visame pasaulyje. "New Nordic" priemones pastebėjau ir aš. Iš tiesų, nepastebėti tokių ryškių priemonių vaistinėse yra gan sudėtinga, kadangi ryškios pakuotės labai atkreipia dėmesį, todėl spėjau patyrinėti ir pakuotę ir pasiskaityti gamintojo rekomendacijas. Na, o šiandien savo rekomendacijomis pasidalinsiu ir aš.




Kadangi pastaruoju metu buvau sunaudojusi visus mėgstamus bei naudojamus kremus, žvalgiausi kažko labai gerai maitinačio bei odą atstatančio vakarui, taip pat įvairių variantų su antioksidantais. Iš "New Nordic" akį patraukė Natural Magic™ Anti-Ageing Cream, Pigment Clear™ Cream Šviesinamasis kremas su antioksidantais bei Intense Marine™ Mask Drėkinamoji kaukė su patempimo efektu. Iš karto pagirsiu priemonių indelius, tvirtas, tamsintas stiklas, puikiai apsaugo nuo tiesioginių saulės spindulių, nepaprastai išskirtinis kvapas - granato persipinantis su baltosios putonės žiedų kvapu, šaltalankiais, abrikosais bei žolėmis. Kas ieško bekvapės priemonės, ši tikrai ne jums, kadangi kvapas itin stipriai juntamas ir bent jau man yra labai malonus bei nedažnai pasitaikantis. "New Nordic" sudėtyje dažnai naudoja Paprastųjų granatmedžio ekstraktą ir tikrai ne šiaip sau. Viena iš priežąsčių - elago rūgštis, turinti antioksidacinių savybių. Granato vaisiuose gausu polifenolių, taninų ir antocianinų. Šis ingredientas padeda detoksikuoti laisvuosius radikalus, taip pat apsaugo odą, kurią galėjo pažeisti tokie aplinkos veiksniai kaip UV spinduliai. Granatų granulėse esantys antocianai veikia panašiai, kaip vitaminas C, esantis citrusiniuose vaisiuose, yra naudingas odai. Na o dabar apžvelkime kiekvieną produktą atskirai.




"New Nordic" Intense Marine™ Mask yra intensyvi drėkinamoji kaukė su raudonųjų jūros dumblių ir cezalpinijų vaisių ekstraktais, suteikianti patempimo efektą, sumažinanti smulkių linijų ir raukšlių atsiradimą. Nemeluoju, naudoti šią kaukę vienas malonumas, pradedant nuo jos fantastiškos tekstūros iki poveikio. Kadangi kaukės sudėtyje yra jūros dumblių, kurie yra pirmoji pagalba glembančiai odai juose gausu mineralų ir mikroelementų, vitaminų E ir C. Dumbliai turi ypač daug jodo, kuris padeda apsaugoti odą nuo uždegimų, todėl kaukė itin gerai stangrina ir suteikia liftingo efektą (na ant mano trisdešimt metės odos jaučiasi :)) ). Cezalpinijų ekstraktas turi ilgą drėkinamąjį poveikį, sustiprina liftingo efektą, tad kaukė verta dėmesio. 

https://newnordic.lt/lt/kauke





"New Nordic" Pigment Clear™ Cream Šviesinamasis kremas su antioksidantais  mažina pigmentines dėmes, suvienodina odos tekstūrą, drėkina bei suteikia odai sveikos odos išvaizdą. Jo sudėtyje yra  indiškojo lapainio vaisių ekstrakto ir astaksantino, kurie itin gerai veikia odą bei padeda kovojajant su pigmentinėmis dėmėmis. Kremas patiko dėl savo ne itin riebios tekstūros, oda jaučiasi komfortiškai. Pastebėjau ir tai, kad oda pašviesėjo bei įgavo vientisesnį atspalvį, tad jei jus vargina nevientisas odos tonas, pigmentinės dėmės, galite pabantyti ir šį "New Nordic" kremą. 



"New Nordic" Natural Magic™ Anti-Ageing Cream Atjauninamasis kremas intensyviai drėkina, maitina bei stangrina odą. Kaip ir Intense Marine Veido kaukė tobulai kvepia bei pasižymi gausia įvairių ekstraktų bei aliejų sudėtimi. Baltosios putonės sėklų aliejus minkština bei kondicionuoja odą, paprastųjų granatmedžių ekstraktas yra puikus antioksidantas, keratolitikas, šviesina odą, mažina uždegimus, skatina odos atsinaujinimą. Dygliuotojo šaltalankio vaisių aliejus bei abrikosų branduolių aliejus ramina ir minkština. Na iš ties, galima būtų dar vardinti , tačiau esmę turbūt supratote. Kadangi kremas praturtintas aliejais, natūralu, kad yra kiek riebesnis, todėl mano rekomendacija būtų naudoti priemonę vakaro rutinoje. Jei jūs , kaip ir aš, mėgstate savo odos priežiūroje naudoti rūgštis, pabandykite kremą naudoti po rūgštinių priemonių , tobulai nuramina odą, duoda reikiamo riebumo, labai gerai maitina ir drėkina. 


Tikiuosi apžvalga jums patiko, o visas minėtas priemones rasite https://newnordic.lt/lt/ bei vaistinėse. 


Komentarai