Gelinis lakavimas namuose. Prancūziškas manikiūras su EMI


Nuoširdžiai, labai nemėgstu paprastų nagų lakų, kadangi, koks bebūtų geras nagų lakas, vis vien po kelių dienų nagai pradeda lupinėtis, o jų išvaizda  tampa vis mažiau patrauklesnė. Gelinis lakavimas yra ideali išeitis norint kuo ilgiau išlaikyti gražų manikiūrą, o apie korekciją pamiršti bent dviem savaitėm. Ilgą laiką vaikščiojau pas manikiūrininkę, tačiau pats gelinio lakavimo procesas neatrodė itin sudėtingas, todėl sumaniau, kad reikia pabandyti viską pasidaryti pačiai tiesiog namuose.  Kaip man pavyko ir ar verta investuoti į visas priemones? Visus atsakymus rasite įraše.



Daug kas sako, kad lakavimo kokybė labai priklauso nuo kokybiškų priemonių. Savo krepšelyje turiu įvairių gamintojų produktus, tačiau šiandien pakalbėsime apie EMI. EMI produktų didžiausias pasirinkimas yra http://www.salonpro.lt/ parduotuvėje, tad visi produktai, kuriuos šiandien minėsiu yra būtent iš čia.

Prieš gerus tris metus, man atrodė, kad norint atlikti gelinį lakavimą, reikia baigti specialius kursus, tačiau šiuo metu, visa reikalinga informacija yra internete, todėl manau, kad susitvarkyti sau nagučius galime ir namuose. Prancūzas yra mano mėgstamiausias nuo neatmenamų laikų, todėl išsirinkau produktus su kuriais galėčiau susikurti būtent jį, na, o kas gavosi pamatysime pabaigoje. :) 



Norint, kad gelinis lakavimas laikytųsi ilgai, reikia tinkamai paruošti nago plokštę. Tam mums reikės:


  •  E.Milac Nail Prep Aid priemonė skirta natūralaus nago plokštelės nuriebalinimui visiškai pašalina drėgmės perteklių .

  •  E.MiLac Ultrabond. Puikus nagų gruntas, užtikrinantis labai gerą sukibimą su nago paviršiumi.

  • E.MiLac Sculpt-Medium Base Gel vidutinio tirštumo bazė, su kuria galima dar lengviau ir greičiau sumodeliuoti nago plokštelę; Savaime išsilyginanti; Prailgina gelinio lako laikymą iki 3-4 savaičių.

  • E.MiLac Top gel. Specialiai sukurtas apsaugoti E.Milac dekoravimą: išskirtinis ultra blizgesys net iki 3 savaičių Patikimai apsaugo nuo įbrėžimų ir nuskilimų, papildomai sutvirtina ir apsaugo nuo išblukimo .

  • E.MiLac White Lotus LF001. IDEALI PRIEMONĖ MADINGAM NAGŲ DEKORAVIMUI Speciali formulė sustiprina pigmento intensyvumą – sodri spalva užtepus vos 1 sluoksnį. Kadangi pasirinkau prancūzišką lakavimą, rinkausi baltą spalvą su plonu teptuku, kad galėčiau lengviau nusipiešti baltą liniją.

  • Jei mėgstate prancūzą su švelniai rožine spalva, patariu rinktis bazę su atspalviu, tokią kaip E.MiLac Base Gel Natural #04 2 viename. Bazė ir maskuojanti priemonė viename.




Norint pasidaryti nepriekaištingą UV gelinį lakavimą savo namuose, visų pirma ,reikia turėti visas tam reikalingas priemones bei UV ar LED lempą. Prieš pradedant lakuoti nagus geliniu nagų laku, atlikite manikiūrą: pamirkykite rankas šiltame vandenyje, kad nagų odelės suminkštėtų ir jas būtų galima lengviau pašalinti, po to sulyginkite nagų ilgį bei pakoreguokite formą. Daug kas rekomenduoja pašiaušti su dilde nago paviršių, tačiau aš šio žingsnio nedarau, kadangi man ir taip gelinins lakavimas laikosi puikiai. Nuriebalinkite nagą specialiu nuriebalinimo skysčiu (angl. Prep) ir nago galiuką padenkite nehidratuojančia bei sukibimą pagerinančia priemone – gruntu nagams. Sekantis žingsnis gelinio nagų lako pagrindas (angl. Base Top), kuris puikiai išlygina visus nago nelygumus bei kitus defektus, formuojame lanką su white lotus bei dengiame viršutinį gelinio nagų lako sluoksnį  (angl. Top coat). Po viso proceso , būtinai patepkite odeles aliejuku. :) 

Aš esu labai patenkinta rezultatu bei priemonėmis. Kalbant apie išsilaikymą, lakavimas man išsilaikė 2 savaites, po to pradėjo po truputį luptis. Manau, kad tai labai geras rezultatas, vertinant tai, kad tuo laikotarpiu dariau labai daug namų ruošos darbų bei kapsčiausi sode. :) 


Komentarai