sesderma C-VIT Intensyvaus serumo ampulės | C-VIT Drėkinamasis veido kremas | RETI AGE Veido kremas iš MEDEXY


Per visą savo blogerės gyvavimo erą, niekada nebuvau gavusi tiek daug pasikartojančių žinučių su klausimais apie sesderma kosmetiką. Man labai malonu, kad jūs su manimi konsultuojatės ir tai iš tiesų motyvuoja daugiau domėtis.  Savo ruožtu nebuvau nieko kalbėjusi apie šį prekės ženklą vien dėl to, kad maniau jog gerų rekomendacijų ir taip jau pakanka norint įsitikinti sesderma produktų efektyvumu, pasirodo, informacijos jums maža, todėl aš pasidalinsiu savo nuomone apie šį prekės ženklą (nesidalinsiu nuvalkiotomis frazėmis, o remsiuos svariais faktais ,kurių paneigti neįmanoma) bei atskleisiu du slaptus odos priežiūros ingredientus, kuriuos nuolat ieškau kosmetikos sudėtyje. Atskleisiu tik tiek, kad jie atjaunins jus minimum 10 metų.:)



Tiesa ta, kad per visą tą laiką susikroviau nemažą žinių bagažą, išbandžiau šimtus kremų, išmokau rasti aukso gyslą tokioje didžioje pasiūloje, todėl nuodėmė būtų ta visa informacija nepasidalinti su jumis. Juk tam aš ir esu. Skaitant mano apžvalgas, jūs tikrai turėjote pastebėti, kad nesimėtau žodžiais tobulas, pats geriausias, nerealiausias ir tt, tačiau šį kartą aš noriu garsiai pasakyti, kad jei egzistuoja tokios odos priežiūros, kurios daro stebuklus su oda, tai vienas iš jų yra sesderma. Kodėl? Todėl , kad šis prekės ženklas nekuria garsių reklamų, kurios neatitiktų realybės, nežada to, ko negali padaryti, neteigia jog yra geriausi iš visų ir net nesistengia rungtis su kažkuo ar lenktyniauti. Jie puikiai žino kokie geri jie yra ir visa jų galia slypi produktų sudėtyje. 

Aš puikiai suprantu, kad kiekvieno mūsų odos poreikiai skiriasi, tačiau visos mes norime būti jaunos, su gražia, lygia, drėgmės prisotinta oda. Dauguma mūsų nori skaisčios, be pigmentinių dėmių odos, o ką jau kalbėti apie raukšles, kurias visos taip stengiasi panaikinti visais įmanimais būdais. Savo odos priežiūroje vadovaujuosi keliais aspektais, kurie man padeda ilgiau išlaikyti odą gražią bei jauna. Taigi, trys sudedamosios dalys, kurių aš nuolat ieškau produktų sudėtyse yra: hialuronas, retinolis bei vitaminas c. 



Mano absoliutus atradimas odos priežiūrai - sesderema C-Vit Intensyvaus serumo ampulės. C-VIT intensyvaus serumo ampulės su stabiliausia liposomose patalpinta vitamino C forma pasižymi pilnaverčiu, prieš senėjimą nukreiptu veikimu: dalyvauja odos kolageno sintezės ir atkūrimo procesuose, padeda regeneruoti tarpląstelinę medžiagą, stangrina odą bei daro ją lygesne ir elastingesne, apsaugo odą nuo laisvųjų radikalų žalos ir kenksmingo UV spinduliuotės poveikio (eritema, paraudimas). Oda įgauna tolygesnę spalvą, nes vitaminas C turi įtakos melanino gamybai. Kadangi mano odos būklė yra tikrai gera, ampulę naudoju vieną kartą į savaitę prieš miegą, jei matau, kad oda atrodo gerai ir rečiau. Jei turite daug žaizdelių ar spuogų, serumas gali kiek pagraužti, nes sudėtyje yra 12 % gryno vitamino C. Aš sakyčiau, kad šis produktas yra tikras grožio eleksyras, nes atsibudus ryte po  ampulės panaudojimo ji atrodo tarsi naujai gimusi. 



