L'occitane Advento Kalendorius 2018 apžvalga


Turbūt pastebėjote, kad kiekvienais metais šventės ateina vis greičiau ir greičiau. Atrodo tik vakar nukrito rudeniniai lapai, o parduotuvių lentynos jau spėjo pasipuošti kalėdiškai. Iš patirties galiu pasakyti, kad toks skubėjimas iš tiesų yra pateisinamas vien dėl to, kad turite daugiau laiko apmąstyti savo pirkinius, susidėlioti norų sąrašą bei ramiai apsipirkti be didelių grūsčių eilėse bei didelio sąmyšio. Populiariausių dovanų top sąraše , žinoma, puikuojasi Advento Kalendoriai. Jei sekate mane nuo pat pradžių, tikrai pastebėjote, kad kiekvienais metais esu lojali ne tik L'occitane produkcijai , bet ir jų Advento Kalendoriams. Šie metai ne išimtis , todėl šis gražuolis  jau pas mane! Trumpas "SNEAK PEAK" bei žvilgsnis iš arčiau. Žiūrim. :) 


Mados namų CASTELBAJAC Paris iliustracijomis puoštame Svajonių kalendoriuje slepiasi 24 mylimiausi produktai:

taukmedžių dušo aliejus 35 ml;

vyšnių žiedų dušo želė 35 ml;

taukmedžių rankų kremas 10 ml;

migdolų šveičiamasis muilas 50 g;

ypač švelnus pieno kvapo taukmedžių muilas 25 g;

plaukus atstatantis šampūnas 35 ml;

maitinamasis taukmedžių kūno kremas 30 ml;

muilas su verbenų lapais 25 g;

taukmedžių dušo kremas 30 ml;

migdolų rankų kremas 10 ml;

migdolų kūno kremas 20 ml;

vyšnių žiedų kūno losjonas 35 ml;

vėsinantis verbenų rankų kremas 10 ml;

migdolų dušo aliejus 35 ml;

taukmedžių pėdų kremas 10 ml;

šlamučių veido kremas „Precious“ 5 ml;

plaukus atstatantis kondicionierius 35 ml;

verbenų kūno losjonas 30 ml;

gaivinantis vonios kubelis 33 g;

verbenų dušo želė 30 ml;

lūpų balzamas su taukmedžių sviestu 4 ml;

verbenų tualetinis vanduo 10 ml;

drėkinantis taukmedžių veido kremas 5 ml;

vyšnių žiedų rankų kremas 10 ml.




Šių metų Advento kalendoriaus dizainas bei iliustracijos be galo šventiškos, o įpakavimas tobulesnis. Jei ankstesnių metų kalendorius išsiskleidė kaip knyga, šių metų dizainas leidžia kalendorių patogiai pasistatyti dėka šonuose esančių sparnelių. Turinys, kaip visuomet, gausus dušo želių, rankų kremų, losjonų, kremų ir muilų. Būtent tokia gausa mini produktų , naujokams leidžia iš arčiau susipažinti su šiuo prekės ženklu, o ištikimiems gerbėjams dar kartą pasimėgauti puikiais produktais, kuriuos itin patogu nešiotis su savimi rankinėje ar pasiimti į kelionę. Jei dar dvejojate ar pirkti šį kalendorių, vienareikšmiškai patariu ilgai nelaukti, nes kaip ir praeitais metais, geri dalykai greitai išgraibstomi. ;)

P.S Turiu jums dar vieną puikia naujieną. :) Pirkdami L'occitane Advento kalendorių internetu arba salonuose pasakykite slaptažodį "VIKTORIJA" . Su šiuo kodu jums priklausys dovana - mini produktėlių rinkinukas saldainio formos pakuotėje. 





Kodas galioja visą lapkričio mėnesį arba kol pasibaigs kalendoriai. 

Komentarai