GARNIER VITAMINC SERUMAS, L'OREAL REVITALIFT LASER PURE RETINOL SERUMAS, MIXA HYALUROGEL SERUMAS. PR

 



Neseniai gavau labai mielą PR siuntinuką su trimis serumais, kurie yra tinkami spręsti skirtingų veido odos tipų problemas. Taigi pasižiūrėkime, kokį sprendimo būdą galime rasti turint netolygią veido odos tekstūrą bei raukšles, o gal jautrią bei dehidratuotą? 








Pigmentinės dėmės ir pablukusi veido oda? 

Rinkis Garnier Vitamin C serumą su 3,5% koncentracijos veikliosiomis medžiagomis (vitaminas C + niacinamidas + salicilo rūgštis), efektyviai mažina tamsias pigmentines dėmes, gerina odos švytėjimą ir regeneruoja odą diena iš dienos.


per 3 dienas suvienodina odos atspalvį ir glotnina

per 6 dienas pastebimai sumažina tamsių dėmių intensyvumą

pašviesina papilkėjusią odą ir suteikia jai spindesio ir gaivos

skatina kolageno gamybą, veikia kaip antioksidantas

nelipnios ir neriebios tekstūros

greitai įsigeria ir nepalieka matomų žymių ant odos

buteliukas ir dėžutė pagaminti iš perdirbamos medžiagos


Apart visų minėtų savybių, priemonė netinkama jautriai odai, kadangi sudėtyje yra alkoholio, vitamino C, salicilo rūgšties bei alergenų. Į šią priemonę galėtų žvalgytis riebios bei normalios odos savininkės. Pats priemonės kvapas kiek primena citrinos kvapą , konsistencija serumo skalsi bei gerai įsigerianti. 






Netolygi veido odos tekstūra ir raukšlės?

Tuomet tau prireiks L'oreal Paris Revitalift Laser Pure Retinol naktinio veikimo serumo su 0,2 koncentracijos grynojo retinolio. 


ypač veiksmingai mažina smulkias raukšleles ir gilias raukšles

gerina odos drėkinimą ir elastingumą

minkština ir skaistina odą

dermatologiškai patikrinta


Grynasis retinolis, žinomas dėl stipresnio poveikio nei jo derivatai, yra dermatologų rekomenduojamas ingredientas, galintis padėti mažinti raukšles. Įrodytas efektyvumas kovojant su senėjimo požymiais - giliomis raukšlėmis ir nelygiu odos tonu. Serumas optimizuoja grynojo retinolio įsisavinimą į odą. Priemonė maloni odai - formulė papildyta hialurono rūgštimi ir natūralios kilmės aliejais. Akimirksniu oda tampa sudrėkinta, minkšta ir atrodo lygesnė. 

Iš tiesų šis serumas pelnė nemažai moterų simpatijų ir tūrbųt iš šios serumų trijulės yra geriausiai įvertintas vartotojų. Dauguma moterų džiaugiasi, kad oda tapo lygesnė, skaistesnė bei stangresnė, tačiau norėčiau pabrėžti, kad šis serumas taip pat nėra tinkamas jautriai, pažeistai bei sausai odai. 




Jautriai veido odai reikalingas drėkinimas?

Tuomet išbandyk Mixa Hyalurogel serumą, kurio sudėtyje yra didelė veikliųjų medžiagų koncentracija: 5 % vitamino B3 + provitamino b5 + hialurono rūgšties. 

Labai biudžetinis variantas, kadangi kaina su akcija siekia apie 7 eurus. Labai džiugina sudėtyje esantis niacinamidas dar kitaip vadinamas vitaminu B3. Niacinamidas šviesina odą, pigmentines dėmes, saugo nuo UV spindulių žalos, gydo aknę, veikia prieuždegimiškai, raminančiai, gerina odos elastingumą, padeda išlaikyti odos drėgmę, stiprina apsaugines funkcijas. Taip pat jis  neleidžia melaninui pasiekti odos paviršiaus ir taip apsaugo odą nuo UV spindulių žalos: strazdanų, pigmentinių dėmių, hiperpigmentacijos. 


Komentarai