Maybelline Naujienos. THE CITY KITS PALETTE. TOTAL TEMPTATION MASCARA. SENSATIONAL LINER


Labas, visoms. Ar jau girdėjote apie Maybelline naujienas? Turbūt, kad taip. Šį kartą gavusi siuntinį kažkaip net neabejojau , kad man viskas patiks. Labai jau viskas gražiai atrodė. Ne paslaptis, kad Maybelline prekės ženklo geriausi produktai yra tušai, todėl to paties tikėjausi ir iš šio - Total Temptation, gal net daugiau. Kalbant apie paletes, čia jau slidesnis reikalas. Turėjau vieną iš Maybelline, kuri man visai nepasiteisino, tačiau šioji - The City Kits Pink Edge man labai prilipo. Meilė iš pirmo žvilgsnio - lineris, kuriuo taip paprasta brėžti akių kontūrą.


Mėgaukitės labiausiai viliojančiomis blakstienomis, padažytomis su Maybelline New York Lash Temptation blakstienų tušu! Purus minkštų šėrelių šepetėlis leidžia dažyti blakstienas atskirais sluoksniais. Tušo sudėtyje yra kokosų ekstrakto, padedančio švelniai ir lygiai nudažyti blakstienas nepadengiant jų per storu sluoksniu. Kokosai suteikia tušui malonų jausmingą aromatą, o koralų spalvos pakuotė per daug vilioja, kad jai atsispirtum. Pirmas dalykas, kurį išsiaiškinau , ar tikrai tušas kvepia kokosais. :)) O taip. :) Sakyčiau, kvapas nėra visai kokosinis, labiau primena saldžios vanilės bei kokoso mišinį. Tušas suteikia labai gerą apimtį, vešlumą bei tankumą. Tikrai nepasakyčiau, kad ilgina ar labai gerai riečia, todėl jei jums reikalingi būtent šie aspektai , patarčiau apeiti, na, o tankumo bei apimties šis tušas suteiks į valias. Tai nėra tas tušas, su kuriuo blakstienos atrodys itin natūraliai, tai tušas, kuris kaip įmanoma labiau paryškint kiekvieną blakstieną bei suteiks jai apimties. Pakuotei atskiri komplimentai, šepetėlis patogus, žodžiu, eilinį kartą Maybelline išleido dar vieną labai gerą tušą, kurį tikrai rekomenduoju.


Akių šešėlių ir skaistalų paletėje Maybelline New York City Kits Pink Edge yra 12 kreminių ir ryškių atspalvių. Paletė naudojama kaip akių šešėliai, skaistalai ir švytėjimo suteikianti priemonė karščiausiam Niujorko matiniam rausvam įvaizdžiui kurti. Tokių atspalvių paletės man labiausiai patinka, dar priskirčiau nude tonų paletes. Renkantis tokias paletes reikėtų prisiminti, jog tai yra biudžetinis variantas, tačiau tikrai ne pro ar luxury. Vertinant kokybę, norėčiau labai pagirti blizgius atspalvius, kurie iš tiesų labai gerai pigmentuoti, nuostabiai žėri.  Matinių atspalvių pigmentacija kiek prastesnė, tačiau man jos pilnai pakako. Vienintelis minusas - šešėlių byrėjimas, kitaip vadinamas - miltų efektas. Skaistalai bei švytėjimo suteikianti priemonė taip pat man atrodo ganėtinai gerai. Highliterio blizgios dalelės kiek per didelės, tačiau ant odos atrodo visai neblogai. Skaistalai neturi perdėtai stiprios pigmentacijos, tačiau labiau pliusas nei minusas. Bendrai vertinant paletę tikrai pirkčiau ją ir pati tik palaukčiau nuolaidų.


MAYBELLINE LASH SENSATIONAL akių kontūro pavedimas labiausiai išsiskiria savo lenkta forma, kuri turėtų palengvinti linerio dengimą. Prisipažinsiu, kad man tenka nuolat kovoti su lineriais, nes niekaip nesigauna nusibrėžti tobulos strėlytės ar nenugrybauti į pievas. Ši naujiena man ženkliai palengvino šią užduotį ir pasiteisino visų 100 %. Markerio tipo lineriai mano mėgstamiausi, labai tiksliai brėžia liniją, turi ploną aplikatorių bei labai patogią formą, gerai išsilaiko bei turi sodrią juodą spalvą. Vienintelis dalykas, kuris gali kiek erzinti, lineris nėra waterproof, todėl patarčiau vengti sąlyčio su vandeniu. 

O kaip jums Maybelline naujienos?:))

Komentarai