PITBULL tualetinis vanduo vyrams


Mielosios, ar dažnai palepinate savo vyrus? Maniškiui geriausia dovana - kvepalai. Jei galėtų, turbūt ant savęs užsipiltų visą buteliuką iš karto. :) Kiekvienas iš mūsų turi mėgiamą kvapą, tačiau naujiems eksperimentams taip pat reikia palikti vietos. Taip vyro kvepalų lentynoje atsirado šis Pitbull kvapas. 


Pitbull tualetinis vanduo skirtas vyrams, kurie mėgsta citrusinių vaisių bei medienos aromatus. Šie kvepalai išsiskiria šiltu, pikantišku kvapiųjų auksabarzdžių aromatu. Viršutinėse natose dominuoja saulėje prisirpusiais mandarinai bei bergamotėmis, kurie dera su kardamonais ir šalavijais. Vidurinėse aromato natose netikėtai atsiranda našlaitės, persipinančios su seksualiu medienos ir verbenų deriniu. Temperamentingi kvapieji auksabarzdžiai persipina su šiltu muskusu, sodriais tongapupių ir gintaro akordais, kurie suteikia odai jausmingą bei šiltą aromatą.

Iš tiesų, kvapas labai geras. O koks buteliuko dizainas - tiesiog wow. 

Viršutinės aromato natos – bergamotės, mandarinai, kardamonas, šalavijas.

Vidurinės aromato natos – našlaitės, mediena, verbena.

Bazinės aromato natos – kvapieji auksabarzdžiai, muskusas, tongapupės, gintaras.


Pastebėjau tokią tendenciją, kad kvepalus vis dažniau žiūrime Eurokos parduotuvėje, kadangi neretai galima atrasti labai gerų akcijų bei pasiūlymų. Kad ir šiems kvepalams buvo taikoma 40 procentų nuolaida, todėl raginu visuomet palaukti akcijų bei nepermokėti. Pitbull taip pat turi ir gerų kvapų moterims, todėl užmeskit akį. ;)

Komentarai

  1. Ach.. aš tai vis žvengiu, kad maniškio mėgstamiausias kvapas - kaubojaus :D Nu nes jis atvirkščiai - visiškai nekreipia dėmesio į kvepalus ir jie jam mažiausiai rūpi, jam labiau rūpi paraką pauostyt miškuos :D (labai žvengiau, kai suradau dovaną - tankisto išbandymas - neįsivaizdavau, kad tokia gali būt, nes čia maniškio svajonė man atrodo :D--> https://www.laisvalaikiodovanos.lt/kaledines-dovanos/kaledines-dovanos-vyrams). O aš atvirkščiai - esu priklausoma kvapams. Ir kadangi maniškis nekreipia dėmesio, tai aš labai moteriškai tiesiog nuperku jam tokius, kokie man patinka :D Šiuos aprašytus jau žiūrinėjau ir visai svarsčiau, bet turiu dar 2 variantus. Visko gali būt, kad visus tris paimsiu :D Nu kai jau iš tų miškų parsibels, pakvėpinsiu prieš miegą, kad MAN kvepėtų :))))

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą