TANGLE TEEZER Plaukų šepečiai | Cascada.lt



Šukos - itin primityvus grožio pagalbininkas bei praktiškas įrankis plaukams puoselėti, tačiau ką mes be jo darytume jei staiga visame pasaulyje jis išnyktų? Turbūt sunku net įsivaizduoti kokiomis "gražuolėmis" taptume nesišukavusios mėnesį... Vaizduotė laki, tačiau aš be galo džiaugiuosi, kad mums netenka taip skriausti savo plaukų, turime labai didelį šukų bei šepečių pasirinkimą, kuris su metais sparčiai didėja. Esant tokiai dideliai pasiūlai išsirinkti nėra taip paprasta. Šepetys ,kaip ir kiekviena grožio priemonė, turi atitikti būtent jūsų poreikius, lūkesčius bei prioritetus, tačiau nežinau nei vienos merginos, kuriai nebūtų tikę mano mylimieji Tangle Teezer plaukų šepečiai. Būtent dėl to paruošiau jums detalią apžvalgą apie mano tris mėgstamiausius pagalbininkus, kurie kiekvieną dieną palengvina mano plaukų priežiūrą. Žinau, kad šis pirkinys bus pati geriausia jūsų investicija į gražius bei sveikus plaukus. 




Savo pažintį su Tangle Teezer pradėjau Original Panther Black modelio. Šis modelis išsiskiria savo ergonomišku dizainu, pritaikytas prie delno formos neslysta. Skirtingo ilgio, lankstūs šepečio spygliukai lengvai iššukuoja tiek sausus, tiek šlapius plaukus, nepešant ir nepažeidžiant jų. Šepetys yra palyginus nedidelis, todėl jį dažnai imu su savimi į keliones ar nešioju rankinėje.


Kadangi aš esu įprastų šepečių formų mylėtoja, ilgai laukiau to momento, kai Tangle Teezer išleis šepečius su kotu. Ir vuolia...Į rinką buvo išleisti du naujo dizaino variantai. Wet Detangler Black plaukų šepetys sukurtas išskirtinei drėgnų ir gležnų plaukų priežiūrai ir tik jis tinka mano plaukams idealiai. Šis šepetys yra geriausias draugas ploniems plaukams su kuriai elgtis reikia ypatingai atsargiai, kadangi juos pažeisti itin lengva. Šį šepetį sudaro 325 unikalūs šepečio šereliai, kurie švelniai slysta plaukais, išpainiodami plaukuose susidariusius mazgelius ir iššukuodami kiekvieną plaukų sruogą, nepešant bei nepažeidžiant plaukų. Šepečio šereliai itin ploni bei lankstūs, o pats korpusas patogus bei neužima daug vietos. Taip pat noriu pasidalinti vienu patarimu - jei norite, kad plaukų priežiūros priemonės geriau pasiskirstytų, jų aplikavimui naudokite būtent šį šepetį. Visus plaukų priežiūros produktus (kaukes, losjonus ir tt..) skirstau būtent juo.  P.S šių šukų pasaulyje praduota apie 40 milijonus. Šie skaičiai daug ką pasako. :) 


Na ir pabaigai, tikras storesnių, priaugintų plaukų priežiūros pagalbininkas - The Ultimate Black. Šis šepetys skirtas išdžiovintiems plaukams šukuoti ir sausų plaukų šukuosenoms formuoti. Šis modelis labai gerai masažuoja plaukų kutikules, todėl jei naudoju plaukų augimą skatinančias priemones, visuomet išdžiovinus plaukus pašukuoju šiomis šukomis. Taip pagerėjo cirkuliacija, o produktai geriau įsiskverbia į odą. Taip pat šis šepetys labai gerai išpainioja susivėlusius plaukus bei suteikia plaukams lygumo. Lyginant su ankstesniu variantu, šios šukos yra iškilesnės, didesnės apimties, pakankamai pasyvios, šereliai ilgesni bei storesni. Jomis patogiausia naudotis namuose, kadangi išvisų Tangle Teezer šukos, šios yra didžiausios. 

Tikiuosi, kad padėjau išsirinkti labiausiai jums tinkamą variantą, o visas minėtas šukas rasite čia:





Primenu, kad visi Tangle Teezer šepečiai pagaminti iš itin kokybiško plastiko. Šepečių šereliai pagaminti pagal specialią technologiją ir yra tuščiaviduriai – tai leidžia jiems išlikti lankstiems. Šukuojant plaukus, jie slysta labai švelniai, beveik nejuntamai. Šereliai yra skirtingų ilgių, todėl nepeša ir neįstringa, o tiesiog išpainioja susivėlusius plaukus.

Komentarai