Sekantis produktas, kuris taip pat turi vitamino C - Drėkinamasis veido kremas C-VIT. Švelni emulsija, pasižyminti maloniu apelsinu aromatu. Sudėtyje yra naujos formos stabilizuoto vitamino C, kuris yra stabilesnis ir veikia žymiai ilgiau, nei įprastas vitaminas C ir kiti jo dariniai. Stabilios formos vitaminas C skatina kolageno gamybą, mažina raukšles, didina odos stangrumą, glotnumą ir elastingumą. Dėl savo antioksidacinio veikimo, jis saugo odą nuo žalingo laisvųjų radikalų poveikio ir stabdo odos senėjimo procesus. Išvengiama nepageidaujamos pigmentacijos (slopina melanino sintezę ir mažina esamus melanino kiekius), odos spalva tampa vientisesnė. C-VIT drėkinamasis veido kremas suteikia veidui švytėjimo, grąžina skaistumą ir spindesį. Kiekvieną dieną jūsų oda bus stangresnė, lygesnė, sudrėkinta ir švytinti. Nauja C-VIT formulė suvienodina odos atspalvį, sumažina dėmeles. Nuostabus kremas, kuris yra ganėtinai lengvas, bet pakankamai stipraus poveikio.



Na ir mano slaptas padėjėjas - retinolis. Jei jūs norite kuo ilgiau nesenti, atrodyti jaunai arba sunaikinti raukšles bei visas su odos senėjimu ateinančias problemas, būtinai ieškokite kremų ar serumų su  retinoliu. Retinolis pasižymi regeneracinėmis, antioksidacinėmis, odą jauninančiomis, drėkinančiomis ir raminančiomis savybėmis. Tai pat jis labai gerai mažina raukšlių atsiradimą, padidina stangrumą ir atkuria veido kontūrus.  RETI AGE veido kremas nuo raukšlių padeda užkirsti kelią ir šalinti tokius odos senėjimo požymius, kurie atsiranda dėl natūralių senėjimo procesų – mimikos ir kitos raukšlės, sumažėjęs elastingumas, tonusas, patamsėjusi oda. Labai svarbu atkreipti dėmesį į tai, kokio stiprumo produkto jūs norite. Jei jums yra 25 metai ir jūs norite prevenciškai atitolinti visus odos senėjimo procesus, šios kremas jums tiks idealiai. Jei jums jau virš 30 bei yra poreikis intensyviau rūpintis oda, tuomet patarčiau šalia kremo naudoti ir serumą ar stiprestį retinolio balzamą. 

Ir pabaigai, noriu pasakyti tik tiek  kad sesderma yra turi be galo gerų produktų. Ši mano trijulė yra must have, kiekvienos odos priežiūrai, ypatingai ampulės. Kadangi šiuo metu yra vasara, labai svarbu po šių produktų naudoti SPF , o produktus su retinoliu patariu naudoti tik vakare, o ryte nepamiršti pasitepti veido SPF 50. Kadangi retinolis yra labai stiprus ingredientas, jo negalima naudoti nėsčiosioms bei maitinančioms, tad turėkite tai omenyje. Būkite gražios ir rūpinkitės savimi. :) 

Su kodu - BLOGGERLIFE10 gausite 10 % nuolaidą produktams.

Palieku nuorodas, kur galite įsigyti minėtus produktus:

https://medexy.lt/priemones/pagal-odos-poreiki/antioksidantai-odai/c-vit-intensyvaus-serumo-ampules-2x5-ml/

https://medexy.lt/priemones/pagal-odos-poreiki/odos-stangrinimas/c-vit-drekinamasis-veido-kremas-50-ml-2/

https://medexy.lt/priemones/pagal-odos-poreiki/jauninancios-priemones/reti-age-veido-kremas-50-ml/

Komentarai