Kilig veido kremų apžvalga


Turbūt visi puikiai žinote, kad Kilig prekės ženklas yra buvęs Rasa prekės ženklas. Ir nors paleisti taip visų mylėtą pavadinimą buvo gan sunku, priprasti prie naujo reikėjo tik truputį laiko. Jau dabar, kai akis priprato prie naujo pavadinimo, galima pasidžiaugti ne tik dėl ryškių bei iš ties gražiai atrodančių pakuočių, bet ir dėl puikių produktų. Šiandien jums pristatysiu tris veido kremus, kuriuos mielai naudoju kasdieną.





Veido kremas su vitaminu c skirtas visų tipų odai. Tai - tikras energijos, vitamino c ir natūralaus hialurono odai suteikiantis užtaisas. Taip, kaip stiklinė šviežiai spaustų apelsinų sulčių reikalinga tavo imunitetui palaikyti, taip šis kremas reikalingas tavo odai. naudojant šį kremą, pirmosios raukšlelės pasislepia, o puikiai sudrėkintos odos tonusas pastebimai jaunina. Džiaukis kasdien skaistesne, elastingesne ir atsigavusia oda. Šį kremuka be galo pamėgau, nes jo sudėtyje yra vitamino C. Jei maitinančius kremukus galima užsitepti kiek storesniu sluoksniu, šio rekomenduočiau nepadauginti bei tepti plonu sluoksniu. Taip rekomenduoju todėl, kad vitamino C kremo sudėtyje yra tikrai pakankamas kiekis ir užsitepus per daug gali truputį graužti. Vitaminas C yra itin reikšmingas odos priežiūroje ir atlieka daugybę funkcijų - stiprina odos kapiliarus, skatina odos regeneraciją, šviesina odą, saugo nuo laisvųjų radikalų kenksmingo poveikio ir priešlaikinio odos senėjimo, todėl šis kremukas yra tikras atradimas. 

Veido kremas su dvigubu maitinimo efektu skirtas normaliai, sausai, labai sausai odai. Įtrauk į kasdienį savo odos racioną šį natūraliais aliejais praturtintą veido kremą su dvigubo maitinimo efektu! jo sudėtyje yra net du maitinantys aliejai – itin vertingas argano ir efektyviam odos maitinimui būtinas migdolų aliejus. šią unikalią, dviejų aliejų sąveiką papildo fosfolipidai. Naudodama šį kremą, puikiai pasirūpinsi ir pamaitinsi savo sausą ar normalią veido odą. Dermatologų patikrinta. Po žvarbios žiemos, odą norisi kuo daugiau pamaitinti. Maitinantį kremą naudoju dažniausiai vakare, užsitepu truputį daugiau nei reikia ir einu miegoti. Oda ryte atrodo pasakiškai. Sudėtyje esantys argano ir migdolų aliejai – švelniai maitina odą, fosfolipidai – maitina, sustiprina odos apsauginę funkciją.

Stangrinamasis naktinis veido kremas brandžiai odai. Po ilgos, kupinos iššūkių ir darbų dienos tikras poilsis justi, kad veido oda kas vakarą tiesiog atsigauna. Kol tu ilsiesi, oda taps stangresnė, pastebimai lygesnė ir jaunesnė. Tai dėl greito poveikio liftonin®-xpress formulės, veiksmingai lyginančios odos paviršių. natūralus hialuronas primalhyal 50 itin giliai drėkina, o keturi aliejai (avokadų, arganų, persikų kauliukų ir sojos) maitina taip švelniai lyg įsisuptum į aksomą. Brandžiai odai prižiūrėti rekomenduoju būtent šios serijos kremus. Mano mama naudoja šią liniją ir yra labai patenkinta, ypatingai atsižvelgiant į tai, kad su nuolaidomis produktus galima įsigyti už labai gerą kainą, o efektas yra iš ties geras. 

Komentarai