MAYBELLINE COLOR SENSATIONAL VIVID HOT LACQUER LŪPŲ LAKAI


Pagaliau pagaliau pagaliau testavimui gavau tai, ko labai laukiau - Maybelline lūpų lakus. Kaip aš pavargau nuo matinių lūpų dažų, matinių pudrų bei visokių kitų veidą matizuojančių produktų. Gana.. vasarą reikia spindėti , žibėti ir nesislėpti po matiniu veidu. Ne išimtis ir mūsų lūpos, kurios vasarą turi būti blizgios, gundančios bei prisirpusios kaip vyšnios. Žiūrime ką mums žada Maybelline naujiena.



Naujieji Vivid Hot Lacquer – laku spindintys ir ilgai išliekantys skysti lūpų dažai, kurie suteikia sensacingai gundančių lūpų įvaizdį. Šie gausiai pigmentų prisotinti lūpų dažai leidžia mėgautis ekstremaliai išraiškinga spalva.



Kaip tai veikia?

Unikali Vivid Hot Lacquer skystų lūpų dažų formulė sukuria ypač sodrių, švelnių lyg šilkas lūpų efektą. Šiuos dažus galima vadinti lūpų laku – jie išlieka ekstremaliai ilgai ir vos keliais potėpiais lūpas paverčia tikra tobulybe.



Maybelline Vivid Hot Lacquer liniją sudaro net 12 labai skirtingų bei kontrastiškų atspalvių. Rasime ir taip visų mėgiamas nude atspalvių variacijas , neapsieisime ir be rožinės, raudonos, violetinės ar net mėlynos. Kaip matote gamintojas leidžia atrasti save labai skirtingose amplua, dienos metu pasirinkti kiek švelnesnius atsplavius,  o vakarui atsiskleisti ryškiose tonuose. Labai dažnai lūpų blizgesių spalva buteliuke atrodo ryškesnė nei yra iš tiesų, tačiau tai ne tas atvejis, kadangi lakų pigmentacija superinė ir itin pigmentuota, galima sakyti, kad spalva buteliuke yra lygiai tokia pati kaip ir dengiant ant lūpų. Kaip ir priklauso lakui, Vivid hot lacquer turi nuostabų veidrodinį efektą. Man , ištroškusiai spindesio, tai itin imponuoja. :) Iš tokių produktų nereikėtų reikalauti itin ilgo išsilaikymo iki vakaro, juk pačios suprantate, kad lūpų lakas, tai ne matiniai lūpų dažai, tačiau aš patenkinta išsilaikymu. Kadangi lakų konsistencija gali būti ir ganėtinai kaprizinga (viskas priklauso nuo atspalvio), čia gelbsti itin patogus šepetėlis su kuriuo labai lengva gražiai paskirstyti spalvą aplink kontūrą. Aš rekomenduočiau naudoti lūpų pieštuką tik su itin ryškiomis spalvomis. Kalbant apie atspalvius, žinoma, įsimylėjau nude 62 numeriuką charmer, kuris yra dieviškas ir turbūt bus pats perkamiausias iš visos šios linijos. :) Naudoju jį ir su ir be pieštuko, čia jau kaip kam patinka. :) 68 numeriukas sassy gerai pigmentuotas, dengiasi taip pat gražiai kaip ir nude. 70 so hot atspalvis man nelabai prilipo, kadangi atspalvis kiek persišviečia, o ir šiaip spalva labiau morkinė. 74 retro atspalvis be galo gražus , tiesa, jam būtinas lūpų pieštukas ne tik padengti lūpų kontūrą, bet ir visas lūpas, kitaip atspalvis protarpiais atrodys nelygus. 78 royal na tikrai ne mano atspalvis. :)) Trumpai tariant, labai rekomenduoju švelnias bei ryškias spalvas, o tamsesnių siūlau pasisaugoti arba joms būtinai naudoti lūpų pieštukus, kadangi spalvos dengiasi nelabai lygiai, be to ant jūsų dantukų gali karts nuo karto atsirasti. Naujienomis esu patenkinta ir tikrai pati dar nusipirksiu kelis švelnius nude atspalvius. :)


Komentarai