Daniel Wellington CLASSIC PETITE laikrodžio apžvalga



Jau senokai žvalgiausi klasikinio laikrodžio, kurį galėčiau dėvėti kiekvieną dieną, todėl pristatau jums vieną nuostabių laikrodžių gamintoją iš Švedijos -minimalistinio ir rafinuoto dizaino Daniel Wellington. Šio gamintojo laikrodžius atpažįsta visas pasaulis, nenuostabu, viena aš žinau kelias dešimtis šio prekės ženklo gerbėjas.


Ar žinojote, kad Daniel Wellington nėra tikrasis DW laikrodžių įkūrėjas? Tikrasis DW laikrodžių įkūrėjas yra Filip Tysander. Visa priešistorė prasidėjo nuo to, kad Filipas sutiko nepaprastai stilingą Daniel Wellington, kuris mėgo dėvėti savo seną laikrodį ant nato diržo.  Tysanderiui labai patiko ši idėja, tad, ilgai nelaukęs, pagamino tokių laikrodžių su apyranke, o kai per savaitę pardavė ~ 500 vnt, suprato atradęs verslo gyslą.  Nuo to laiko, tarp vyrų gimė stipri draugystė, visam gyvenimui palikusi žymę istorijoje. Filip Tysander dedikavo savo laikrodžių liniją savo draugui bei pavadino ją Daniel Wellington vardu. 



Kaip ir minėjau, iš visų galimų variantų išsirinkau labiausiai universalų variantą - Classic Petite Sheffield su odinė apyranke. Odinės apyrankės yra patvariausios bei tarnausiančios labai ilgą laiką, todėl tokia investicija yra labai geras sprendimas. Šis laikrodis - elegantiškas bei subtilus, lengvai derinamas prie įvairaus stiliaus. Auksinės detalės suteikia prabangos, tad tuo pačiu pabrėžiamas ne tik jūsų stiliaus išsirtinumas, bet ir statusas. 


P. S su kodu VIKTORIJADW gausite 15 % nuolaidą visam Daniel Wellington asortimentui iš jų oficialaus puslapio.  Nuolaida galioja iki liepos 15 d.

https://www.danielwellington.com

Komentarai