KOCOSTAR ir SNP KAUKĖS



Na ką, apie vitaminus pakalbėjome, dabar pakalbėkime apie staigaus poveikio produktus - veido kaukes. Namuose turiu atskirą stalčiuką, kuriame laikau visas savo veido kaukes, kurių nesumeluosiu šiuo metu yra apie 30. Kiekvieną savaitę būtinai naudoju bent po vieną kaukę, kadangi kaukės labai efektyviai padeda atsigauti odai, ją atgaivina, suteikia odai švytėjimo bei žvalios odos efektą. Šiandien trumpai aptarsime kelias kaukes iš Drogo praduotuvės (beje šiuo metu joms nuolaida) bei labai smagios kaukės iš Kocostar. 

Taigi, Drogas turi labai geras SNP kaukytes, kurios nėra brangios, tačiau labai smagios bei gerai atliekančios savo funkcijas. Pati linksmiausia ir žaismingiausia kaukė - Animal Tiger. Raukšles mažinanti kaukė suaktyvina nuvargintas odos ląsteles suteikdama joms stangrumo energijos, skaistina ir atkuria elastingumą. Su tokia kauke ne tik palepinsite odą, bet ir namiškius pralinksminsite. :) Tuo tarpu, veido kaukės SNP Fruits Gelato — tai tikras vasaros pliūpsnis šaltą žiemos vakarą. Egzotinių vaisių ekstraktais praturtintos kaukės  jus ne tik sugrąžins į saulėtas vasaros dienas, bet taip pat atgaivins ir pamaitins veido odą. Turiu kaukę su greipfrutais, kuri pašviesina papilkėjusią ir netolygaus atspalvio odą, suteikia jai spindesio. Veido kaukės SNP Jelly Vita – tai tikra vitaminų bomba! Želinės konsistencijos priemonės savo sudėtyje  turi vitaminų A, B, C arba E, kurios atgaivins, pamaitins, suteiks gyvybingumo ir sveiką išvaizdą jūsų odai. Veido kaukė Jelly Vita Brightening pasižymi gaivinančiu vitamino C poveikiu, priemonė puikiai įsigeria į odą ir suteikia jai sveiko spindesio. Taip pat joje esantys kraštuotųjų malpigijų ir kivių ekstraktai bei nikotinamidas papilkėjusią ir gyvybę praradusią odą paverčia skaisčia ir spindinčia. Labai rekomenduoju pasižvalgyti po SNP kaukes, ypatingai šiuo metu, kai galite jas nusipirkti už labai gerą kainą.



KOCOSTAR  kaukės išsiskiria savo dizainu bei pateikimu. Tai nėra įprastos kaukės, kurias tiesiog aplikuojame ant veido vienu kartu, tai 12 atskirų skiltelių, kuriuos galite aplikuoti ten , kur jums reikia. Manot , kad gali būti nepatogu? Atvirkščiai. Kiekvienas lapelis labai gerai priglunda prie odos, nekrenta bei yra pakankamai sudrėkintas. Paprastos kaukės ne visuomet atitinka visų veido linkius bei formas, o ką jau bekalbėti apie terliojimąsi su neretai varvančiu lakštu.  KOCOSTAR Watermelon Slice Mask Sheet gaivinanti bei drėkinanti, Kiwi šviesinanti. Maži arbūziukai bei kivi ant veido atrodo super cute, o kaukės aplikavimas yra tarsi žaidimas. :) Kvapai nukelia į vasarą, gaivus arbūzas bei rūgštus kivis. Sakyčiau , kad šios kaukės yra pačios fotogeniškiausios kaukės kokias tik teko matyti. Norėčiau trumpai paminėti ir kelis gerus žodžius apie sudėtį, kuri net labai stebina. Jose rasime hialurono rūgšties, įvairių vaisių bei augalų ekstraktų, todėl tikėtina, kad kaukė geba pagerinti odos išvaizdą iš esmės.

Komentarai

Populiarūs įrašai