L'occitane KLASIKINIS ADVENTO KALENDORIUS


Sveikos, mielosios. Praeitais metais ruošiau jums detalų įrašą apie visus man žinomus Advento kalendorius, kuriuos galėjote rasti parduotuvėse. Šiais metais nutariau tokio įrašo neskelbti, o verčiau aprašyti kalendorius, kuriuos turiu pati bei viską jums detaliai parodyti. Viena yra žiūrėti promo nuotraukas, o, visai kas kita, iš arčiau pačiupinėti, įverti bei rekomendacijomis pasidalinti su jumis. Yra be galo daug Advento kalendorių, kuriuose slepiasi kosmetikos gaminiai, tačiau iš visų gamintojų aš vis vien pasilieku prie L'occitane. Praeitais metais kalendorius buvo itin vykęs, todėl buvau įsitikinusi, kad ir šiais metais rinksiuosi būtent jį. 

Klientų dievinamas Advento kalendorius sugrįžta ir 2017 metais! Papuoštas prancūzų iliustratorės Kanako darbais, šis Advento kalendorius slepia 24 mylimiausius produktus iš Provanso ir suteiks dar daugiau džiaugsmo laukiant gražiausių metų švenčių. Nepraleiskite progos, nes kiekis ribotas!


2017 metų Advento kalendoriuje rasite:

Atpalaiduojančią dušo želė  35 ml;
Vyšnių žiedų dušo želė 35 ml;
Taukmedžių rankų kremą 10 ml;
Migdolų šveičiamąjį muilą 50 g;
Bijūnų rankų kremą 10 ml;
Stiprinamąjį šampūną 35 ml;
Taukmedžių maitinamąjį kūno losjoną 30 ml;
Muilą su verbenų lapais 25 g;
Taukmedžių dušo kremą 30 ml;
Migdolų rankų kremą 10 ml;
Migdolų kūno kremą 20 ml;
Vyšnių žiedų kūno losjoną 35 ml;
Verbenų vėsinantį rankų kremą 10 ml;
Migdolų dušo aliejų 35 ml;
Taukmedžių pėdų kremą 10 ml;
Arlésienne muilą 50 g;
Verbenų kūno losjoną 30 ml;
Atgaivinantį vonios kubelį 35 g;
Verbenų dušo želė 35 ml;
Taukmedžių lūpų balzamą 3 ml;
Arlésienne tualetinį vandenį 7.5 ml;
Taukmedžių drėkinantį veido kremą 5 ml;
Stiprinamąjį kondicionierių 35 ml;
Ypatingai švelnų taukmedžių muilą, pieno kvapo, 25 g.



Kiekvienais metais laukiu šventinio periodo bei Advento kalendorių, mat jose visuomet talpinami mažo dydžio įpakavimai, kurie puikiai tinkami kelionėms. Šie kalendoriai yra puikus variantas norint susipažinti su prekės ženklu bei išbandyti kuo daugiau produkcijos neišleidžiant daug pinigų. Patikėkite, jei norėtumėte supirkti visus kalendoriuje esančius produktus tik pilno dydžio, vargu ar pajėgtumėte. Būtent todėl, šventinis laikotarpis yra puikus tuo, kad suteikia mums galimybę pasilepinti bei išbandyti itin plataus spektro priemones. Turimo Advento kalendoriaus vertė siekia net 84 eurus, tačiau mokėti teks tik 49. Turinys , mano nuomone, itin vykęs. Jame rasime be galo daug produktų kūno odos priežiūrai - dušo želės, muilai, losjonai, tačiau gamintojas nepamiršo ir mūsų rankų, veido bei plaukų. Labiausiai nudžiugau radusi itin kvapnų tualetinį vandenį, kuris iš karto užkariavo mano širdį. Pats kalendorius atrodo itin šventiškai bei subtiliai, o jei dar dvejojate ar pirkti šį kalendorių, vienareikšmiškai patariu ilgai nelaukti, nes kaip ir praeitais metais, geri dalykai greitai išgraibstomi. :))

Komentarai