ARTISTRY EXACT FIT


Ar pasiilgote Artistry kosmetikos apžvalgų? Visai neseniai išbandžiau taip ilgai norėtus Exact fit produktus, todėl skubu dalintis su jumis pirmaisiais įspūdžiais bei emocijomis.




Ilgalaikis makiažo pagrindas ARTISTRY EXACT FIT paslepia trūkumus ir suteikia odai natūralaus spindesio. Specialaus ARTISTRY EXACT FIT sudėtyje yra Taičio perlų ir optinių elementų, kurie sukuria visa parą veiksmingą nematomą pagrindą, be to, makiažo pagrindas atsparus karščiui ir drėgmei. Ne ką mažiau svarbus faktorius vasarai - SPF 15 UVB/UVA apsaugo odą nuo laisvųjų radikalų ir aplinkos poveikio. Iš tiesų šias makiažo pagrindas labai įdomus. Vos tik užtepus ant odos matosi stiprus maskavimas, tačiau po kelių akimirkų produktas tarsi susigeria į odą , ko pasekoje, odos tonas susilygina, tačiau odą apkraunančio maskavimo nelieka. Tad jei jūs mėgstate natūralios odos efektą, šis makiažo pagrindas jums turėtų patikti. Spalvų pasirinkimas ganėtinai platus (aš pasirinkau L1N1 (šviesiausią toną, kadangi, galvojau, kad tamsesnė spalva gali būti ženkliai per tamsi), tačiau jis man ryškiai per šviesus, todėl rinkčiausi keliais tonais tamsesnį). Atspalvis L1N1 tiks šviesiaodėms, tačiau jokiais būdais ne medium atspalvį turinčioms merginoms.


Nesumeluočiau jei pasakyčiau, kad gražiausius presuotų pudrų įpakavimus turi būtent Artistry. Jūs tik pažiūrėkite į šį grožį... ARTISTRY EXACT FIT beveik permatoma, suspausta pudra sukuria matinį efektą, kuris leidžia odai atrodyti natūraliai, o ne pudruotai. Ši prabangi, šilkinė formulė susilygina su visais odos atspalviais, kontroliuoja blizgesį ir padeda ilgiau išlaikyti makiažo pagrindą. Šią pudrytę naudoju, žinoma, kartu su tos pačios linijos makiažo pagrindu, tačiau ji puikiai dera ir su kitomis pudromis. Presuotas pudras rekomenduoju naudoti tuomet, kai reikia pasitaisyti makiažą dienos eigoje, o ne fiksuojant. Taip jūsų makiažas išsilaikys ilgiau. Superinė pudrytė, kuri turi ne tik labai patogią pakuotę, bet ir ganėtinai didelį veidrodį.

Komentarai