Šepetėlių rinkinys ARTISTRY


Jei norite pasidaryti tobulą makiažą, jums tikrai prireiks profesionalių, labai geros kokybės šepetėlių. Išbandžiau Artistry šepetėlių rinkinį, kurį sudaro 7 skirtingi šepetėliai ir esu pasiruošusi pasidalinti su jumis rekomendacijomis. 


Šepetėlių rinkinį sudaro: 

Veidui skirti šepetėliai:
o   Iš natūralių ožkos plaukų pagamintas pudros šepetėlis padeda patepti veidą ar kūną kompaktinės ar birios pudros kiekiu, reikiamu makiažui pabaigti.

o   Skaistalų šepetėlis – tai klasikinis skaistalų šepetėlis, pagamintas iš ožkos plaukų, kuriuo greitai ir lengvai galima uždėti ant skruostų tinkamą spalvotų skaistalų kiekį.   

o   Skystojo pagrindo šepetėlis turi plokščią antgalį, pritaikytą įvairaus tipo pagrindų švelniam ir tolygiam uždėjimui. Pagamintas iš aukštos kokybės nailono šepetėlis įsiurbia mažiau skystosios ar kreminės struktūros produkto, nei natūralių plaukų šepetėlis, ir užtikrina nepriekaištingą ir ryškų uždėjimą.  

Akims skirti šepetėliai:
o   Vidutinis akių šešėlių šepetėlis yra plonas ir universalaus naudojimo. Iš aukštos kokybės ponio plaukų pagaminto šepetėlio dydis leidžia greitai ir tolygiai padengti visą akių voką. Galima naudoti kreminiams, biriems arba kompaktiniams šešėliams.

o   Mažas akių šešėlių šepetėlis puikiai tinka apatinių blakstienų kontūro ir vidaus kampelio padažymui arba tiksliam skirtingų spalvų akių šešėlių uždėjimui! Taip pat pagamintas iš aukštos kokybės ponio plaukų šis šepetėlis gali pasiekti siauriausias klostes tam, kad užtušuotų ir pašvelnintų bet kokį apvadą.  

o   Dviejų galų antakių šepetėlis, pagamintas iš aukštos kokybės nailono, užtikrina puikų antakių formavimo makiažą, taip pat tinka akių apvado, akių šešėlių uždėjimui ir šaknelių korekcijai.

Lūpoms skirti šepetėliai:
o   Lūpų šepetėlis su gaubtuku. Šis apvalus, tankus, aukštos kokybės nailono šepetėlis idealus tiksliam lūpų paspalvinimui ir mišinių sukūrimui. Puiki korekcija dienos bėgyje, šepetėlis pateikiamas su apsauginiu gaubtuku, kuris palaiko jo švarumą ir paruošimą pagal pareikalavimą.



Man labai patinka, kai gamintojai skiria didelį dėmesį ne tik patiems šepetėliams bei jų kokybei, bet ir patogiam dėklui. Būtent dėka patogaus dėklo, šepetėliai visuomet turi savo vietą, nepasimeta bei yra gražiai sudėti. Tikrai nesitikėjau , kad jis bus toks kokybiškas bei toks išvaizdus. Visi rinkinyje esantys šepetėliai yra itin minkšti. Pudros ir skaistalų šepetėliai susideda iš ožkos plaukų, skystojo pagrindo ir lupų šepetėliai iš aukštos kokybės nailono, akių šešėlių šepetukai –iš ponio plaukelių, dviejų galų antakių šepetėlis susideda iš aukštos kokybės nailono. Juodai auksinis dizainas atrodo itin prabangiai, o kokybė tikrai pranoko lūkesčius. Visuomet rekomenduoju investuoti į vieną makiažo šepetėlių rinkinį ir neleisti pinigų nieko vertiems pigiems šepetėliams.

Komentarai